Sex v těhotenství – bojím se o miminko

2010
20.2.08 17:42

Sex v těhotenství

Holky, mám takový intimní dotaz jsem na začátku 6 týdne a s manželem jsem od zjištění těhu nic neměla. Né, že by on nechtěl, to ani ve snu, ale já mám nějakej blbej blok a nemůžu :oops: :oops: . už máme kvůli tomu doma dusno, ale co mám dělat??
Vím, že existujou i jiné metody, ale to u nás bohužel nezabírá, prostě to prý není ono. Jinak manža je fajn, nijak nenaléhá, ale snad o ničem jiném nemluví… Měla jste to taky některá tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
170
20.2.08 17:48

Evi mela, ale uplne, videt v tehu chlapa málem jsem blinkala. A to doslova, a ještě si ho přestavit při akci........no potes. Takžekdyž už bylo hoooooooodne dusno tak ve tme, a hlavně rychle :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
20.2.08 17:52

Dík, uff, ulevilo se mi, že v tom nejsem sama.. Už jsem si začínala myslet, že jsem vadná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
20.2.08 17:58

Evi, ja jsem se v prvnich tydnech milovani moc a moc bala, protoze miminko je vytouzene. Nastesti to muzicek chapal a kdyz bylo „nejhur“, poradili jsme si i jinak :oops:
Pak jsem jednou milovani povolila, protoze mi to taky chybelo a od te doby neslysim skoro nic jineho :lol: Proste chlap :wink: Sice nijak moc nenaleha, ale vim, ze ho to trapi.
Navic s tehotenstvi se u mne nejak vytratila chut, takze o to horsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
20.2.08 19:51

Evi, mě v prvních týdnech těhu nebylo moc nejlépe, hodně jsem spala, takže ani na sex nebyla moc chuť. Ale asi od 2,5 měsíce už to bylo v pohodě. Až pak zase ke konci to bylo „náročnější“ :lol: Hlavně že tvůj partner to bude tolerovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21625
20.2.08 19:56

no, já ze začátku taky chuť moc neměla. pak to bylo dobré a v pohodě. ale od 6. měsíce jsem měla problémy a musela jsem ležet, takže milování nepřicházelo v úvahu. a po porodu jsem dlooouho neměla moc chuť, takže jsem se musela dost přemáhat - hlavně působily změny hormonů a ůnava. ale už je to lepší. a manža teda taky trpěl, ale vydržel ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
20.2.08 20:00

Tak my meli opacny problem - ja chtela o hodne vic a ten muj mel blok :oops: A ten mu vydrzel temer do ted (doufam, ze nema nakou milenku :roll: ) Je fakt, ze mi to asi tak od pulky tehu vubec neva :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
20.2.08 20:13

Ahojky,
buď úplně v klidu,já na začátku těhu měla taky šílený blok,že se tím sexem něco pokazí a já potratím apod.No manželovi jsem všechny svoje obavy říkala,takže nenaléhal a od 3.měsíce to bylo lepší,ale v podstatě do konce těhu i tak 6 měsíců po porodu žádná sláva,myslím,že nervy a únava dělají svoje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
20.2.08 22:31

Ahoj, tak u nás to bylo tak, že jsme se milovali normálně, ale určitě podle chuti obou. Někdy jsem taky byla unavená a ospalá, nebo měla pocit, že by se něco mohlo přihodit. Ale ve 13tt. ráno jsem se vzbudila a krvácela (večer před tím sex), jeli jsme rychle do nemocnice a po asi třech dnech mi přišli na zánět, tak jsme pak chvíli nemohli. No a ke konci to bylo taky tak různě, fakt podle toho, jak mi bylo :wink:
Myslím, že jsi naprosto normální :wink: Vetšina těhulek se bojí o miminko, navíc jsou unavené, ospalé a často je jim zle. To se srovná, mluvte o tom spolu. Když ti chlapi neví, o čem je řeč, když těhotný bejt nemůžou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
20.2.08 22:52

První trimestry obou těhu jsem prospala, sex 0,00nic. Pak to šlo, dokonce ke konci druhého jsem měla období kdy mě to moc bavilo… asi jsem už tušila, že mně čeká další půlroční šílení beze spánku a nálady na cokoli sexuálnějšího než pusa na dobrou noc…
Těhotenství a rané rodičovství je fakt zkouška vztahu, ty co jsou hlavně „o tom“ se otřásají…a „ty a já“ se opravdu stává tím „my“.
Nedělej co nechceš a uvaž, co si o tom myslí „zbytek týmu“.
 Bára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
21.2.08 07:58

Tak já jsem v prvním těhotenství měla s manželem styk asi 3krát za těch 9 měsíců.Nenaléhal,ale dělal si z toho legraci (samozřejmě to asi myslel vážně),mluvil o tom ve vtipech :lol: ,ale ani tak nepochodil.Zvedala se mi při pomyšlení z „toho“ žaludek.Prostě nic nebylo,řekla jsem mu,že má ruce,tak at si pomůže sám.Poděkoval za radu a byl na chvíli klid.U druhého těhotenství to bylo ale neopak.To jsem mohla a chtěla denně a stránka se otočila.Manžel se bál jít si lehnout.Modlil se ke slunci,aby nezapadalo,a to myslím vážně.Ale zase celkově 9 měsíců není zase tak dlouhá doba na to,aby to chlap nemohl vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
21.2.08 12:46

No u nás to bylo zase tak že v prvních týdnech kdy jsem nevěděla že jsem těhu jsme se milovali každý den, pak ale nastal zlom a jak jsem zjistila že jsem těhotná a mimi je vytoužené, tak jsem se milovat také nechtěla jelikož jsem měla strach ať se nic nestane. Pak jak přítel to chtěl ráno odpoledne a večer, tak jsem z toho byla na nervy tak jsem mu vysvětlila jak se věci mají a našli jsme i jiné řešení. Nenutí mě do ničeho a vše chápe ikdyž to pro něj musí být těžké, ale už jsme se 2× opatrně milovali a musím říct že to bylo fakt nádherné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.2.08 19:28

Ahojky,
s mým přítelem je to trochu podobné. Jsem teď sice v 10.lunárním měsíci, ale už od začátku těhotenství jsem k milování měla celkem daleko. Necítila jsem se při tom dobře. Ale výhoda byla, že můj přítel je velice tolerantní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
29.2.08 09:12

No vidite, kazdy to ma uplne jinak. Ja jsem byla prvni trimestr strasne unavena, ale spatne mi nebylo a na milovani jsem mela chut normalni, milovali jsme se skoro kazdy den az do posledniho dne tehotenstvi. Prvni mesic po porodu diky krvaceni nic nebylo krome mazleni a od te doby pokracujeme v tempu tak 3× tydne, chut by byla, ale ne vzdy je cas:)) takze kazdy den to uz rozhodne neni :D je ale jasne, ze kdyz je nekomu spatne nebo to proste neciti, nemel by se rozhodne do niceho nutit. A chlapi by mli byt chapavi!! Nosime jejich deti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
28.11.10 23:00

!!!!

mela by si si uvedomit, ze pokud nebudes spat se svym partnerem on bude spat s jinou( s jinyma) …takovy je zivot..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky