Sex v těhotenství a lubrikační gely

573
9.10.05 18:18

sex v těhotenství

čauky těhulky,měla bych dotaz jaké používat lubr.gely v těhot.,jsem v 23tt a mám problém s vlhčením v pochvě,při milování mě to trochu pálí a mám obavu z infekcí,na mytí používám int.kosm.,nemáte někdo zkušenost s gely Pjur Woman,TeaTre fantasy a Gyntima lub.gel,četla jsem si o nich na netu a zdají se mi dobré asi bych zkusila tu Gyntimu,díky Jannaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
9.10.05 21:11

Jani -

já jsem si v těhu koupila normál v lékárně gel K-Y - od Johnson a Johnson, je vodou rozpustný, nedráždivý, bez tukových a parfémových složek (přesně opsáno :wink: ), já chtěla hlavně aby ničím nevoněl (mně v těhu smrdělo snad vše) a nedráždil. Jinak byl v poho a vlastně ještě i teď občas je :wink: :) Mylsím, že ti v lékárně nabídnou a doporučí.

tak dobrou koupi :wink:
sanynka

• Citovat
  • Upravit
12
9.10.05 22:19

Ahoj Jani,

zkušenost s uvedenými přípravky nemám, ale když jsem byla těhotná a chtěla jsem si koupit intimní sprchový gel s Teatree oilem, tak mi to lékárnice rozmluvila. Prý je TeaTree v těhu nevhodný, jen už si nepamatuju, proč přesně…
V lékárně ti určitě poradí, mám docela dobrou zkušenost…

Haki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
9.10.05 22:24

Ahoj Jani,já jsem v těhu používala Ty a já.Byl bez parfemace a vyhovoval mi.Nám sestřička na gyndě intim gely s Tea tree doporočovala.Ale v lékárně ti určitě poradí.Dana+Mireček4roky+Vojtíšek 5měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
5.11.11 13:03

Ahoj holky,chci se zeptat jak jste to měli se sexem v začátku těhotenství? :oops: Já mám tak trochu strach abych třeba nezačla krvácet nebo špinit.....u prvního těhu už nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.11 13:21

Na začátku těhotenství jsem měla také pocit, že to trochu „drhne“ a měla jsem po ruce jen VitaGyn C, použila jsem ho a byl dobrý a další jeho pozitivum, že udržuje kyselé pH v pochvě, tím pádem se tam hůře něco přemnoží..Kdybych potřebovala zas někdy lubrikant, použila bych tuto mast. Běžné lubrikanty mi přišli moc pak tekuté, nebo že to klouže až moc.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky