ahoj holky!!

7.10.05 09:22

ahoj holky!!

tak dneska se mi zdal dobrej sen :)) měla jsem stejný břicho jako teď, jen trochu větší a najednou mě dítě koplo do břicha a já koukám a mám tam otisky čtyř nohou!!!! :) no a to bylo 26.3. pak jsem jela autem a najednou jsem pocítila stahy (já jsem prvorodička, takže vůbec nevím jaký to je) ale myslím si, že to bylo ono :) teda ono to trochu lechtalo, ale to byl začátek :) a pak najednou bylo 27.3. (tohle datum mi řekl kamarád astrolog, že podle něj by to mohl být termín porodu) a já jsem s hrůzou zjistila, že jsem ani jednou neprovedla masáž hráze a že mě tudíž budou muset stříhat, tak jsem se rychle chtěla namasírovat, ale pak jsem se probudila a můžu vám říct, že z toho porodu mám teda fakt strach :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
204
7.10.05 09:28

Ahoj Dirty, to znam. Taky jsem cele tehotenství měla hororové sny, uz jsem si rikala, ze to asi neni nornalní, ale prej je. Pak nejak asi v puli tehotenství jsem prestala cist hruzné porody, a fakt se mi ulevilo, taky se da rict, ze jsem si nejak zvykla na ten fakt, ze rodit budu a ze uz to jinak fakt nejde :lol: . A ze si nestihla masaz hraze, ja nemasirovala, a nastrih nebyl. Takze hlavu vzhuru, a hlavne pohodu v tehu, pa, misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
7.10.05 13:24

Ahoj,
také se mi v těhotenství zdálo moc ošklivých snů.Ale jeden si pamatuji dodnes:
Narodilo se mi miminko, ale je to takový ten bonbon- želatinový medvídek.Je strašně malý, ale cítím k němu obrovskou lásku a mám o něj strach.Dávám ho zahřát na topení a on se tam celý roztaví.

• pak jsem se probudila s takovou bolestí, že se stalo něco mému dítěti, že mě přítel musel uklidňovat.Dodnes si ten sen pamatuji a ty pocity vybavuji.Bylo to moc nepříjemné.
    Ty ošklivé sny v těhotenství jsou možná způsebeny tím, jak v podvědomí máme obavy z neznámého a to se pak právě promítne do toho snu.
    Tak nedej na ošklivé sny, pěkně si pohlaď bříško a mysli na své miminko.Určitě to spolu všechno pěkně zvládnete.
    Bodlinka a Veru 15m
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
7.10.05 14:41

Ahoj holky,
tak já měla taky sny, ale ne žádný hrůzostrašný :) Asi budu rodit císařem, tak se mi o tom už i zdálo. Jela jsem s mamkou k doktorce-dokonce si myslím, že to byla jen nějaká obvoďačka. Tam mě rozřízli, vůbec nic jsem necítila. Mrňouska vyndali, já se zvedla a chtěla jsem odejít domů. Ještěže mi mamka připomněla, že tam máme drobečka, jinak bych odešla bez něj :oops: :lol: No prostě to všechno šlo tak strašně rychle, že bych se vůbec nezlobila, kdyby to bylo tak i ve skutečnosti-samozřejmě až na ten konec-malýho bych tam určitě nezapomněla :wink:
Nebojte se snů, většinou je to proto, že máme strach o mimísky nebo, že se trochu obáváme porodu.
 Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
7.10.05 19:08

ahooj,

ja jsem narozena 27.3. takze ti tohle datum schvaluju :) hahaha. taky mivam hoooodne divoke sny, ale pry je to normalni…

Marka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky