Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak dneska se mi zdal dobrej sen
měla jsem stejný břicho jako teď, jen trochu větší a najednou mě dítě koplo do břicha a já koukám a mám tam otisky čtyř nohou!!!!
no a to bylo 26.3. pak jsem jela autem a najednou jsem pocítila stahy (já jsem prvorodička, takže vůbec nevím jaký to je) ale myslím si, že to bylo ono
teda ono to trochu lechtalo, ale to byl začátek
a pak najednou bylo 27.3. (tohle datum mi řekl kamarád astrolog, že podle něj by to mohl být termín porodu) a já jsem s hrůzou zjistila, že jsem ani jednou neprovedla masáž hráze a že mě tudíž budou muset stříhat, tak jsem se rychle chtěla namasírovat, ale pak jsem se probudila a můžu vám říct, že z toho porodu mám teda fakt strach ![]()
Ahoj Dirty, to znam. Taky jsem cele tehotenství měla hororové sny, uz jsem si rikala, ze to asi neni nornalní, ale prej je. Pak nejak asi v puli tehotenství jsem prestala cist hruzné porody, a fakt se mi ulevilo, taky se da rict, ze jsem si nejak zvykla na ten fakt, ze rodit budu a ze uz to jinak fakt nejde
. A ze si nestihla masaz hraze, ja nemasirovala, a nastrih nebyl. Takze hlavu vzhuru, a hlavne pohodu v tehu, pa, misa
Ahoj,
také se mi v těhotenství zdálo moc ošklivých snů.Ale jeden si pamatuji dodnes:
Narodilo se mi miminko, ale je to takový ten bonbon- želatinový medvídek.Je strašně malý, ale cítím k němu obrovskou lásku a mám o něj strach.Dávám ho zahřát na topení a on se tam celý roztaví.
Ahoj holky,
tak já měla taky sny, ale ne žádný hrůzostrašný
Asi budu rodit císařem, tak se mi o tom už i zdálo. Jela jsem s mamkou k doktorce-dokonce si myslím, že to byla jen nějaká obvoďačka. Tam mě rozřízli, vůbec nic jsem necítila. Mrňouska vyndali, já se zvedla a chtěla jsem odejít domů. Ještěže mi mamka připomněla, že tam máme drobečka, jinak bych odešla bez něj
No prostě to všechno šlo tak strašně rychle, že bych se vůbec nezlobila, kdyby to bylo tak i ve skutečnosti-samozřejmě až na ten konec-malýho bych tam určitě nezapomněla ![]()
Nebojte se snů, většinou je to proto, že máme strach o mimísky nebo, že se trochu obáváme porodu.
Klára
ahooj,
ja jsem narozena 27.3. takze ti tohle datum schvaluju
hahaha. taky mivam hoooodne divoke sny, ale pry je to normalni…
Marka