Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj Diny,
chtěla bych Tě poprosit o zasílání „úklidových“ mejlíků
? mám ale pocit, že už toho musíš mít hrozně moc, tak by postačil návrh či postup, jak se k nim dostat jinak… je to totiž celkem nutné ![]()
Předem díky moc a úklidu zdar!
Violet
Jééé a adresa: scarletrose@seznam.cz … jsem to ale popleta?! Díky
právě si tě zandavám do adresáře FL a budou ti také chodit mejlíky jako asi dalším padesáti FB tady na emimi:)
Dneska ale jako na potvoru jedu hned ráno pryč, takže první bude až odpoledne, vydrž.
Budu ráda, když mi občas písneš, jak ti to jde:)
Diny
PS: Jinak se chystám na pokračování FL deníčku, jen tak nezávazně, budou vánoce, myslím, že se to hodí:)
Jé, Diny, prosím, můžeš si mne tam zapsat také? Budu moc ráda, nevěděla jsem že to jde: Dainty@seznam.cz
Radina od SaliM.
SaliM,
jasně, ale písnu až večer, Violet už jsem poslala hlavní mejlík, už ale musím padat, jestli je ještě někdo, kdo to chce posílat, tak písněte sem a já vás všechny večer najednou obešlu a't to nedělám každému zvlášť:)
Pa a hezký den.
Diny
No, Diny, taky si mě prosím přidej… Je tu jako po výbuchu, třeba mi to pomůže najít nějaký systém ![]()
Díky moc,
Baghira ( bubenickova@chocen.cz )
Ahojky:o)
Můžete mi, prosím, někdo vysvětlit, co to jsou „úklidové“ mejlíky
![]()
Díky a papa, Jaa
Diny : moooc děkuji, dneškem se to u nás snad změní k lepšímu ![]()
Samozřejmě dám vědět, jak mi to jde a přepošlu i pár kamarádkám ![]()
Ahojky
Holky,
ja jsem se prihlasila primo do Fly Lady klubu a vydrzela jsem to jen asi 3 dny. Nebyla jsem pripravena na to, ze mi denne prijde asi 30 emailu, at delsich nebo kratsich (tzv. FL mentors). Fakt nemam cas je porad cist, i kdyz bych je procetla najednou. I kdyz se na to zpocatku upozornuje, ze je nemam brat moc vazne, ale dodnes mam v emailu 58 neprectenych zprav, po te co jsem akci zarazila. Jinak jsem ten rezim nemohla zavest, protoze 15 min. denne na uklid je u nas malo.
Takze bacha na to. Asi jsem na ten rezim nebyla dostatecne pripravena
Mozna to ale nekomu vyhovuje…
Tak hodne trpelivosti s novym rezimem.
Marki
Marki, já si myslím, že si holky udělají obrázek sami z mejlů, které jim přepošlu a neděs je 30 ti mejlama za 3 dny, ode mě dostanou každý den jeden mejl, na začátku každé posílám hlavní mejl a pak i vánoční, je to super souhrn na co nezapomenout a ten hlavní mejlík je v principu právě ten systém FlyLady.
Jinak já mejlíky také dostávám a to od skvělé holčiny z Rodiny, Lídy, která každý den!!! denní mejly (nepleť si je s těmi upomínacími, ano těch chodí asi 10 denně, ale musíš si to tak nastavit, a o těch přece tady vůbec nemluvíme!) překládá, posílá mnoha holčinám, mě asi před dvěmi měsíci přišlo, že je škoda se nepodělit a tak jsem přímo sem na emimi napsala článek a od té doby přeposílám emaily (denní v počtu 1 ks!!!) dalším asi 50-ti holčinám.
Mě systém FL velice vyhovuje, uklízím podle něj (zhruba, neříkám, že vše plním tak jak je psáno, jde v podstatě o základní pravidla, vše je v článku) asi 2 měsíce a musím říct, že to u nás strašně prokouklo, navíc mám díky tomu mnohem víc času, je to prostě super systém pro holky, maminky, kohokoliv, kdo není vrozený puntičkář, spíš chaotik, ale přitom by rád něco změnil a musím říct, že uklízení mě fakt docela baví:)
Momentálně např. nemám ani kus oblečení k žehlení, v dřezu jsou dva hrníčky, kuchyň je uklizená, koupelna taky, v dětském pokoji jsou skříně probrané a připravené už na zimu, s hračkami, co už jsme nechtěli a bylo jich moc si hrají děti v dětském domově, za oblečení, co už jsme také nechtěli jsme utržili penízky v bazárku a je na zimní boty. Do sběrného dvora jsme odvezli plné auto zbytečností, které už fakt nebudeme potřebovat. A fakt jsem se nikdy ani nezpotila, všechno to šlo krásně, pomalu, po patnáctiminutovkách, prostě pohoda a hlavně se to skvěle s FlyLady udržuje!!!:)
Jdu poslat mejlíky vám, co jste si zažádali, pa Diny
Ahojda Diny,
díky za první maily, dnes jsem si je jenom přečetla, od zítřka zkusím už i něco dělat ![]()
P.S. Stejně by ale bylo nejlepší, kdyby slavná FL dorazila se smetákem, vysavačem a prachovkou přímo k nám domů, místo aby posílala maily ![]()
Baghira
Ahojky Diny…taky bych prosila o zaslání mejlíků…jsem strašně zvědavá…moc děkuju a pozdravuj dětičky…
alenka2004@quick.cz