Tehu pri HA

1
2.10.05 15:24

Tehu pri HA

Dobry den holky snazilky,tehulky,maminky
Chtela bych se zepatat, zda ma nektera zkusenost s otehotnenim pri brani HA(vlivem brani ATB nebo silne strevni chripky neucinne), a hlavne spise s naslednym vysazenim HA po zjisteni, ze jste tehu. Neuskodi to nejak zavazne plodu? Preci jenom by melo dojit ke krvaceni ze spadu nebo ne? Nebo je hladina hormonu tak vysoka, ze ze k zadnemu kravceni ze spadu nedojde? Ptam se tady,jelikoz muj lekar se momentalne dovolenkuje.
Moc dekuji za odpovedi, a jakekoliv zkusenosti s otehulenim pri HA si rada prectu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Missorka
2.10.05 16:21

Ahoj,

moje kamarádka otěhotněla při HA a zjistila to ale až na začátku 5.měsíce, neměla MS. Celých těch 5 měsíců antikoncepci samozřejmě brala, narodil se jí krásnej zdravej kluk.

Peta

• Citovat
  • Upravit
6954
2.10.05 16:29

HAK

Ahojky,
ke krvácení ze spádu dojít nemusí, nakonec antikoncepce v organismu navodí podobné poměry jako těhotenství - zablokuje se cyklus.
Antikoncepce mimi nepoškozuje, jen může trochu zpomalovat růst. Ale je jasně lepší a levnější ji nebrat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
2.10.05 16:36

Sajso,

nebrat je dobrá rada, ale já fakt nesnáším kondomy a ráda bych malou pauzu, tak co pak? ;-)

Peta

• Citovat
  • Upravit
172
2.10.05 16:57

Ahoj, kolegyne me kamaradky chtela mimco a vynechala prasky. Pak si to rozmyslela a zase zacala brat. Jak dlouhou pauzu udelala, nevim. Asi jeden cyklus. No v te dobe stihla otehotnet a jak uz jsem psala, zacala brat znovu prasky. Divila se, ze nemenstuuje a stihla jeste zajit k panu doktorovi na dve injekce, aby ji tu MS vyvolal ........... . Trosku se divim, ze to pana doktora nenapadlo. Ale nejsem odbornik. Ma holcicku a zdravou.

Me kolegyni selhal kondom. Pouzila postinor a pak jeste jeden a cele tehotenstvi tomu rikali Postik a ted je to uz rocni Marketka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
2.10.05 17:25

HAK

Peťo,
to bylo myšleno tak, žev těhotenství je lepší a levnější antikoncepci nebrat . :) Trošku nadsázka. :) Jinak samozřejmě ano - já jsem jí taky brala a hezky dlouho. Je to pohodlné, menstruace je kratší, slabší a hlavně když ji nechci, prostě nevy:,–(ím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
2.10.05 18:03

Sajsa, já jsem někde četla, že se dá brát antikoncepci i 3 měsíce v kuse a prý je to dobré pro chudokrevné ženy. Když píšeš, že když nechceš MS, tak prostě nevynecháš prášky…zkoušela jsi to už i ty 3 měsíce? Já jsem totiž chudokrevná a můj gyndař mi odpověděl otázkou:myslíte si že je normální nemít MS 3 měsíce? Neví některá z vás o nějakém článku na internetu kde bych našla víc informací?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
2.10.05 18:36

HAK

Zkoušela jsem to 2 měsíce v kuse, 3 měsíce už bych se bála, že můžu půl měsíce špinit, takže to je lepší 3 dny „menstruovat“. Tvůj gyndař by měl vědět, že u prášků v podstatě nemenstruuješ. Ani to krvácení, které přijde po vysazení není menstruace. Takže v podstatě nemenstruuješ třeba několik let. Můj mi to doporučil. Zadej do vyhledávače heslo hormonální antikoncepce a určitě tam i o užívání bez pauz něco bude. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
2.10.05 20:55

Ahojky, já mám Honzíka taky přes prášky. :lol:

Brala jsem je 2 a půl měsíce než mi to docvaklo. Taky jsem měla v těhotenství strach, ale doktorka mě uklidňovala, že to nevadí. Narodil se zdravý a je doteď. :D

Pa Ája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky