Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj maminky vicerodicky,
zajima me, jestli jste druhe nebo dalsi tehotenstvi prozivaly stejne jako prvni. Jsem dva mesice po porodu a plne kojim. V sestinedeli jsem mela pravdepodobne ms a mam pocit, ze jsem tehotna. Mam stejne pocity a priznaky jako v prvnim tehotenstvi. Je to mozne nebo se mi bouri hormony?
diky za odpoved
sice nejsem vícerodička, ale určitě bych si na tvém místě udělala test.
Pa
Marco,
je možné, že jsi těhotná, je možné, že to jsou hormony. ![]()
Já otěhotněla neplánovaně 4 měsíce po porodu a uvěřila jsem tomu až po třech pozitivních testech, do kterých mě dokopal muž… Neměla jsem ani jeden příznak, zas je ale fakt, že mě to ani nenapadlo, tudíž jsem se příliš nesledovala… MS jsem měla, ale velmi nepravidelně.
Přeju hodně štěstí a dej vědět…
Myslím, že bys měla historicky nejmenší věkový rozdíl mezi dětmi na emimi (aspoň co já vím…) ![]()
Peta
Ahoj,
na tvém místě bych zkusila ten test, moje druhé těhu taky nebylo zrovna plánované, ale jsem za něj ráda, teď čekáme třetí a musim říct, že je to pokaždé o něčem jiném.
Ahoj, urco je mozne se jsi tehu. Obe moje tehu byli jine. Sany.
Ahoj Peto,
tak jsem si delala test a mam jen jednu carku, takze tehotna nejsem. Je mi to i trosku lito. Vzdyt to neni tak davno, co jsem mela pekne kulatoucky pupik a moc si ho uzivala. Ani jsem se ho nechtela vzdat. Ale asi to tak melo byt.