Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pekny den vsem. Jsem tu sice zcela nova, ale dozvedela jsem se zde spoustu zajimavych rad a postrehu. Rada bych teda pridala i se svym dotazem. Jiz po nekolikate jsem pri spani procitla a zjistila, ze manzel me „obdelava“. Stava se to kdyz k nemu lezim zady. Kdyz se to stalo poprve, tak jsem nejdrive byla dosti prekvapena, ze jsem se nevzbudila. Pri zjisteni jsem se chtela otocit a zeptat se co to ma jako byt, ale snad ze zvedavosti jsem cekala co bude. Skocilo to silnym vystrikem, ktery jen tak pri secxu (normalnim) nepamatuji. Byla jsem pote cela mokra. Kdyz se to stalo asi po 14 dnech znovu, vsimla jsem si, ze manzel u toho ma zavrene oci a vypada ze spi. Ptala jsem se ho tedy rano a on rekl, ze vubec nic nevi, ze si nic nepamatuje. Rada bych tedy vedela, jestli tuto skutenost zazila i nejaka z vas. Diky a hezky den.
nezažila, ale viděla jsem o tom dokument. Pokud u toho nepoužívá násilí a Tobě to nevadí, tak je to neškodé.. nahoď doma diskuzi na toto téma, jestli o tom ví či ne ![]()
Nezazila, ale videla jsem dokument o lidech, kteri se takhle v noci chovaji a u toho spi, takze pak o nicem nevi, je to porucha spanku
@Jirina19
To je zajímavé… Pokud je pravda, že o tom manžel neví, jde nejspíše o spánkovou poruchu, něco jako náměsíčnost. Já mívám v noci ve spánku akorát orgazmus, ale u toho se vždy probudím, manžel se nevzbudil ani na konci?
Ano taky jsem ten dokument videla, je to jakasi,,porucha"
za me teda, stalo se to jednou a pri plnem vedomi partnera, meho tedy ne ![]()
To je náhodou roztomilé být takhle náměsíční
jen škoda že on si to pak nepamatuje ![]()
@paola white píše:
@pannacotta pak by si ještě mohl stěžovat že mají málo sexu
Tak ted začínám přemýšlet že manželovi už rok popisuji to co tu píšeš a taky o tom neví ale já mu to nikdy moc nevěřila. Holky jak se jmenuje ten dokument prosím:-)
Noo asiat teda neni s jeho rozmery
) No uz jsme se o tom spolu bavili, ale udajne nic nevi. I bych rekla, ze ma pravdu, protoze to co se sebe pri teto situaci vyda, opravdu neni obvykle. Musim se ale i priznat, ze je to takove zajimave, vzrusujici.. Jen doufam, ze to nedela i nekde mimo domov. To bych mu dala, teda spis nedala
). Jinak vim, ze by se mohlo jednat o tzv. sexomnii. Tak asi tak.
Hje, to je dobrý
asi bych jednou měla po ruce připravenou kameru a ráno mu dala důkaz ![]()
@martina5555 píše:
Tak ted začínám přemýšlet že manželovi už rok popisuji to co tu píšeš a taky o tom neví ale já mu to nikdy moc nevěřila. Holky jak se jmenuje ten dokument prosím:-)
ja uz nevim, ja ho videla na anglicky televizi, ale zeptam se dcery, treba si vzpomene
@Lonna píše:
Hje, to je dobrýasi bych jednou měla po ruce připravenou kameru a ráno mu dala důkaz
To mě taky napadlo jako první ![]()