Nemůžu ho vymazat z hlavy

Anonymní
6.5.13 07:09

Nemůžu ho vymazat z hlavy

Ahojte děvčátka potřebuju se vám tu vypovídat. Nevím co se to se mnou děje. Jde o to, že asi před 5 lety jsem spala s jedním chlapem, naprosto úžasnej člověk, strašně hodnej a tak. No byl to nejlepší sex :oops: Pak jsme se nějakou dobu neviděli, já si našla přítele a jsme spolu 3 roky. Plánujeme rodinu. Přítel je hrozně fajn. Ale, nedávno jsem začala toho kluka znovu potkávat a já ho od tý doby nemůžu vymazat z hlavy. Najednou mi hlavou začalo lítat to krásný co jsme spolu prožili. Zdá se mi v noci, přes den na něj myslím. Nejradši bych ho pokávala každý den. Měla jste to některá taky tak? Co jste dělali?
Problém byl tenkrát v tom, že on se nechtěl vázat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4742
6.5.13 07:13

Ahoj,
myslím si, že po těch letech si už každý něco víc idealizuje. Třeba by to už teď nebylo ono a byla by jsi zklamaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.13 07:14
@Mahja píše:
Ahoj,
myslím si, že po těch letech si už každý něco víc idealizuje. Třeba by to už teď nebylo ono a byla by jsi zklamaná.

Já vím, taky si to říkám. Ale doma se mi chce brečet a přítel nechápe co mi je…

• Citovat
  • Upravit
4742
6.5.13 07:26

Nevím, co ti poradit, buď se přemůžeš, nebo se s bývalým sejdeš, užijete si sex, buď se ti to bude líbit pořád, nebo se zklameš. Ale nezapomeň, že užívat si s někým jen sex je něco úplně jiného mít s někým vztah a dělit se o všechny problémy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
6.5.13 07:36

No nevím, pokud z toho nebyl vztah tenkrát, proč myslíš, že teď by to klaplo?? Vzpomínky si po letech člověk přibarvuje jen a jen k hezkýmu, navíc je rozdíl mít s někým pár sexuálních úletů nebo dlouhý vztah se vším všudy. Já osobně bych zůstala v úrovni fantazie a občasných vzpomínek a soustředila bych se na toho úžasnýho chlapa, kterýho máš doma a chce s tebou rodinu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.5.13 07:39
@Jemys píše:
No nevím, pokud z toho nebyl vztah tenkrát, proč myslíš, že teď by to klaplo?? Vzpomínky si po letech člověk přibarvuje jen a jen k hezkýmu, navíc je rozdíl mít s někým pár sexuálních úletů nebo dlouhý vztah se vším všudy. Já osobně bych zůstala v úrovni fantazie a občasných vzpomínek a soustředila bych se na toho úžasnýho chlapa, kterýho máš doma a chce s tebou rodinu

Já vím, že bych přítele nepodvedla, nedovolila bych si to. Ale ty pocity mi dávají zabrat.

• Citovat
  • Upravit
8594
6.5.13 07:53

Zakladatelko, koukni na Ulici, tam Monika řeší to samé, jen u tebe je to podloženo krásnými zážitky jenže, jak psala @Mahja, to ošklivé mozek maže a nechává jen to hezké…kdyby si pamatoval i ty blbé věci, nikd by neměl tak hezký život :-) Jestli se chceš o něčem utvrdit, sejdi se s tím klukem na jkafe a uvidíš, ale není to uplně bezpečné, tvoji situaci by to mohlo nejen zlepšit, ale i výrazně zhoršit…uvažuj o trom jako o poslední možnosti, jak to rozseknout. Vhýbej se mu, snaž se zažít s přítelem něco krásného, aby to ty zážitky přebily :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.13 07:57
@Kalla1412 píše:
Zakladatelko, koukni na Ulici, tam Monika řeší to samé, jen u tebe je to podloženo krásnými zážitky jenže, jak psala @Mahja, to ošklivé mozek maže a nechává jen to hezké…kdyby si pamatoval i ty blbé věci, nikd by neměl tak hezký život :-) Jestli se chceš o něčem utvrdit, sejdi se s tím klukem na jkafe a uvidíš, ale není to uplně bezpečné, tvoji situaci by to mohlo nejen zlepšit, ale i výrazně zhoršit…uvažuj o trom jako o poslední možnosti, jak to rozseknout. Vhýbej se mu, snaž se zažít s přítelem něco krásného, aby to ty zážitky přebily :hug:

Děkuju moc :hug: Já mám přítele opravdu moc ráda, neublížila bych mu nikdy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.5.13 08:00

Znám to, zažila jsem něco podobnýho, podlehla jsem pokušení a dodnes lituji jak jsem mohla něco takovýho udělat. Tím jsem si uvědomila, že chci jen manžela a nikoho jinýho.

• Citovat
  • Upravit
11750
6.5.13 08:28

Je to tezka situace a dokud si nebudes jista co citis, tak si hlavne nedelej s pritelem dite… existuje tu uz spousta diskuzi, kde zakladatelky dite maji a nejspis si myslely, ze se tim neco zmeni, ze je to s tim muzem vic spoji a ted nejsou s otcem svych deti stastny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5668
6.5.13 08:36

Mam z toho ten samy pocit co tu pisi holky. Zaprve po tech letech uz si ho predelavas k obrazu svemu a ty spatne veci si vypustila a za druhe…az odezni tva laska k nemu..rekneme si uprime myslis ze spolu vydrzite? Obzvlast kdyz vis ze tady mas chlapa kterej je fajn a vnimas ho tak i pres to ze uz mezi vami to tolik nehori. Az opadne lask u tohohle druheho chlapa treba si uvedomis ze vlastne on ti za to nestoji a ze jsi rada ze mas doma to co mas. Dala byh tomu cas a nedelala ukvapene kroky tohle vypada vazne jen na bezhlavou zamilovanost ktera casem odezni. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.13 08:38

zakladatelka

Myslím, že bysme spolu asi nevydrželi. On ty ženský docela střídá, nechce se vázat. Ale pořád mám pocit, že my dva se přitahujeme, tak trochu jinak..

• Citovat
  • Upravit
7626
6.5.13 08:41

A co s nim jit jen na kafe? Treba si uvedomis, ze to je vlastne jen obycejny chlap a ty extra vzpominky na bombasticky sex ustoupi do pozadi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
6.5.13 08:44

Zakladatelka: měla jsem to úplně stejně… 4 roky jsme do sebe byli zakoukaní, ale nebyli spolu. Podvedla jsem kvůli němu tehdejšího přítele a za další rok a půl po rozchodu s bývalým jsme to dali dohromady. Vydrželo nám to měsíc a bylo to největší psycho mého života, oba jsme měli nějaké představy, byli jsme upnutí na to, jak to bude dokonalé, ale byli jsme dva cizí lidi, jen ta přitažlivost fungovala. Teď je to konečně za mnou, občas se mi o něm sice zdá, ale být bych s ním nechtěla. Mám manžela, čekáme miminko a jsem spokojená :)

Přiznávám, že na jednu noc by to mohlo být zajímavé, ale nestojí mi to za zničení vztahu. Jinak také to byl ten hrozně charismatický typ, co má holek, kam se podívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
6.5.13 08:45
@Anonymní píše:
Myslím, že bysme spolu asi nevydrželi. On ty ženský docela střídá, nechce se vázat. Ale pořád mám pocit, že my dva se přitahujeme, tak trochu jinak..

No vidis, typicky k. revnik..takovy umi prave vzbudit ty pocity, ze je ten vztah necim vyjimecny-umi lichotit, je galantni, vyborny v posteli… a dotycne az se ji panacek nabazi zbydou oci pro plac..Osobne bych dala prednost „svemu spolehlivemu Pepikovi“,se kterym muzu pocitat at se deje cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí