Začít s milencem?

8
5.5.13 10:38

začít s milencem?

Prosím o radu, ale vím, že to co dělám není dobré. Mám přítele, celkem 7 a pul roku, kterého jsem podvedla, ale hnedka jsem se s přítelem rozešla, protože mi přišlo, že se s tím novým budu mít líp, jenže ten mě nechtěl, scházeli jsme se, ale jak jsme se vidívali tak málo, tak jsem se ho přímo zeptala a on řekl, že neví, že sám je zmatený a tak přítel, kterého jsem v tu dobu měla 4 roky mě pořád chtěl, a tak jsem se k němu vrátila, doteď slyším výčitky, máme spolu teďka roční dítě. Ale proč píšu: Chtěla bych se sejít s tím, co jsem svého přítele podvedla, ale vím, že to začíná tak, že by to byl pak můj milenec, jenže doma jsem pořád sama, chtěla bych se na někoho pořádně těšit, mít nějaký hezký chvíle, nějaký vzrušení. Mimichodem za ty 3 roky, co spolu nejsme snad nebyl ani den, kdy bych na něho nemyslela-hlavně je úplně jiný než můj přítel, mně úplně vždy dodával energii, byla jsem někdo úplně jiný. Nepiště, jak jsem hrozná, já to vím sama. Díky, N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16906
5.5.13 10:41

Je mi líto obou dvou těch chlapů…oba jsou za blbečky a oba nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
5.5.13 10:42

No já bych řekla, že s milencem to tak žhavé nebude co? :think:.Podle mne o tebe z tvého příspěvku moc nestojí. Měla by si se uklidnit a žít normální život s tatínkem syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
5.5.13 10:43

No tohle je hrozně zmateně psané takže nevím jestli budu reagovat správně ale pokud chápu tak si měla přítele 7 let, pak si ho podvedla a dala mu košem, milenec tě nechal, přítel ti odpustil, a teď jste spolu zas 3 roky, milence si od té doby neviděla, ale chceš ho kontaktovat a scházet se zas?? a příteli dat pak zas košem a milenec tě nechá???-a nebojíš se že milenec už má třeba svou rodinu? A proč ses vrátila k příteli když si věděla že ho nemáš ráda? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
5.5.13 10:45

Co takhle se věnovat svému ročnímu dítěti a nemyslet chvíli na sebe a svoje vzrušení??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3593
5.5.13 10:46

Mně teda není líto obou, ale jen přítele. Milence ne, proč by mělo? dyk on ji nechtěl, ne? Proto nechápu, proč by chtěla zakladatelka zase dolízat, protože nic jinýho v tom nevidím. Ten chlap o tebe asi evidentně zájem nemá, jasně, příležitostnému sexu určitě neodolá, ale nevím nevím jestli ti to stojí za to.
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
5.5.13 10:49
@hanka.br. píše:
Co takhle se věnovat svému ročnímu dítěti a nemyslet chvíli na sebe a svoje vzrušení??
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
5.5.13 10:50

Souhlasím s holkama. milenec o tebe evidentně nestojí a ty ze sebe děláš chudinku a ze svýho přítele vola. máš rodinu tak se probuď a snaž se aby fungovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
5.5.13 10:52

Je mi líto tvého přítele :( Zřejmě je hodný a obětavý a ty si toho nevážíš. Co zkusit myslet trochu víc na dítě a na něj než na sebe a trochu tomu vzrušení mezi Vámi dopomoct. Ono pokud myslíš na druhého tak se těžko budeš těšit na přítele. A dle mého kdyby o tebe stál, tak by s tebou předtím zůstal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
5.5.13 10:55

Mě jen napadá : Kdo s ohněm zachází…
Možná by Ti nějaké to popálení otevřelo oči, ale za cenu ublížení vl. dítěti a jeho otci.
Není to vysoká cena?
Splašené hormony vybíjej sportem a domácím úklidem (PS: můžeš začít u nás, já nestíhám :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
5.5.13 11:04

A proč jsi se Teda k příteli vracela, když to není „ono“?Vždyť milenec o Tebe očividně vůbec nestojí…

• Citovat
  • Upravit
5077
5.5.13 11:07

@Nevy já jsem taky doma pořád sama a víš na koho se těším? Na manžela až přijde z práce, kde vydělává peníze pro nás a až mu povím, co je nového.
Možná bys měla zkusit být méně sobecká a víc energie věnovat do rodiny. chybí ti vzrušení, tak něco naplánuj. Nudíš se, tak se víc věnuj dítěti a nebo začni chodit do práce.
jako zničit rodinu kvůli nějakému exmilenci, který o tebe ani nemá zájem, je fakt ubohé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
5.5.13 11:12

Zakladatelko, ja spis vubec nechapu, proc to tady pises…ujete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
5.5.13 11:15

Být tebou, najdu si práci na částečný úvazek, hlídání dítěte domluvím s babičkama nebo s přítelem a jdu makat, protože když budeš doma s jedním dítětem, budeš se nudit a vymýšlet bejkárny. Otec tvého dítěte maká, abyste měli z čeho žít a ty si vymyslíš toto? Někdo další bude vždy úplně jiný, lepší… a za pár let bude stejný, jako ten, kterého máš doma nyní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
5.5.13 11:16

Ona bude asi zakladatelka krapet ujetá když nechá přítele po jedné noci s milencem s tím že ji s ním bude dobře. Tož když už si najdu milence tak s ním budu trávit hoodbě času abych se rozhodla ukončit vztah abych si byla jistá, né tohle :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí