Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@babi_zlopocasna píše:
Ta prva nevera… hned si sa rozisla s priatelom, co bolo celkom fer jednanie. Ale teraz sa Ti to „nestane“. Teraz to VEDOME PLANUJES.
Velmi trefný poznatek. ![]()
Neblázni, nestojí to za to. Z dlouhodobého hlediska opravdu ne, věř tomu…
@Nevy .. nejsi hrozna… jsi.. no jak to rict..
..nechapu zpusob tveho uvazovani ani rozhodovani.. pripadas mi jako pes s utulku, kterej ceka u „koho se bude mit lip a kdo o nej bude stat“.. a co takhle se postavit sama za sebe a nekoukat, kdo te stastnou „udela“..? Mozna by ses pak rozhodovala uplne jinak.. ![]()
Děkuju za příspěvky všem, kteří to myslí upřímně a je to opravdu jejich názor, protože jsou tu i takové, které jsem našla v jiných diskuzích, že mají nebo měli milence a tady mě úplně odsoudí. Nechápu.
![]()
@Nevy píše:
Děkuju za příspěvky všem, kteří to myslí upřímně a je to opravdu jejich názor, protože jsou tu i takové, které jsem našla v jiných diskuzích, že mají nebo měli milence a tady mě úplně odsoudí. Nechápu.![]()
Na ty dámy měřící dvojím metrem se vybodněte.
Mohla byste to co píšete tady, říct tomu vašemu. Chutě na bývalého vynechejte, ale řekněte mu, že nezvládáte ty výčitky, že se nemáte na co těšit a zkuste něco pro vás dva taky vymyslet. Něco, co by oba potěšilo. Vyvinout snahu změnit situaci.
@Nevy píše:
@vendulka72![]()
Ono je to těžší, než se zdá. Ale podle mně je to lepší, než to řešit milencem/milenkou. Taky jsem to kdysi udělala. Přítel na mně kašlal, mezi kamarádama říkal, že ho to se mnou nebaví a měl nějaké úlety. Já si našla úúžasného a zadaného milence. Po pár měsících jsem chtěla přítele opustit, ten mně nechtěl nechat odejít, brečel a řekl, že mi všechno odpustí. Taková smutná groteska to byla. Ale on za to nestál a neměli jsme děti. Stejně si myslím, že jsem mu měla říct, co mi vadí a případně jít. Takto si pak ještě stěžoval, že jsem ho podváděla. ![]()
Nevy píše:
Děkuju za příspěvky všem, kteří to myslí upřímně a je to opravdu jejich názor, protože jsou tu i takové, které jsem našla v jiných diskuzích, že mají nebo měli milence a tady mě úplně odsoudí. Nechápu.![]()
Může to být proto, že udělaly s milencem špatnou zkušenost, tak chtějí varovat.
Ale ono varovat asi nejde, to si musí každý vyzkoušet.
vendulka72 píše:
Ono je to těžší, než se zdá. Ale podle mně je to lepší, než to řešit milencem/milenkou. Taky jsem to kdysi udělala. Přítel na mně kašlal, mezi kamarádama říkal, že ho to se mnou nebaví a měl nějaké úlety. Já si našla úúžasného a zadaného milence. Po pár měsících jsem chtěla přítele opustit, ten mně nechtěl nechat odejít, brečel a řekl, že mi všechno odpustí. Taková smutná groteska to byla. Ale on za to nestál a neměli jsme děti. Stejně si myslím, že jsem mu měla říct, co mi vadí a případně jít. Takto si pak ještě stěžoval, že jsem ho podváděla.
Tak tohle chápu, ale ono když se to nakupí, tak už Ti na tom člověku vadí skoro všechno a nedokážeš vyjmenovat jednotlivosti, to by sis je jedině musela během vztahu psát.
![]()