Začít s milencem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80
5.5.13 11:19

Zakladatelko, ujeté mi to nepřipadá. Prostě normální zamotaný život. Každý to prostě v životě nějak má. Nejde přece o to, jestli se tvůj ex přítel s tebou chce taky sejít (to nepíšeš). Jde o to, že ty to chceš. A teď si to v sobě řešíš. Nejde o to, jestli je tvůj současný přítel fajn nebo ne. Jde o tebe. A jestli ti pořád vyčítá tvého ex, tak to není fér. Tohle se těžko rozhoduje, buďo to to zkus, nebo ne. Přemýšlej nad tím, kam by to mohlo dovést, jestli by ti to vyhovovalo, třeba lhaní doma atak. Jsou lidi, co to zvládaj. A vůbec tě nesoudím. Každý se má chovat čestně hlavně sám k sobě. Samozřejmě máš rodinu, určitě na to taky myslíš. Jsem zvědavá, jak to dopadne :lol: A taky na ukamenovávání od dalších holek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
5.5.13 11:21

Ty jim davas jim dobre kapky :)))

No, hlavne si pamatuj, ze ve hre uz je dite.

Nejsi svobodna holka, co si muze delat, co chce.

Kdyz do pekla, tak peknem koni ;)

• Citovat
  • Upravit
Fey
150
5.5.13 11:24

Tak jako spestření proč ne ;),ale držela bych se nohama na zemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.13 11:24

A proč si neuděláš „vzrušení“ s přítelem? Osvěžit sex, procházky, kino.. Máte hlídání? Je to jen chtíč.. taky jsem si vzpoměna na bývalého když jsem byla ve fázy „nudy a každodenního kolotoče“ a zatoužila jsem po vzrušení.. Ale vim že manžela bych nepodvedla. Myšlenky jsem zahnala a osvěžila vztah s manželem.. Byla to jen malá osobní krize kdy jsem se chtěla cítit chtěná i od někoho jiného než od manžela, přišla jsem si neatraktivní.. ale důležité je že jsem atraktivní a chtěná pro toho svýho chlapa :palec: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
38179
5.5.13 12:19
chatwenna píše:
Ty jim davas jim dobre kapky :)))

No, hlavne si pamatuj, ze ve hre uz je dite.

Nejsi svobodna holka, co si muze delat, co chce.

Kdyz do pekla, tak peknem koni ;)
Řekl bych že kapky dává akorát tak sama sobě, protože milenec o ničem neví, když ji tři roky neviděl, přítel už na to asi zapomněl, když s ní pořád je a má s ní prcka a ona sama se tím trápí. :think: :nevim:

Vlastně ani nevím, kde se vzala ta fáma, že nevěrník si vždycky jen užívá a je v pohodě, když to tady kolikrát na miminu čtu, tak mi přijde že je takový případ spíš vyjímka. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
5.5.13 12:38

Byla bych s tím, s kým máš dítě. Potlačit sobeckost a snažit se chovat tak, aby mělo tátu a aby ten táta byl štastný, že vás má - pak snad budeš i ty. (pokud to teda umíš :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.5.13 12:39

Znám podobný případ, a proto chci reagovat. Mám pro tebe jednu radu:musíš dospět!!Nevím kolik ti je let, ale vzhledem k tomu, že máš dítě, měla by jsi už být schopná uvažovat jako dospělá žena. To co popisuješ se hodí na šestnáctliletou puberťačku. Tvoje nerozhodnost začíná hraničit se sobectvím a vypočítavostí. Ubližuješ svému příteli i svému dítěti. Pokud přítele nemiluješ, a nechceš s ním žít, tak se s ním rozejdi, a dej mu šanci najít si ženu, která ho milovat bude, a bude si ho vážit. Ty si potom musíš zařídit svůj život. A jestli do něho bude patřit tvůj milenec nebo ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klare
5.5.13 12:46

Hromada moralizátorek… A pak jsou tu diskuze, kde se každá druhá ženská taky přizná, že měla či má milence. Tohle mi přijde opravdu smutné.

Zakladatelko, milenec o tebe stojí? Myslíš, že s ním bude tvůj život lepší? Já osobně paralelní vztah neuznávám, ale vím z okolí i o případech, kdy to vztahu vyloženě prospělo. Pokud dokážeš žít bez výčitek a aniž bys tím ohrožovala svoje dítě, udělej to. Pokud přítele nemiluješ, nech ho jít, bude to lepší pro vás všechny. Ale nepočítej s tím, že se k němu vrátíš, až milence zase přestaneš bavit… Pokud chceš takovýto vztah, musíš počítat s tím, že zůstaneš sama. Pokud přítele miluješ, začni se sebou něco dělat, dej se psychicky do pohody a najdi si činnost, která tě nějakým způsobem zabaví a dá ti pocit naplnění a zároveň bude tématem k rozhovorům s přítelem. Každý si může svůj život zařídit po svém. Jen vybírej tu svou volbu patrně, zpátky už vzít nepůjde.

• Citovat
  • Upravit
1211
5.5.13 12:47
@Nevy píše:
Prosím o radu, ale vím, že to co dělám není dobré. Mám přítele, celkem 7 a pul roku, kterého jsem podvedla, ale hnedka jsem se s přítelem rozešla, protože mi přišlo, že se s tím novým budu mít líp, jenže ten mě nechtěl, scházeli jsme se, ale jak jsme se vidívali tak málo, tak jsem se ho přímo zeptala a on řekl, že neví, že sám je zmatený a tak přítel, kterého jsem v tu dobu měla 4 roky mě pořád chtěl, a tak jsem se k němu vrátila, doteď slyším výčitky, máme spolu teďka roční dítě. Ale proč píšu: Chtěla bych se sejít s tím, co jsem svého přítele podvedla, ale vím, že to začíná tak, že by to byl pak můj milenec, jenže doma jsem pořád sama, chtěla bych se na někoho pořádně těšit, mít nějaký hezký chvíle, nějaký vzrušení. Mimichodem za ty 3 roky, co spolu nejsme snad nebyl ani den, kdy bych na něho nemyslela-hlavně je úplně jiný než můj přítel, mně úplně vždy dodával energii, byla jsem někdo úplně jiný. Nepiště, jak jsem hrozná, já to vím sama. Díky, N.

tady někoho pálí dobré bydlo :cert: máš dítě tak smyslem tvého života má být muž s kterým to dítě máš a s kterým žiješ a především to dítě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
5.5.13 13:01
Klare píše:
Hromada moralizátorek… A pak jsou tu diskuze, kde se každá druhá ženská taky přizná, že měla či má milence. Tohle mi přijde opravdu smutné.

Tak ne každej kdo varuje před nevěrou musí být zrovna moralizátor.
Já tedy rozhodně moralizoat nechci, spíš mám jen dojem, že zdaleka ne každý si při nevěře jen užívá a umí v tom chodit a pro takové nevěra rozhodně není, je mnohem lepší se pokusit zapracovat na současném vztahu pokud to má smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
5.5.13 13:12

Já si myslím, že co jsi psala, tak ti chybí jednoduše vzrušení a sex…a to není zrovna důvod hledat milence. Milenec ti to dát taky nemusí. Spíš bych si povykládala s přítelem o vašem vztahu, řekla co bys chtěla (ono někdy chlapi neví anebo tak jim něco chybí a neví jak říct), taky bych se přičinila a koupila si třeba hezké prádlo, něčím ho překvapila, udělali jste společně nějakou změnu, někdy stačí fakt málo. Jak je v tom dítě a s přítelem jste jinak v pohodě, tak bych rozhodně neodskakovala jinam. Můžeš si totiž udělat zbytečně dusno, nikdy nevíš, jak by takové hrátky mohly nakonec dopadnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
5.5.13 13:31

Holky, vzdy kdyz ctu tyhle pribehy, je mi lito tech deti. Nebudu konkretne reagovat na zakladatelku, protoze uz jsem jednou tady na emiminu dostala od ostatnich pojeb, ze se navazim. Ja vim, ze jsou vztahy slozite, ale kdyz nemam jasno, co chci a hlavne koho chci, proc mam s dotycnym dite? Jeste pochopim, kdyz vztah prestane fungovat casem a deti uz jsou, nekdy treba nema smysl vztah slepovat jen kvuli detem, ale hodne pripadu je prave o tom, ze dotycna si poridi dite s nekym, koho vlastne nechce, o kom dopredu vi, ze ho nemiluje. Jsem mozna moralistka, ale ja si myslim, ze je to hlavne o zodpovednosti, kterou vuci diteti mame. Chudak se narodi a uz je zmatene, kdo je vlastne tata a jestli ho ma rad, koho ma mit rado samo. Vzdyt musi mit v te hlavicce gulas a to, ze neni mama spokojena, taky vyciti. Sama mam malou holcicku a vim, jak je fixovana na nas oba, mamu i tatu. Jsem mozna naivni, ale myslim si, ze kdyby bylo min sobeckosti a zamerovani se jen na sebe a sve potreby, treba by bylo vic stastnejsich deti s mene problemy ve skole, ve vlastnich vztazich k druhym atd. No nic, ja vim, ze to nevyresim, omlouvam se, ze jsem se vlozila do diskuze a berte to spise jako povzdech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30444
5.5.13 13:36

@Mama11 Souhlasím, taky mě to napadlo. Přítel nebyl ten, s kým byla kdy spokojená, ale dítě si s ním pořídila a to celkem nedávno…Jiná reakce, než negativní, mě nenapadá, nejsem moralistka, vím, že udělat chybu může každý, ale v tomhle se nějak neorientuju. Někdo tu psal, že jistě myslí na rodinu - no to bych se zasmála, to určitě. Myslím, že slov podpory a porozumění dostane až dost, takže jeden dva kritické názory zakladatelka jistě unese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
5.5.13 21:45

Děkuju těm, co mě neodsuzují a pro ty ostatní i já byla taková, že jsem s nevěrou v žádném případě nesouhlasila a stejně to přišlo, jsem jinak s mojím stále 1. chlapem v životě, možná proto jsem někoho chtěla zkusit. Jak tady někdo píše, že se těší na manžela, až se vrátí z práce, též i já se těším třeba na přítele až se vrátí z práce, kde je někdy i 14 dní, chvílu doma a zas a zas, protože pracuje v zahraničí a chvilku je to fajn, pak je to zas na nic a víc je to na nic. A ještě taky souhlasím, že právě ne každý na to má mít milence, to svědomí. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
babi_zlopocasna
6.5.13 00:37
@Nevy píše:
Děkuju těm, co mě neodsuzují a pro ty ostatní i já byla taková, že jsem s nevěrou v žádném případě nesouhlasila a stejně to přišlo, jsem jinak s mojím stále 1. chlapem v životě, možná proto jsem někoho chtěla zkusit.

Ta prva nevera… hned si sa rozisla s priatelom, co bolo celkom fer jednanie. Ale teraz sa Ti to „nestane“. Teraz to VEDOME PLANUJES.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky