Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Myslím, že jste divní oba
. Nevím proč by Ti měl přikazovat, že máš přijet domů a stejně tak nevím, proč máš takové blbé výmluvy jakože prší. Vaši doma žádný deštník nemají?
. Proč mu neřekneš, že u Vašich prostě zůstat chceš a vymlouváš se na rozpuštění?
@Anonymní píše:
Ahoj
Zajímal by mě Váš dotaz… Venku strašně prší ( asi jako všude v ČR ), na cestě jsou 2 cm kaluže počasí děs :/. Jsem u rodičů a deštník jsem si nechala doma. Volala jsem partnerovi, že přijedu až zítra, že tady přespím. Přítel mi udělal strašnou scénu, že mám přijed domů…
Zastávku je 5 minut od domu, to bych pořádně zmokla, a když jsem mu to takhle vysvětlila odvětil mě tím, že mám stejně přijed, že ten déšť není takový strašný…
Já nevím, proč musí být takový sobec. Je takové chování vůbec normální? Nebo jsem já divná, že nechci jít v takovém deštiDěkuji za odpovědi
A rodiče ti nemůžou půjčit deštník?
Nebo má hlad a neumí si namazat chleba
No bez legrace, takové starosti bych chtěla mít ![]()
Rodiče určitě budou mít deštník na půjčení, tak v čem je problém?
Mě přijdeš divná ty, že nám o tom musíš psát..
Kolik to je? 15? Promiň, ale tohle je moc..
Upřímně- jste jeden lepší než druhej. On ti nemá co přikazovat, kdy máš přijet domů a ty, když tam chceš zůstat, tak se nevymlouvej na déšť, nejsi přeci z cukru, ne? Vymlouvat se na to, že nemáš deštník je kravina, vaši ti ho nemůžou půjčit? Navíc 5minut v dešti není žádná trága
![]()
@kolozubka píše:
U nás neprší a dokonce trochu vykukuje sluníčko
u nás pršelo naposledy včera ráno ![]()
@Gábííí píše:
@kolozubka ty jo, že ty nejsi z ČR
No to mi ani neříkej, to jsem netušila ![]()
Já ho chápu. I když zmokneš, tak věř, že se nerozpustíš. Taky nevidím déšť jako důvod k tomu nevrátit se domů.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj

Zajímal by mě Váš dotaz… Venku strašně prší ( asi jako všude v ČR ), na cestě jsou 2 cm kaluže počasí děs :/. Jsem u rodičů a deštník jsem si nechala doma. Volala jsem partnerovi, že přijedu až zítra, že tady přespím. Přítel mi udělal strašnou scénu, že mám přijed domů…
Zastávku je 5 minut od domu, to bych pořádně zmokla, a když jsem mu to takhle vysvětlila odvětil mě tím, že mám stejně přijed, že ten déšť není takový strašný…
Já nevím, proč musí být takový sobec. Je takové chování vůbec normální? Nebo jsem já divná, že nechci jít v takovém dešti
Děkuji za odpovědi