Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebuji se z toho vypsat a snad mě někdo pochopí…
Jsem s manželem 10let, myslím, že máme pěkný vztah. Máme dvě malinké děti. Problém je v manželovi, za těch 10 let jsem měla asi tak 5 podezření na jeho nevěru..Ale to bylo ze začátku, když jsme byli bez dětí a jen spolu chodili..od té doby klid..v létě se nám narodilo druhé mimi a na podzim mi omylem poslal smsm, kde se prokecl a vyšlo najevo, že má milenku..nikdy se mi k tomu nepřiznal a nic mi k tomu neřekl, ale mě je to jasné..hrozně se snažil a opět jsme byli štastná rodinkajenže teď je problém ve mě, já už mu nevěřím a od té doby mu všechno tajně kontroluji..vím, že bych neměla, ale já si nemůžu pomoct a
třeba dnes ráno jsem našla v jeho diáři, že si poznačil den, kdy mám ona narozeniny třema tečkama. A co teď jako??Mám mu to dát sežrat? Otočí se to proti mě zase. Neměla jsem koukat, ale teď je pozdě…
On se chová tak, že nemám nikdy žádné podezření, je pracovně vytížený, pak trénuje fotbaly..a nejsou to jen záminky, aby se vídal s ní, tím jsem si docela jistá..
my máme hezký vztah, máme se rádi, k dětem se chová skvěle, tak nechápu, kde se bere ta potřeba to kazit??Já vím, je to jen chlap
Co mám dělat? Nemůžu si pomoct a nechat to plavat. Pořád ho kontoluji a on o tom nemá ani tušení. Když něco podezřelého najdu, nemůžu mu to říct a dusím to v sobě a je vše ještě horší..je to bludný kruh a nemůžu z něj ven, to mám takhle žít celý život???
To je těžko… ujasni si, co vlastně chceš.
Pokud s ním chceš zůstat tak přestaň hlavnšě kontrolovat. Co třeba návštěva poradny?
Já jsem se z podobného důvodu rozvedla, podle mě není ten vztah až tak hezký a bezproblémový jak píšeš, pokud má tvůj muž milenku a pokud to není poprvé tak asi ani naposledy, je mi líto ale je to můj názor. Pokud dokážeš tolerovat milenku a některé ženy to dokážou a nebudeš se tím užírat tak vám to může dobře fungovat i nadále, já to vydržela dva roky, ale nesmíš se tím takhle užírat to zničí tebe a nakonc i tvoji rodinu. U nás to ukočil manžel milenky, když na to přišel tak ji sbalil kufry, ona přišla k nám, tak jsem sbalila sebe a dítě a během hodiny a půl jsem byla odstěhovaná, za dva týdny jsem podávala žádost o rozvod, teď je to 6 let já jsem šťastná, celých 6 let mám jednoho partnera a můj ex už jich vystřídal asi 12 a stále nenašel tu pravou
Jj, to znám. Zrovna něco podobného řeším. Ten můj pracuje hlavně mezi babama-kariéristkama, které si myslí, že si z nich každej sedne na prdel. Bohužel u nich v práci je normální, že se párujou. Vesměs to jsou lidi bez závazků a my máme taktéž závazky dva. Služebky, o tom se nebudu vyjadřovat. Tvrdí, že mě nikdy nepodvedl, ale mám trošku jiné info, i když nepodložené. Bohužel jsme ve fázi, že já roky dělala co mohla, podporovala jsem ho v práci, tolerovala, že ho otravovali i na dovči, takže jsem měla pocit, že jsme v manželství tři-já, on a práce. Přednost mi nedal, tak nějak mě považoval za samozřejmost a říkal si, že já přece počkám. Když jsem měla třeba svátek, narozeniny, tak mi popřál a hned dodal, že mi ale nestihl nic koupit. Vždy jsem mu říkala, ať urve alespoň posranou sedmikrásku, protože mi to udělá radost. Když měla svátek kolegyňka, tak po cestě do práce valil koupit čokoládu. Teď jsem ve fázi, že jsem ráda, když není doma. hová se hezky, ale mě už vadí i jeho doteky. Prostě mu nevěřím a nejen co se bab týče.
Na den jejích narozenin bych vymysela výlet s rodinou. A pokud chce jít za ní at si jde. Prostě mu překaž den at není s ní. Mame taky 2 děti a milenku nikdy neměl vím to
a pokud by měl tak se k ní může odstehovat, řekla jsem mu že když na to přijdu tak jde..
Ja te chapu. Ja jsem prolezani telefonu brala jako hledani te duvery. Byla to takova uleva, kdyz jsem nic nenasla
Bohuzel manzel inevstoval vic energie do snahy svuj mimomanzelsky vtah kryt nez aby to utnul.
V tom hledani a prubeznem nalzeani ruznych drobnosti jsem se motala 1,5r, nakonec posledni kapka prisla odjinud zpetne muu rict, mela jsem to utnout hned, byla bych si usetrila spoustu trapeni. Chlap, ktery okamzite po odhaleni nevery tu zenskou neodstrihne, taknestoji za tu namahu. KAzdy muze uklouznout, i dlouhodobe, ale pokud neni schopen to ukoncit a ty o tom vis, tak se v tom budete tajtrdlikovat klidne nekolik let. Ja nikdy nechapala, jak muzou mit chlapi milenku nekolik let a bylo mi to nazorn predvedeno. Jinak po prvotnim priznani jsem mela doma taky zatloukace velikeho, ktery se priznal azpo absolutnim umlaceni dukazy a priznal vzdy jen to, co bylo nutne priznat, tim se mi postupne hodne zprotivil, ta neschopnost sklopit usi, priznat se… Muzu jen rict, ze pokud mu nestojis za ukonceni vztahu s milenkou, tak jedine, co muzes udelat, je ukoncit vas vztah. Muzu te ujistit, ze po prvotnim soku je to neskutecna uleva, nemuset resit, s kym je, co tam dela. Tohle udusene trapeni z to fakt nestoji
Popravdě si nedovedu představit zůstat sama s dvěma malýma dětma..máme hypotéku a neumím si představit řešit tyhle praktický věci..
jít bych kam neměla..
zakladatelka
Popravdě si nedovedu představit zůstat sama s dvěma malýma dětma..máme hypotéku a neumím si představit řešit tyhle praktický věci..
jít bych kam neměla..
zakladatelka
Tak začni být taky nějak zajímavá. z netu si pošli smsku před nim, pak když ji budeš číst usměj se. Začni trávit svůj čas venku. Řekni manželovi, že ti musí pohlídat děti, protože si něco musíš zařídit.
.
Jsi ženská použij zbraně, uvidíš že mu to začne být divný a žárlit. má tě až moc jistou a tím bych to prostě začla měnit
@Anonymní píše:
Tak začni být taky nějak zajímavá. z netu si pošli smsku před nim, pak když ji budeš číst usměj se. Začni trávit svůj čas venku. Řekni manželovi, že ti musí pohlídat děti, protože si něco musíš zařídit..
Jsi ženská použij zbraně, uvidíš že mu to začne být divný a žárlit. má tě až moc jistou a tím bych to prostě začla měnit
Ono by to mohlo fungovat, pokud jsi hooodně dobrá herečka, jinak chlap cítí, že Tě má pořád jistou.
Zakladatelko, jinak neporadím, zkušenost nemám a co bych dělala nevím. Držím palce, ať ten osel prozře…
Záleží, jeslti by s tim třeba nepřestal, kdyby věděl že o milence víš, a nebo v horšim případě by se rozhodl pro ní.. neznam tvého muže, ale pokud máte dobrý vztah, tak si myslim, že by ti nechtěl vědomě ubližovat.. vim, čim si procházíš, u mě to ale s bývalým dopadlo tak že si jí nakonec vzal, takže to nebyl jen úlet.. a dost to bolelo.. přeji hodně sil
![]()
Zkušenost mám, dost podobnou
U nás je nejlepší obrana útok, takže jakmile jsem mu na něco přišla, bylo peklo, vina se svalovala na mě ![]()
Tehdy jsem si na tu kozu sehnala číslo, zavolala jí, popovídaly jsme si a já jí řekla, že on se mnou normálně spí
Asi ji to dost vykolejilo a už to s ním dohromady nedala.
Chlapi si myslí, že jsou na koni do té doby, než jim o tu jejich panenku nezačne bojovat někdo jiný
Jakmile jsem začala chodit do práce, mezi partu chlapů, co slintali jen jsem prošla, občas mu to někdo někde řekl, tak skáče jako pejsek ![]()
Dlouho mi trvalo, než jsem zase získala důvěru. To se musí vycítit, jinak to nepřijde a utrápíš se hledáním. Bohužel u nás je pocit, že pokud o tom nebudeme mluvit, nestalo se to ![]()
Naši „kozu“ nebudu komentovat. Byla odejita a pak to ruplo. Je to rok. Manžel mně celou tu dobu nosí na rukou.
Nedávno jsem se pobavila. Byla jsem utahaná, měla díky tomu divný výraz a něco dlouho marně hledala v smskách. Pak jsem mobil odložila. Večer jsem zjistila, že mi v něm šňupal. Nechal otevřený protokol.
Taky mně nedávno před ním skládali dva chlapi poklony, až to neustál a jednomu udělal přednášku, že mu na to neskočím.
No, ženská musí být žádoucí.
Koz co jim lezou do postele je stále víc a víc. Myslí si, že pro chlapy znamenají kdoví co. Muži to ale mají trochu jinak, což milenky strašně nerady slyší a prskají. Sama jsem ale za milenku kdysi byla a vím o tom své z obou stran.
@Anonymní píše:
Bohužel u nás je pocit, že pokud o tom nebudeme mluvit, nestalo se to
U nás vládnou naprosto stejné pocity
I když má chlap máslo na hlavě, dělá jakoby nic, když na něj uhodím, dočkám se jenom „hm“. A to by mi stačilo kdyby si aspoň trochu posypal hlavu popelem ![]()
Ahoj, potřebuji se z toho vypsat a snad mě někdo pochopí…
jenže teď je problém ve mě, já už mu nevěřím a od té doby mu všechno tajně kontroluji..vím, že bych neměla, ale já si nemůžu pomoct a
třeba dnes ráno jsem našla v jeho diáři, že si poznačil den, kdy mám ona narozeniny třema tečkama. A co teď jako??Mám mu to dát sežrat? Otočí se to proti mě zase. Neměla jsem koukat, ale teď je pozdě…

Jsem s manželem 10let, myslím, že máme pěkný vztah. Máme dvě malinké děti. Problém je v manželovi, za těch 10 let jsem měla asi tak 5 podezření na jeho nevěru..Ale to bylo ze začátku, když jsme byli bez dětí a jen spolu chodili..od té doby klid..v létě se nám narodilo druhé mimi a na podzim mi omylem poslal smsm, kde se prokecl a vyšlo najevo, že má milenku..nikdy se mi k tomu nepřiznal a nic mi k tomu neřekl, ale mě je to jasné..hrozně se snažil a opět jsme byli štastná rodinka
On se chová tak, že nemám nikdy žádné podezření, je pracovně vytížený, pak trénuje fotbaly..a nejsou to jen záminky, aby se vídal s ní, tím jsem si docela jistá..
my máme hezký vztah, máme se rádi, k dětem se chová skvěle, tak nechápu, kde se bere ta potřeba to kazit??Já vím, je to jen chlap
Co mám dělat? Nemůžu si pomoct a nechat to plavat. Pořád ho kontoluji a on o tom nemá ani tušení. Když něco podezřelého najdu, nemůžu mu to říct a dusím to v sobě a je vše ještě horší..je to bludný kruh a nemůžu z něj ven, to mám takhle žít celý život???