Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@rybka56 A nejhorší ještě je, když začne chlap pindat tak, jakože manželka má sama mít máslo na hlavě. A být za něj vlastně vděčná, protože on je NEJ![]()
Bych mu řekla, že ho tedy nejsem hodna - velikána. A propouštím ho ze svých nehodných rukou
@Anonymní píše:
Popravdě si nedovedu představit zůstat sama s dvěma malýma dětma..máme hypotéku a neumím si představit řešit tyhle praktický věci..jít bych kam neměla..
zakladatelka
Promiň, nechci být hnusná, ale mu děti nech, ať se stará milenka. Myslím, že by hoodně rychle zdrhala.
@karfice jo tak tohle udělala teta kdysi, sbalila třem dětem batůžky a odvezla je k milence, strejc byl s dětma zpátky doma dřív než ona a už 20 má od milenek klid, ale já bych na to neměla nervy
@Gladys píše:
Ja te chapu. Ja jsem prolezani telefonu brala jako hledani te duvery. Byla to takova uleva, kdyz jsem nic nenaslaBohuzel manzel inevstoval vic energie do snahy svuj mimomanzelsky vtah kryt nez aby to utnul.
V tom hledani a prubeznem nalzeani ruznych drobnosti jsem se motala 1,5r, nakonec posledni kapka prisla odjinud zpetne muu rict, mela jsem to utnout hned, byla bych si usetrila spoustu trapeni. Chlap, ktery okamzite po odhaleni nevery tu zenskou neodstrihne, taknestoji za tu namahu. KAzdy muze uklouznout, i dlouhodobe, ale pokud neni schopen to ukoncit a ty o tom vis, tak se v tom budete tajtrdlikovat klidne nekolik let. Ja nikdy nechapala, jak muzou mit chlapi milenku nekolik let a bylo mi to nazorn predvedeno. Jinak po prvotnim priznani jsem mela doma taky zatloukace velikeho, ktery se priznal azpo absolutnim umlaceni dukazy a priznal vzdy jen to, co bylo nutne priznat, tim se mi postupne hodne zprotivil, ta neschopnost sklopit usi, priznat se… Muzu jen rict, ze pokud mu nestojis za ukonceni vztahu s milenkou, tak jedine, co muzes udelat, je ukoncit vas vztah. Muzu te ujistit, ze po prvotnim soku je to neskutecna uleva, nemuset resit, s kym je, co tam dela. Tohle udusene trapeni z to fakt nestoji
Jak se mu to podařilo tak dlouho utajit? Přece jenom se s ní musel někdy scházet.
@Burj Chalifa píše:
Jak se mu to podařilo tak dlouho utajit? Přece jenom se s ní musel někdy scházet.
Klasika, velky pn sef a jeho asistentka, jak z nejakyho blbyho romanu
Ale to on to utajil ten pulrok predtim, nez to prasklo, pak jsem to vedela, mel nuz na krku, ze ji vyhodi a nikdy neuvidi a mozna se o to i nejak pokousel, ale nikdy mu to dlouho nevydrzelo. Jak to bylodoopravdy se asi nikdy poradne nedozvim, protoze ani kdyz je mezi nami konec, tak mi to stejne popravde nerekne. Z mehopohledu bylo treba nekolik tydnu klid a pak jsem neco nasla. Sms, nebyl schopen nejak rozumne vysvetlit svoji nepritomnost atd
Samozrejme velkou roli sehralo i moje doufani, ze ted, ted uz to fakt bude dobry, ted uz si da pokoj, ted mu dojde, ze je lepsi zustat s rodinou a on za to nestoji… Obcas se cloveku zkratka nechce verit, ze je vazne soucasti neceho tak hnusneho
Já mám podobný problém. Ten můj rád posílá e-maily svým novým klientkám - hlavně mladým. On je fin. poradce. Nereagují mu zpětně, ale pořád posílá dál. No a kolikrát jim volal a navštívil je, co pak dělali, to nezjistím. Mně říká, jak mně má rád, ale nevěřím. Navíc sex omezil. Je schopný obejít i bývalky, aby je pojistil. Už jsem mu i řekla, že se mi to nelíbí, ale jsem za cvoka žárlivého.
![]()
Ahoj ozivuji diskusi. Jsmes manželem 13 let. Tri deticky. Nas problem spociva ze si oba navzajem neverime. On me prohledava mobil po taji. Ja jemu se snazim věřit ale nejde to. Uz nevim jak dal. Neustále me uráží, ze nekoho mám. Vadi mu fb, vsechno. Uz dvakrát jsme meli krizi a vypadalo to na rozvod. Vzdycky se sprajcne a začne vyhrožovat, ze nikam nepujde, deti me neda.. Jenze ja uz ns to nemam. I sex uz nemáme, jelikoz me pred nim řekne snad něco nechytnu. Takze misto sexu bych mu ji cinkla. Snazim se fakt to urovnat, ale ne hci aby me zakazoval co mam nosit, s kým se bavit atd. Problem, je i v tom kdyz jsem byla tehu potajnu si psal s nakou ženskou. Nakonec jsem na to přišla tak začal byt najednou hodny a samozřejmě zapíral. Při otázce co mu vadi na mě prý nic, nikdo se mu nelibi on by nikdy.. Mam byt naivní.? Zkusit poradnu? Utapim se v tom a nevím jak dlouho to jeste dam.
Tak to nějak nechápu, asi podle sebe, soudím tebe.. když píšeš, že si s někým psal.. měl někdy důvod na tebe žárlit?
Vidím to stejně jako allluck. Co jsem vypozorovala tak ti největší žárlivci jsou ti největší kurev. níci.
Nevím co ti poradit. Neznám ho nevím jak na něj.
Já bych tohle už dávno vzdala, ale když se mučíš už tak dlouho, tak proč ještě nezkusit poradnu. I když si myslím, že taková chorobná žárlivost se opravdu velice těžce překonává, řekla bych, že se to daří výjimečně.
Vždy jsem stavěla vztah na důvěře a úctě, zatím to funguje. Říct mi partner před sexem, že snad nic nechytne, tak by něco chytil, facku. Proč se necháváš tak ponižovat? Netvrď, že před dětmi žárlivý nebyl.
@LuckaPt píše:
Vidím to stejně jako allluck. Co jsem vypozorovala tak ti největší žárlivci jsou ti největší kurev. níci.Nevím co ti poradit. Neznám ho nevím jak na něj.
Musím souhlasit.
Můj exmanžel byl také takový, pořád podezíral a podezíral - bezdůvodně, až mě to přestalo bavit a řekla jsem si, že když už mám poslouchat kecy, tak ať je důvod, ale to je jiná kapitola, my neměli děti, rozvedli jsme se a měla jsem klid. Poradit asi neporadím, ale naprosto tě chápu, je to strašně ubíjející. Možná zkus tu poradnu, nebo spíš než poradnu, tak osobního kouče, mám osobní zkušenost a nemůžu si to vynachválit ![]()
@ixule osobního kouce??to neznam..jo je to strasny. Nebavi me byt doma za ku..a podobne. Misto toho aby se snazil byt ok, a sam si uvedomil ze je to spatne porad se motáme v jednom a tom samem. Pritom vim, ze on mit prilezitost, tak zahne samozrejme a rad. Treba mu krivdim, ale to jeho chovani me tak prijde.
@Anonymní píše:
@ixule osobního kouce??to neznam..jo je to strasny. Nebavi me byt doma za ku..a podobne. Misto toho aby se snazil byt ok, a sam si uvedomil ze je to spatne porad se motáme v jednom a tom samem. Pritom vim, ze on mit prilezitost, tak zahne samozrejme a rad. Treba mu krivdim, ale to jeho chovani me tak prijde.
Ale tyhle lidi si moc neuvědomují, že něco dělají špatně… navíc něco s tím dělat je opravdu těžké. Já bych takového chlapa buď donutila, aby s tím něco dělal (psycholog apod.) nebo by prostě šel, nehodlám se životem protrápit, dyť je krátkej.
@rybka56 A nejhorší ještě je, když začne chlap pindat tak, jakože manželka má sama mít máslo na hlavě. A být za něj vlastně vděčná, protože on je NEJ