Už mu nevěřím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.7.15 09:55

@radkka byl méně, a porad jsme myslela ze z toho vyroste. Bohuzel, bych re´kla, ze to je cim dal horsi. A nekdy mi prijde, ze spis zarli ze o me je zajem a o nej moc ne..Ale zas nevim, to najisto, ze o nej nikdo nestoji.Kdo vi :think:

• Citovat
  • Upravit
20767
24.7.15 10:00
@Anonymní píše:
@radkka byl méně, a porad jsme myslela ze z toho vyroste. Bohuzel, bych re´kla, ze to je cim dal horsi. A nekdy mi prijde, ze spis zarli ze o me je zajem a o nej moc ne..Ale zas nevim, to najisto, ze o nej nikdo nestoji.Kdo vi :think:
:hug:

Je mi tě líto, ale žádné kloudné řešení nevidím. Zkus zamakat na sobě, starej se o sebe, zkus třeba toho kouče nebo psychologa, mohlo by ti to otevřít oči a posunout správným směrem.
Já bych prostě od takového chlapa odešla, každý má své vady, ale úcta a důvěra jsou základ, bez toho fungovat neumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.15 10:11

Urcite na sobe makam, ale je fakt ze jsem pribrala po detech. Zhubla jsem a ono to bylo ještě horsi, Zacal me podezírat tuplem. takze jsem v situaci, kdy opravdu neudelam snad nic dobře. JAK rikas, nepujde to dal, bez pomoci.sama to nedam, to uz silu nemam. bohuzel.

• Citovat
  • Upravit
24.7.15 10:27

Ja po svych zkusenostech poradim… vys.rat se na to. ja s manzelem byla skoro 13 let, on me taky podeziral, kontroloval, zakazoval nekam chodit. Ja mu nezahybala. ted, kdyz se rozvadime zjistuju, jak on mi byl neverny. a to hroznym zpusobem a se spoustou zenskych. dokonce mel takovou drzost jednu predstavovat nasim kamaradum, nastehovat si ji k matce atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.7.15 10:29
@Anonymní píše:
Urcite na sobe makam, ale je fakt ze jsem pribrala po detech. Zhubla jsem a ono to bylo ještě horsi, Zacal me podezírat tuplem. takze jsem v situaci, kdy opravdu neudelam snad nic dobře. JAK rikas, nepujde to dal, bez pomoci.sama to nedam, to uz silu nemam. bohuzel.

Takový život přece nestojí za to, běž pryč, uleví se ti a časem ti dojde, že jsi to měla udělat dávno :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
24.7.15 12:41
@Anonymní píše:
@ixule osobního kouce??to neznam..jo je to strasny. Nebavi me byt doma za ku..a podobne. Misto toho aby se snazil byt ok, a sam si uvedomil ze je to spatne porad se motáme v jednom a tom samem. Pritom vim, ze on mit prilezitost, tak zahne samozrejme a rad. Treba mu krivdim, ale to jeho chovani me tak prijde.

písni mi sz, povím ti víc, je jich po republice už dost, určitě bys našla i někoho poblíž (y)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
25.7.15 14:48
@Anonymní píše:

Problém má hlavně on, takže ho musí řešit. Pokud ne, tak bych s takovým chlapem nežila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí