Sobeckej sobec

71
3.5.13 09:53

Sobeckej sobec

Ahoj holky, vím, že spousta Vás tu řečí naprosto jiný, důležitější věci, ale jde vlastně spíš o to, jestli jsem histerka nebo ten můj je sobec..
Nejsme svoji, nemame spolu závazky, děti také ne… ale v podstatě jde o to, že jsme spíš vedle sebe než spolu, pomalu spolu už nespíme, když máme být spolu je otrávenej.. ted jsme byli domluvení zrovna na dnešek, že vyjedeme tady parta na jednu akci, že si to užijeme… a dnes rano mi napise: jdu s klukama na pivo, ty si zařid plán jakej chceš… je to už po několikátý a mě asi došla trpělivost… přijde vám to normální, aby se takhle sobecky rozhodl beze mě když jsme partneři? já dělám co můžu, všechno s ním konzultuju a on tohle… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
3.5.13 09:57

@Han51 a má smysl s takovým chlapem být? Asi to bude znít hnusně ale asi pro něj nejsi tak důležitá, když s klidem zruší společně plánovanou akci a radši jde s kamarádama na pivo…myslím si, že po světě běhá plno chlapů, kteří by se ti věnovali, tak proč ztrácet čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
3.5.13 09:57

Vykašli se na něj a najdi si někoho, kdo z tebe bude paf. Život je krátkej, než abys ho trávila s někým, koho už nezajímáš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
3.5.13 10:00

Život je otázkou priorit, jestli jde radši na pivo a za kamarády, než aby byl s tebou, tak s tím stejně nic neuděláš, a nedonutíš ho. Udělej si svůj program, začni mu (až si laskavě na tebe udělá čas) odpovídat, že máš to a tamto a nejsi doma, a pak uvidíš, buď se mu rozsvítí, nebo ne. Jestli ne, tak mu předej propouštěcí papíry a nazdar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
3.5.13 10:01

Neztrácej čas… hlavu vzůru a kašli na něj… napsala bych mu… rozcházim se s tebou ať můžeš chodit na pivo s kamarádama třeba denně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
3.5.13 10:01

Opravdu si najdi někoho jiného. Strašnýho sobce ted máš. tak přeji lepšího chlapa, který o tebe bude stát :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
3.5.13 10:03

HOlky já jenom potřebovala nezaujatej názor. Dle přítele, jsem hrozná megera, stíhačka… ale to, že jsme spolu maximálně přes noc, nikam nechodíme, když řeknu, že jdeme spolu na pivo to se mu nechce, maximálně sám, do kina nejdeme to se mu nechce, na pizzu ne, je prezranej a bude tlustej..ne nedelam si srandu, na kolo nechce, cvicit chce jit sam… ted do mě začal „valit“ jak nemůže chodit tam a tam, protože mu to zakazuju… přitom chodím do školy, do práce a když se konečně vidíme o nějakým volným dnu tak se nemůže divit, ze mu reknu proc neni radsi se mnou a jde pryc s klukama kdyz se konecne vidime po X dnech a nejenom vedle sebe spime… a to je zakazovani?
Ted jsme byli domluveni na dnesek, vse se domluvilo, s kym jdeme, kam jdeme, odvoz… a on mi napise tohle? Ja jen jestli je moje reakce normalni nebo se ze me uz ta megera stava..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
3.5.13 10:03

Být tebou.. tak na něj prdím.. bavím se.. a jsem trochu vzácná.. ;) to zabírá nejlépe.. nedělej pro něj nic.. nic nekonzultuj.. když něco navrhne, tak ho občas s úsměvem odmítni.. buď stále v pohybu a lehce nedostižná.. ;)

a pokud nezabere.. chlapů je jako holubů na střeše.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
3.5.13 10:04

Prvně bych si fakt pořádně promluvila, řekla si, co cítím a zda chcete být stále spolu, když už tomu v mnoha případech není. Ale hned rozchod… nevím, ale často se stává, že za jednáním člověka něco je, každý jsme prostě jiný. V té situaci jsi jenom ty, ty ho znáš… přeju štěstí v dobrém rozhodování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
3.5.13 10:06

Ať si kdokoli ale takhle by se chovat neměl a pokud se mu to nelíbí a nechce s tebou nikam chodit tak proč s tebou je? Jen si uvědom abys mu nedělala jen uklízečku, kuchařku a občas nastavila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
3.5.13 10:07

No tak se zarid, jak chces :mrgreen: Hele, jestli je to u vas takto v upadku, tak bych to nenatahovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H1
3.5.13 10:08

Tak si prostě zařiď plán podle sebe. Jeď bez něj. Nevolej mu, nechej ho vycukat. Prď na něj. Nic jiného v této fázi nefunguje..Pokud je mu to jedno, tak to zjistíš, že se ti sám neozve… A když pak bude dolejzat, že chce být s tebou, tak mu řekni dobře. Ale za těchto podmínek,,, nebude rušit akce a tak..

na tisíc procent, pokud to teď začneš „řešit“. Chtít to sním probrat, chtít to s ním nějak probrat. Volat mu, dolejzat, vyčítat, vyhrožovat. Apelovat na váš vztah.. Tak to zcela nepochybně dopadne, že tě bude mít na háku a ignorovat tě.. Jediný co ti teď může vztah prodloužit nebo zachránit, je že ho budeš nějakou dobu ignorovat, než za tebou dojde, že tě chce.. Pokud nedojde tak si aspoň ušetříš trápení, s vysvětlováním a řešením

• Citovat
  • Upravit
31594
3.5.13 10:10
@Han51 píše:
HOlky já jenom potřebovala nezaujatej názor. Dle přítele, jsem hrozná megera, stíhačka… ale to, že jsme spolu maximálně přes noc, nikam nechodíme, když řeknu, že jdeme spolu na pivo to se mu nechce, maximálně sám, do kina nejdeme to se mu nechce, na pizzu ne, je prezranej a bude tlustej..ne nedelam si srandu, na kolo nechce, cvicit chce jit sam… ted do mě začal „valit“ jak nemůže chodit tam a tam, protože mu to zakazuju… přitom chodím do školy, do práce a když se konečně vidíme o nějakým volným dnu tak se nemůže divit, ze mu reknu proc neni radsi se mnou a jde pryc s klukama kdyz se konecne vidime po X dnech a nejenom vedle sebe spime… a to je zakazovani?
Ted jsme byli domluveni na dnesek, vse se domluvilo, s kym jdeme, kam jdeme, odvoz… a on mi napise tohle? Ja jen jestli je moje reakce normalni nebo se ze me uz ta megera stava..

mi to spis prijde, ze uz ma davno nekoho jineho a t dotycna netusi, ze ma tebe, takze kdybyste nekde byli spolu, mohla by vas potkat ona nebo nejaci jeji znami a donyst mu to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H1
3.5.13 10:14

Eli 196
Prvně bych si fakt pořádně promluvila, řekla si, co cítím a zda chcete být stále spolu, když už tomu v mnoha případech není. Ale hned rozchod… nevím, ale často se stává, že za jednáním člověka něco je, každý jsme prostě jiný. V té situaci jsi jenom ty, ty ho znáš… přeju štěstí v dobrém rozhodování.

NE NE NE!
Tohle je přesně to co nefunguje, když je z něj cítit že jde radši na pivo než se svou dívkou, tak tohle je přesně to co ho totálně odradí, řešit nějakej blbej vztah.. Když ho bude ignorovat, tak ji nebude mít jistou a bude se muset snažit ji znovu dobívat..
Pokud je tam z jeho strany nějakej zájem.. Pokud není tak, taky dobře… Muže si najít lepšího… Proboha v téhle situaci radit promluvit si a ještě o nás a o pocitech, to je to nejhorší co by mohla udělat.. Takhle my chlapy nefungujem.. Jedině ho odradí… To vím… Sem chlap..

• Citovat
  • Upravit
H1
3.5.13 10:16

A jestly někoho má tak se už neozve. A je to vyřešíno.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky