Sobeckej sobec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
cher
3.5.13 10:25

@Han51 proč s ním jsi? :think:

• Citovat
  • Upravit
2647
3.5.13 10:32

Ne nadarmo se rika vztahu - PARTNERSKY… Chce to partaka! Zivot je opravdu kratky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
3.5.13 10:47

No, když jsi psala, že nežijete spolu ale spíš vedle sebe, tak jsem si představila nás(ale jsme manželé už 11 let) ale když jsem dočítala, docela jsem zírala co Ti napsal 8o To by teda byla silná káva i na mne. Vůbec si nedovedu představit, že by se takto zachoval manžel(a to je chvílema taky hnusnej sobec) nebo já k němu :zed: Asi až by byl s kamarádama na pivu, můj plán by byl balení, případně rozhlédnutí po jiným, nesobeckým.
Ne fakt, ten by šel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
3.5.13 12:25

Nečetla jsem příspěvky, ale mě přijde, že už o vztah nemá zájem, jne to neumí říct a čeká, kdy to přestane bavit tebe. abys ty to rozsekla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4075
3.5.13 13:33

Nemá už zájem, ale nechce být první, kdo řekne, že je konec, asi chce, abys to udělala ty, tohle mě napadlo hned, jak jsem si to přečetla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
3.5.13 14:01
@Han51 píše:
HOlky já jenom potřebovala nezaujatej názor. Dle přítele, jsem hrozná megera, stíhačka… ale to, že jsme spolu maximálně přes noc, nikam nechodíme, když řeknu, že jdeme spolu na pivo to se mu nechce, maximálně sám, do kina nejdeme to se mu nechce, na pizzu ne, je prezranej a bude tlustej..ne nedelam si srandu, na kolo nechce, cvicit chce jit sam… ted do mě začal „valit“ jak nemůže chodit tam a tam, protože mu to zakazuju… přitom chodím do školy, do práce a když se konečně vidíme o nějakým volným dnu tak se nemůže divit, ze mu reknu proc neni radsi se mnou a jde pryc s klukama kdyz se konecne vidime po X dnech a nejenom vedle sebe spime… a to je zakazovani?
Ted jsme byli domluveni na dnesek, vse se domluvilo, s kym jdeme, kam jdeme, odvoz... a on mi napise tohle? Ja jen jestli je moje reakce normalni nebo se ze me uz ta megera stava..

Tak jen doufám, že odjedeš sama a budeš se skvěle bavit… doufám, že nezůstaneš doma jen proto, že on to odpískal.

• Citovat
  • Upravit
4075
3.5.13 14:02
@jdukolem píše:
Tak jen doufám, že odjedeš sama a budeš se skvěle bavit… doufám, že nezůstaneš doma jen proto, že on to odpískal.

Přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
3.5.13 15:37
@H1 píše:
Tak si prostě zařiď plán podle sebe. Jeď bez něj. Nevolej mu, nechej ho vycukat. Prď na něj. Nic jiného v této fázi nefunguje..Pokud je mu to jedno, tak to zjistíš, že se ti sám neozve… A když pak bude dolejzat, že chce být s tebou, tak mu řekni dobře. Ale za těchto podmínek,,, nebude rušit akce a tak..

na tisíc procent, pokud to teď začneš „řešit“. Chtít to sním probrat, chtít to s ním nějak probrat. Volat mu, dolejzat, vyčítat, vyhrožovat. Apelovat na váš vztah.. Tak to zcela nepochybně dopadne, že tě bude mít na háku a ignorovat tě.. Jediný co ti teď může vztah prodloužit nebo zachránit, je že ho budeš nějakou dobu ignorovat, než za tebou dojde, že tě chce.. Pokud nedojde tak si aspoň ušetříš trápení, s vysvětlováním a řešením

jj, zařídila bych si přesně takto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
napresdrzku
4.5.13 09:30

Ježiš na co ještě čekáš, ten chlap o tebe evidentně nestojí, už to dávno odpískal a jen se nechce nebo neumí rozejít.. Takže nohy na ramena a začít nový život, i když to bude ze začátku třeba těžký, ale časem uvidíš, že to bylo nejlepší možné řešení. Samozřejmě promluvit si spolu můžete, ale nevidím v tom nějakou perspektivu. Nemáte závazky, spolu sezdaní taky nejste, tak bych neváhal, než se nechat dál shazovat a ponižovat.

• Citovat
  • Upravit
120
28.6.13 16:21

@Han51 Ahoj, naprosto tě chápu, jsem v dost podobný situaci. Na druhou stranu složitější. Můj partner je přesně to co ten tvuj, neplanuje, nemá se mnou společný zájmy, zážitky, když se na něčem domluvíme pravidelně vše zruší a já nemít kamarády, nebo rodinu, tak jsem opuštěná jak kůl v plotě. Jsme spolu 8 let 5 let ve společný domácnosti a takovýhle chování už má nějakou tu dobu. Teď když nad tím hodně často přemýšlím, kde se stala chyba, tak si uvědomuju, že chcem od života každej něco jinýho, já bych ráda zážitky, dovolený, posezení se SPOLEČNÝMI přáteli. Ale jemu stačí práce, pivo, ryby. A já doma jako uklízečka, nebo občasná „milenka“ občasná proto, že spolu máme sex už taky hodne málo. Před 9 měsíci jsem se dozvěděla, že jsem těhotná, byla jsem v šoku, ale i šťastná, on v první chvíli asi taky. Ale proč to píšu, za 3 týdny přijde na svět naše holčička a přes všechny sliby a nevím co vše se jeho chování ani priority absolutně nezměnily. Prožila jsem 9 měsíců hádek, pak slibování a zase hádek. Pořizování věciček pro miminko, malování místností, dodělávání bytu, to vše zařizuju sama s pomocí mé rodiny. Teď si říkám jaké to bude po porodu, mám strach z naší další společné budoucnosti. On mi jen vždy řekne- máš pravdu, jsem sobec. Odpověď jak Brno, mě je 24, jemu 29. Někdo mě může odsoudit za to, že jsem ho znala už dlouho, ale je lehký soudit a hrozně těžký se rozhodnout. Pro razantní krok. Každopádně si myslím, že takový vztah, jako popisuješ nemá cenu. Já už s tím naším momentálně nic moc neudělám, ale doufám, že až uvidím svou malou, tak za čas dostanu odvahu a půjdu dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
29.6.13 00:46
:palec:
@Han51 píše:
Ahoj holky, vím, že spousta Vás tu řečí naprosto jiný, důležitější věci, ale jde vlastně spíš o to, jestli jsem histerka nebo ten můj je sobec..
Nejsme svoji, nemame spolu závazky, děti také ne… ale v podstatě jde o to, že jsme spíš vedle sebe než spolu, pomalu spolu už nespíme, když máme být spolu je otrávenej.. ted jsme byli domluvení zrovna na dnešek, že vyjedeme tady parta na jednu akci, že si to užijeme… a dnes rano mi napise: jdu s klukama na pivo, ty si zařid plán jakej chceš… je to už po několikátý a mě asi došla trpělivost… přijde vám to normální, aby se takhle sobecky rozhodl beze mě když jsme partneři? já dělám co můžu, všechno s ním konzultuju a on tohle… :pocitac:
@H1 píše:
Tak si prostě zařiď plán podle sebe. Jeď bez něj. Nevolej mu, nechej ho vycukat. Prď na něj. Nic jiného v této fázi nefunguje..Pokud je mu to jedno, tak to zjistíš, že se ti sám neozve… A když pak bude dolejzat, že chce být s tebou, tak mu řekni dobře. Ale za těchto podmínek,,, nebude rušit akce a tak..na tisíc procent, pokud to teď začneš „řešit“. Chtít to sním probrat, chtít to s ním nějak probrat. Volat mu, dolejzat, vyčítat, vyhrožovat. Apelovat na váš vztah.. Tak to zcela nepochybně dopadne, že tě bude mít na háku a ignorovat tě.. Jediný co ti teď může vztah prodloužit nebo zachránit, je že ho budeš nějakou dobu ignorovat, než za tebou dojde, že tě chce.. Pokud nedojde tak si aspoň ušetříš trápení, s vysvětlováním a řešením
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
29.6.13 00:46
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
29.6.13 00:57

Mam pocit ze uz ani nejde o vztah, ze uz nejste ani partneri. Myslim si ze je zbytecne ztracet cas, ale samozrejne je na tobe jestli chces neco zachranovat, jestli je vubec co zachranovat.Zila jsem v necem podobnem a znam to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
29.6.13 01:43

Jestli to chceš zkusit zachránit, tak bych udělala co řiká H1, udělat si svoje plány a mít ho taky na háku, at ochutná svoji vlastní medicínu, s takovýhlema nemá ani cenu se snažit si promluvit, páč o to nemaj zájem a stejně by si myslel něco o prdeli..A bud mu to dojde nebo ne, pak se podle toho zařídíš.. :nevim: No a pokud už ho zas tak nemiluješ a jde spíš o zvyk, že ste spolu, tak odejdi a ani se neohlížej.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
29.6.13 03:20

Taky mám pocit, že je „vymalováno“ :nevim: Udělej to, co ti radí H1 (přeci jen - je to chlap, tak ví ;) ) a ROZHODNĚ mu nevolej - tuhle chybu jsem vždycky udělala já a teď s jedním dítětem a druhým na cestě řeším, že můj chlap na mě z vysoka kašle a víc než moje potřeby ho zajímá, jestli mu napíše kámoška :roll: Ale fakt si za to můžu sama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí