Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi nechce riskovat, ze prijde tvoje mama zrovna kdyz na nem budes skotacit. ![]()
Normalni to tedy rozhodne neni…promin ale pripomnelo mi to scenu z jednoho filmu " dneska je streda", " uz budu… ja taky…promin" ![]()
A nezkousela si se pritele narovinu zeptat proc?
To teda taky nechápu
my si naopak děláme srandu, že sex bude až na Vánoce ![]()
Ale co radit netuším…
Snad jen, aby Ti vysvětlil, co mu na tom tak vadí.
@Mirii píše:
Normalni to tedy rozhodne neni…promin ale pripomnelo mi to scenu z jednoho filmu " dneska je streda", " uz budu… ja taky…promin"
A nezkousela si se pritele narovinu zeptat proc?
Jedna ruka netleská ![]()
No semnou by chlapec nepochodil. Určitě bych si nechala kecat kdy mám chut a kdy né ![]()
@Mirii Ano. Zeptala. Přijde mu to na Vánoce nevhodné. Více se v tom nešťoural, tak jsem se šla naštvaně vykecat tady ![]()
Nejvíc mě právě mrzelo to, jak jsem se načančala a jak mi řekl, že nic NEMŮŽE být.
No dobrá… tlačila jsem slzy zpět, nebudu kecat. ![]()
@Anonymní píše:
@little-foxi My bydlíme samiK našim jdeme pouze na večeři každý rok
Res to radikalne. Bud bude castejc sex, nebo konec. ![]()
No, možná má z dětství zafixováno, že: „Vánoce jsou svátky klidu…!“
…jinak nevim ![]()
To je divný teda toto
většina párů má sex na vánoce, my teda taky, no co je to jednou za rok tak se přemůžu ![]()
Tak tomu teda nerozumím…já bych mu prostě řekla, ať mi to pořádně vysvětlí, že nad tím musím pořád přemýšlet, co ja na sexu o Vánocích tak divného…Teď jsi mi dala brouka do hlavy a budu přemýšlet taky
![]()
Jaký je váš názor na sex o Vánočních svátcích??
Ptám se proto, že s partnerem jsem pět let, z toho 3. rokem spolu trávíme Vánoce (Štědrý den jsme u mých rodičů). Odmítá se mnou spát. Už tak máme málo příležitostí, protože máme ročního syna a v době, kdy prcek spí, tak partner je v práci. Takže sex jen o víkendech.
).
Co je špatného na sexu o Vánocích? Koupila jsem si před třemi lety krásný kostýmek „Santice“. Byla jsem odmítnuta s tím, že se sex o Vánocích nehodí (něco na moje sebevědomí - já načančaná v hadrech, které se hodí jen na Vánoce a on mě pošle do řiťky
Věřící není. Je z katolické rodiny, ale nemodlí se, do kostela nepáchl 7 let a není ani schopen sám určit, čemu věří a jestli věří.
Trošku mě to mrzí proto, že těch příležitostí k sexu moc nemáme a teď spolu nebudeme spát 14 dní jen proto, že jsou nějaké Vánoce (víkendy má díky Vánočním svátkům pracovní).
Možná je to pro někoho blbost, ale mě to štve. Ptala jsem se ho dnes, jestli si uděláme krásný večer o Štědrý den, řekl, že určitě ano. Jenomže nezapomněl podotknout, že bez sexu a dalších „blbovin“

Milenku nemá, je neustále doma na řiti, když není v práci (a kolikrát jsem ho hnala, ať si už někam aspoň zajde na pivo a nechce).
Asi můj mozek není schopen pochopit, proč se sex na Vánoce nehodí? Od jeho rodičů to nemá, protože tu byli loni na Vánoce a probudili mě v noci - celkem jsem jim záviděla
Je to normální?