Kdo zažívá rozchod?

Anonymní
11.12.13 12:00

kdo zažívá rozchod...

Bolestivé rozchody… Kdo právě zažívá něco takového…? Připadám si sama…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
11.12.13 12:13

:hug: věřím, je to hodně těžké. Nejsem tedy teď ve fázi rozchodu, ale řeším taky jednu věc, která by ten rozchod mohla znamenat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
11.12.13 12:15

@martina.se už zase? :hug: ou drž se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.12.13 12:16
@Vermion píše:
@martina.se už zase? :hug: ou drž se!!!
:mrgreen: vždycky něco extra.. ale co už.. :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
11.12.13 12:19
@Anonymní píše:
Bolestivé rozchody… Kdo právě zažívá něco takového…? Připadám si sama…

Drž se. :hug: Běž se vypovídat ke kamarádce, k sourozenci, kamkoliv.
Kámoška má teď to samý - po 15 letech. Čeká druhý dítě. A chlap je pryč. Před vánoci.
Je to těžký, ale věř, že bude líp :*

• Citovat
  • Upravit
36544
11.12.13 12:19

Ani ne tak rozchod… jako neustale rozchazeni se a schazeni se :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
11.12.13 12:20

Ale drz se… bude lepe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
11.12.13 12:33

Příspěvek upraven 10.09.14 v 21:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
11.12.13 18:58

@Vertiline a Anonymní A myslíte, že je to definitivní? Že už k sobě fakt nenajdete cestu?

• Citovat
  • Upravit
4246
11.12.13 20:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
11.12.13 20:29

@Vertiline Jasně, tohle znám :( O to je pak těžší - jednak to je člověku líto, že už se to nedokáže dát dohromady a jednak ví, že i kdyby se to dohromady dalo, tak šťastnej nebude. Přeju, ať je brzo líp

• Citovat
  • Upravit
4246
11.12.13 20:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
12.12.13 08:19

Taky jsem dostala jako předčasný dárek k vánocům rozvod. :roll: Je to asi deset dní. Za tu dobu jsme přešli fáze - jedině rozvod - jeho stěhování - no, možná bych se vrátil, ale co ona - já vím, že jsem to posral a teď nevím co s tím.
Na tohle už jsem fakt neměla nervy, tak jsem mu dneska řekla, že s ním bejt nechci, ať ten návrh už konečně podá.
Sere mě to velmi, 15 let je 15 let, ale stejně by to nešlo slepit. Snad se jednou budu mít líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.13 08:35

Já před necelým rokem opustila otce mé dcery (nyní 2 roky)se kterým jsem byla 9 let kvůli jinému…vztah plný lásky…konečně si mě někdo váží, všímá, zajímá se a miluje mojí dceru. Seznámení s rodinou, společná dovolená…bohužel on se taktéž rozešel s přítelkyní se kterou byl od školy tzn.15 let…nedávno za mnou přišla domů a co se nedozvím…celý rok to táhl s oběma…rána jak z čistého nebe, porazilo mě to, jako by mluvila o někom jiném. Nikdo by to do něho neřekl, kluk co má své zásady, je čestný, slušný a já jsem mu obětovala vše a málem vzala dceři tátu, protože si pomalu nepřál aby se s malou ex vídal. Nechápu to doteď jak mi mohl a i jí tak lhát a táhnout to na dvě strany…zrada kterou udělal je veliká, ale asi jsem si to zasloužila. Beru prášky na nervy a ještě ani teď nefunguju tak jak bych měla. Nyní se pokoušíme dát dohromady zpět s ex, který na mě i po tom všem stále čeká :,( jak to dopadne nevím…všem co něco takového prožily či prožívají přeju hodně sil. Je a bude to těžké, ale jednou to přebolí :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Jemys
12.12.13 13:06
@Anonymní píše:
Já před necelým rokem opustila otce mé dcery (nyní 2 roky)se kterým jsem byla 9 let kvůli jinému…vztah plný lásky…konečně si mě někdo váží, všímá, zajímá se a miluje mojí dceru. Seznámení s rodinou, společná dovolená…bohužel on se taktéž rozešel s přítelkyní se kterou byl od školy tzn.15 let…nedávno za mnou přišla domů a co se nedozvím…celý rok to táhl s oběma…rána jak z čistého nebe, porazilo mě to, jako by mluvila o někom jiném. Nikdo by to do něho neřekl, kluk co má své zásady, je čestný, slušný a já jsem mu obětovala vše a málem vzala dceři tátu, protože si pomalu nepřál aby se s malou ex vídal. Nechápu to doteď jak mi mohl a i jí tak lhát a táhnout to na dvě strany…zrada kterou udělal je veliká, ale asi jsem si to zasloužila. Beru prášky na nervy a ještě ani teď nefunguju tak jak bych měla. Nyní se pokoušíme dát dohromady zpět s ex, který na mě i po tom všem stále čeká :,( jak to dopadne nevím…všem co něco takového prožily či prožívají přeju hodně sil. Je a bude to těžké, ale jednou to přebolí :kytka:

Já se kdysi po 9 letech vztahu u kávy dozvěděla, že miláček má už 4 roky poměr i jinde, čekají dítě a plánují svatbu.Ale že sex se mnou byl úžasnej, takže ten můžem provozovat i nadále, jen už prostě bude bydlet jinde a na sex se občas zastaví. A koláčky ze svatby že taky dostanu.
Nechápala jsem. Jako bych těch 9 let žila s někým jiným.
Sranda je, že můj manžel je narozen ve stejný den. Jen o čtyři roky později. Asi mě nějak přitahují lidi, co se narodili v ten den. :think: Jen doufám, že opakovat se to už nebude

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová