Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
věřím, je to hodně těžké. Nejsem tedy teď ve fázi rozchodu, ale řeším taky jednu věc, která by ten rozchod mohla znamenat ![]()
@Anonymní píše:
Bolestivé rozchody… Kdo právě zažívá něco takového…? Připadám si sama…
Drž se.
Běž se vypovídat ke kamarádce, k sourozenci, kamkoliv.
Kámoška má teď to samý - po 15 letech. Čeká druhý dítě. A chlap je pryč. Před vánoci.
Je to těžký, ale věř, že bude líp ![]()
Ani ne tak rozchod… jako neustale rozchazeni se a schazeni se ![]()
@Vertiline a Anonymní A myslíte, že je to definitivní? Že už k sobě fakt nenajdete cestu?
@Vertiline Jasně, tohle znám
O to je pak těžší - jednak to je člověku líto, že už se to nedokáže dát dohromady a jednak ví, že i kdyby se to dohromady dalo, tak šťastnej nebude. Přeju, ať je brzo líp
Taky jsem dostala jako předčasný dárek k vánocům rozvod.
Je to asi deset dní. Za tu dobu jsme přešli fáze - jedině rozvod - jeho stěhování - no, možná bych se vrátil, ale co ona - já vím, že jsem to posral a teď nevím co s tím.
Na tohle už jsem fakt neměla nervy, tak jsem mu dneska řekla, že s ním bejt nechci, ať ten návrh už konečně podá.
Sere mě to velmi, 15 let je 15 let, ale stejně by to nešlo slepit. Snad se jednou budu mít líp.
Já před necelým rokem opustila otce mé dcery (nyní 2 roky)se kterým jsem byla 9 let kvůli jinému…vztah plný lásky…konečně si mě někdo váží, všímá, zajímá se a miluje mojí dceru. Seznámení s rodinou, společná dovolená…bohužel on se taktéž rozešel s přítelkyní se kterou byl od školy tzn.15 let…nedávno za mnou přišla domů a co se nedozvím…celý rok to táhl s oběma…rána jak z čistého nebe, porazilo mě to, jako by mluvila o někom jiném. Nikdo by to do něho neřekl, kluk co má své zásady, je čestný, slušný a já jsem mu obětovala vše a málem vzala dceři tátu, protože si pomalu nepřál aby se s malou ex vídal. Nechápu to doteď jak mi mohl a i jí tak lhát a táhnout to na dvě strany…zrada kterou udělal je veliká, ale asi jsem si to zasloužila. Beru prášky na nervy a ještě ani teď nefunguju tak jak bych měla. Nyní se pokoušíme dát dohromady zpět s ex, který na mě i po tom všem stále čeká
jak to dopadne nevím…všem co něco takového prožily či prožívají přeju hodně sil. Je a bude to těžké, ale jednou to přebolí ![]()
@Anonymní píše:
Já před necelým rokem opustila otce mé dcery (nyní 2 roky)se kterým jsem byla 9 let kvůli jinému…vztah plný lásky…konečně si mě někdo váží, všímá, zajímá se a miluje mojí dceru. Seznámení s rodinou, společná dovolená…bohužel on se taktéž rozešel s přítelkyní se kterou byl od školy tzn.15 let…nedávno za mnou přišla domů a co se nedozvím…celý rok to táhl s oběma…rána jak z čistého nebe, porazilo mě to, jako by mluvila o někom jiném. Nikdo by to do něho neřekl, kluk co má své zásady, je čestný, slušný a já jsem mu obětovala vše a málem vzala dceři tátu, protože si pomalu nepřál aby se s malou ex vídal. Nechápu to doteď jak mi mohl a i jí tak lhát a táhnout to na dvě strany…zrada kterou udělal je veliká, ale asi jsem si to zasloužila. Beru prášky na nervy a ještě ani teď nefunguju tak jak bych měla. Nyní se pokoušíme dát dohromady zpět s ex, který na mě i po tom všem stále čekájak to dopadne nevím…všem co něco takového prožily či prožívají přeju hodně sil. Je a bude to těžké, ale jednou to přebolí
Já se kdysi po 9 letech vztahu u kávy dozvěděla, že miláček má už 4 roky poměr i jinde, čekají dítě a plánují svatbu.Ale že sex se mnou byl úžasnej, takže ten můžem provozovat i nadále, jen už prostě bude bydlet jinde a na sex se občas zastaví. A koláčky ze svatby že taky dostanu.
Nechápala jsem. Jako bych těch 9 let žila s někým jiným.
Sranda je, že můj manžel je narozen ve stejný den. Jen o čtyři roky později. Asi mě nějak přitahují lidi, co se narodili v ten den.
Jen doufám, že opakovat se to už nebude
Bolestivé rozchody… Kdo právě zažívá něco takového…? Připadám si sama…