Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, čistě ze zájmu - kdo u vás první navrhl, že si pořídite miminko? Byl to chlap, nebo vy? Všichni tvrdí, jak to je vždycky ženská, která první vyvíjí tuto iniciativu, když už má přijít na věc. Tak jak to bylo u vás? Budu ráda, když se i rozepíšete. ![]()
O prvním jsem začla já, byly jsme 3 roky manželé a cítila jsem, že mi tikají hodiny. Druhé přišlo po prvním za 2 roky neplánovaně, ale co vím tak manžel chtěl strašně holčičku a tu máme jenom se chová spíš jak kluk ![]()
My se shodli ze uz by to slo a ke kopulacnimu sexu jsem ja prizvala chlapa.
@Andyss píše:
Ahoj holky, čistě ze zájmu - kdo u vás první navrhl, že si pořídite miminko? Byl to chlap, nebo vy? Všichni tvrdí, jak to je vždycky ženská, která první vyvíjí tuto iniciativu, když už má přijít na věc. Tak jak to bylo u vás? Budu ráda, když se i rozepíšete.
U nás to bylo naopak manžel mluvil první o miminku jelikož už měl i nejvyšší čas podle něj teda ![]()
Já, samozřejmě, já jsme blázen do dětí, o miminu jsem mlela už 3 dny po seznámení, a za pár týdnů se zadařílo
a podruhý rtaky já, porodila jsme prvního, a od 3m po porodu už jsem mlela o dalším
zadařilo se zadělat po cca 14m, pak byl chvíli klid..ale už tak půl roku melu o třetím..tak uvidíme ![]()
Neplanovane jsem otehotnela… ja jsem nadhodila slovo potrat, byvaly partner ho smahem zamitl…
O dceři nemluvil nikdo.. prostě je. ![]()
A syna jsem si nenápadně vyfňukala já - chápejte jako asi 100 dotazů denně, jestli už budeme dělat miminko… ![]()
A třeba kamarádka byla požádána o ruku, protože on chce už dítě.. ![]()
U nás s tím přišel manžel, že už by chtěl miminko a že po těch letech zasnoubení bysme se mohli konečně i vzít
Dcera z expřítelem, neplánovaná. Syn z mým nynějším manželem, jeho povedený nápad
Šel na to ze začátku nenápadně, ale je pravda, že zas tak dlouho mě nemusel přemlouvat.
První já, o druhém jsme ani nepřemýšleli a stejně nás tu skoro 2 roky zlobí.
U nás s tím taky přišel přítel, já jsem chvíli váhala, ale pak jsem si řekla, že lepšího tátu mých dětí už nenajdu, tak na co čekat…za pár týdnů se zadařilo a dneska jsou malýmu 3 měsíce ![]()
Já přítel je o 4 roky mladší a věděl, že asi budu chtít, co nejdřív cca po 1,5 roku seznámení a po půl roce spol. bydlení už nechtěl nic poslouchat, tak že to jednou zkusí ať má klid a ejhle jeden pokus a běhá mi tady 11m princezna
a jsme za to šťastní hlavně tatínek ![]()