Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, dnes mám špatný den, někdo mne hrozně naštval, nejen tedy dnes, ale i včera a nějak mi nejde se usmát. a zrovna jsem v práci a nemám to s kým probrat, je to jen hloupost a navíc je to na dlouho… Pojďte si sem psát, vždy v ten den, kdy vás něco, někdo vytočí, naštve, zraní a jen se z toho vypovídáme a bude líp
ve zkratce: mne naštvala majitelka jedné dětské herny, kam chodíme, vybrala 180 korun na mikulášský balíček a dětem dala brumíka a jupíka!! volala jsem jí, co to má jako být a lhala mi do telefonu, že platí moc peněz za mikuláše atd., ale já vím, že to bylo zdarma, znala jsem ty lidi a den předtím jsem v té samé herně Mikuláše dělala se svojí rodinou já a to i bez děkuju, natož bez peněz. tak jsem odmítla doplatit zbytek zálohy a za ty peníze šla a koupila pro všechny ty děti pár drobností navíc do těch balíčku, servírka a „teta“ z herny mi půjčili ty jejich balíčky a společně jsme je dodělali. dnes jsem jim přes FB poděkovala, že to včera dobře dopadlo a ona mne „smazala“ a vzkázala že je to JEJÍ herna a že ony (!hrací teta a servírka) jsou jen zaměstnankyně, takže když neděkuji ji - nevím proč, nemám psát.. a raději už vůbec nikdy..
teď když to po sobě čtu, je to vlastně takový úsměvný, její ego bych chtěla mít
taky vás někdo zlobí? ![]()
@slavuska1 to se hůř dělá
jen to teď ve mně hrozně vře!! za pár dní mi bude ukradená.. moje dcera to tam miluje, ale náš problém se vyřeší za 14 dní, veškerý personál tam končí, takže my s ním.. a budem hledat novou hernu..
Chudáci děti, dostat jen Brumíka a Jupíka do balíčku, by byly docela zklamaný, že tý ženský není hanba!!! ![]()
@veverkas22 taky by mě to naštvalo, ale může tě aspoň těšit, že jsi udělala dobrý skutek pro děti…já si vždycky říkám, že s lidskou hloupostí, umocněnou arogancí nic nenadělám (říkám si to tedy až když se uklidním, ale stejně mě zas někdo příště vytočí
)…naposledy mě tady zlobili admini, když mě odtajnili, ale já si říkám, když nejde o život…
Taky někdy bojuju sama se sebou, že se někdy nechám vytočit až moc
ale už jsem taková…asi moc zásadová ![]()
Mne kamarádka včera řekla, že jsem takovej pitomej Robin Hood a že se musím smířit s tím, že lidi dělají sviňárny a já se nemůžu neustále snažit napravovat všechny křivdy
![]()
@Mama11 já taky umím být vyskakovací na povel, ale dlouho bývám v klidu a když pak, tak už pak
no včera jsem fakt i křičela.. nakonec lítala hodinu po obchodech a sháněla sladkosti.. naštěstí aspoň bez malé, tu mi tam „tety“ pohlídali..
@ježourek x.x.x není.. a ještě všude rozhlašuje, kolik ona s tím vším má práce.. přitom tam chodím, bavím se s „holkama“, ptají se mne, jak to udělat, že ještě nemají výplatu, že nemají mikuláše, že nemají toto a pomáhám zařídit tamto..:-/
@veverkas22 Z takových lidí je mi smutno, co se snaží,,oškubat,, děti. Ještě že jste tam byly a něco jim přidali do balíčků. Aspoň můžeš mít z toho dobrý pocit ![]()
@ježourek x.x.x píše:
@veverkas22 Z takových lidí je mi smutno, co se snaží,,oškubat,, děti. Ještě že jste tam byly a něco jim přidali do balíčků. Aspoň můžeš mít z toho dobrý pocit
No tak aspoň víš, do jaké herny už s dětma nebudeš chodit ![]()
@ježourek x.x.x píše:
Chudáci děti, dostat jen Brumíka a Jupíka do balíčku, by byly docela zklamaný, že tý ženský není hanba!!!
Asi tak
Zrovna brumika a jupika, ble… a okradat děti fuj, jak s tím ty lidi dokážou žít?
Já jsem takovej blb, že když mám špatnej den, tak není jen jeden, ale jak mě někdo vytočí, tak na to myslím dalších x dní a chce se mi ho ![]()
@ježourek x.x.x to jo, to máš asi pravdu
koupila jsem krávoviny, lízátka, žvejky, rozdělala bompary, čokoládovou minci.. stálo mne to pro 14 dětí asi 250 korun, takže žádná raketa..
@dani24687 už to v mám v sobě od včera a dnes to přiživila..
Jinak díky všem za podporu, ale já se z toho docela vypsala, už je mi líp, tak kdo další má špatný den a chce ho mít lepší? ![]()