Nejhorší věta od chlapa

5162
6.12.13 11:14

nejhorší věta od chlapa

Ahojky toto je téma spíše pro zajímavost nebo pro pobavení, zajímalo by mě co vám kdy buď současný nebo i expřítel kdy řekl jako nejhorší větu.

Mě se stalo u ex že se mě zeptal jestli s ním nechci chodit než si někoho najde což mě dostalo a hned jsem to skončila i když jsem to oplakala teď se tomu směji a co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1685
6.12.13 11:19

Ja nechrapu :mrgreen: to me vytaci..pritom zarezava jak drevorubec :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
6.12.13 11:19

@Petík K Tak ten je drsnej :mrgreen: Mě se ptal ex, když si balil věci a stěhoval se k milence, jestli si s ním ještě jednou nechci zašukat :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
67
6.12.13 11:20

Můj o 8 let starší přítel, tehdy 29, když jsem ho přistihla jak líbá barmanku, tehdy jsme spolu byli pět let, mi řekl: DAL JSEM TI SVOJE MLÁDÍ, TEĎ SI CHCI UŽÍVAT. Dneska se tomu taky směju. A asi je i na pováženou, kdo komu to mládí opravdu daroval… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
6.12.13 11:21

„Cos tady celý den dělala?“Ideálně na mateřské, po poloprobdělé noci, k tomu dvě usoplené a uřvané děti, se začínající chřipkou i u mě, s nemožností jakéhokoliv hlídání :zed:

A ještě „Někdy bys tu taky mohla uklidit!“ Přitom největší nepořádek tu dělal on a ruku k dílu nepřiložil nikdy.

Nenechala jsem si to líbit, ale vytáčelo mě to teda fest.
Nejsme spolu už dávno :mrgreen:

Příspěvek upraven 06.12.13 v 11:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3696
6.12.13 11:21
@zizalkaaa píše:
Ja nechrapu :mrgreen: to me vytaci..pritom zarezava jak drevorubec :pocitac:

Přesně tak. A když jsem mu to nahrála na telefon, tak řekl, že v noci mám spát a ne poslouchat jeho chrápání. Jenže on vždy usne během vteřiny a chrápe pomalu ještě před usnutím. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17006
6.12.13 11:22

Můj ex mi řekl, že mám stejné prsa jako jeho matka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
6.12.13 11:25
@zulitvi píše:
Přesně tak. A když jsem mu to nahrála na telefon, tak řekl, že v noci mám spát a ne poslouchat jeho chrápání. Jenže on vždy usne během vteřiny a chrápe pomalu ještě před usnutím. :cert:
:mrgreen: taky dobry :palec: to mi taky rekl ze mam spat a neposlouchat ho a ze beztak číhám na to az zacne chrapat abych mu mohla nadavat.To je teorie.. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

já jsem nic nevyváděl To mi řekl poté, co zdemoloval půl bytu po jedné propité noci můj drahý ex. Když jsem mu ukázala jeho řádění natočené na kameře, tak mi řekl, že to nebyl on :mrgreen: teď už se tomu taky směju, tehdy jsem měla dojem, že mi švihne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
@Králičice píše:
Můj ex mi řekl, že mám stejné prsa jako jeho matka :zed:

ou jéé bídák :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
6.12.13 11:26

@Králičice :lol: :lol: :lol: :lol:
me kdysi muj manzel rekl, ze si sam sebou nemuze byt nikdy jist, tak nebude radeji nikdy mluvit s zadnyma zenama. A to v tu dobu delal v kolektivu 10 zen a jednoho chlapa :mrgreen:
a pri jine prilezitosti taktem svym vlastnim rekl, ze podle fotek mela v mem veku jeho mati lepsi postavu nez ja :mrgreen:
a ex se me po rozchodu zeptal, proc ta jeho, se kterou me podvedl a kvuli ktere jsme se rozesli, breci po milovani :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
6.12.13 11:28

Že prý prsa jako jeho matka :cert:
masakr…na zabití!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21908
6.12.13 11:32
@Lucake píše:
@Králičice :lol: :lol: :lol: :lol:
me kdysi muj manzel rekl, ze si sam sebou nemuze byt nikdy jist, tak nebude radeji nikdy mluvit s zadnyma zenama. A to v tu dobu delal v kolektivu 10 zen a jednoho chlapa :mrgreen:
a pri jine prilezitosti taktem svym vlastnim rekl, ze podle fotek mela v mem veku jeho mati lepsi postavu nez ja :mrgreen:
a ex se me po rozchodu zeptal, proc ta jeho, se kterou me podvedl a kvuli ktere jsme se rozesli, breci po milovani :pocitac:

Pane Boze!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
6.12.13 11:33
@kamiste píše: Že prý prsa jako jeho matka :cert:
masakr…na zabití!

Třeba to měla být lichotka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová