Kdo zažívá rozchod?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
224
26.7.15 13:00

@PetraJ ahoj, jen se chci zeptat z čisté zvědavosti…, jak je ti dnes po rozchodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.15 14:08

Co myslíte, pomůže společná dovolená haprujicimu vztahu nebo mu uškodí?

• Citovat
  • Upravit
224
26.7.15 14:25
@Anonymní píše:
Co myslíte, pomůže společná dovolená haprujicimu vztahu nebo mu uškodí?

jak hodne haprujici? zkusila bych to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.15 14:42

Již jednou slepovaný, ale neklape to, jak by mělo. Všude se píše, že dovolená může vztah úplně zničit.

• Citovat
  • Upravit
224
26.7.15 15:12
@Anonymní píše:
Již jednou slepovaný, ale neklape to, jak by mělo. Všude se píše, že dovolená může vztah úplně zničit.

to je individualni…,nekomu urcite pomohl…jak dlouho slepujete? nekdy to asi trva dele…Se mnou se rozesel on, ale ja bych ted vedela co delat. A co si dat pauzu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
26.7.15 21:05
@Kikuč píše:
@PetraJ ahoj, jen se chci zeptat z čisté zvědavosti…, jak je ti dnes po rozchodu?

Tak ten první půlrok byl drsnej, manžel byl pryč asi měsíce a chtěl se vrátit. Tak se vrátil, ale táhnul to s ní dál. Pak jsme spolu jenom žili, než si něco najde, hezky každej za svoje. :roll: Nakonec jsem se s dětma odstěhovala a rozvedli jsme se. Teď už to bude rok, co žijem sami. Já jsem teda bez chlapa, ale nijak zvlášť mi to nevadí, holky jsou spokojený, s penězma taky celkem vycházíme, teď jsme si pořídily psa, tak aspoň nějakýho chlapa máme. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
26.7.15 21:58

@PetraJ Dekuju za odpoved, drzim palce at je jen a jen lip.Me to potkalo pred pul rokem, ale on na me porad jen prska, kdyz neni po jeho…,a pritom me vykopl on, ale bude lip vim to. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
26.7.15 22:00

Určitě bude líp. My spolu jakžtakž vycházíme, ale vidíme se jenom při předání dětí, tak to jde. Pokud mě ovšem nena.ere nějakýma excesama, jako například minule, když chtěl, ať mu vrátím alimenty za půl měsíce, protože má holky u sebe. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
26.7.15 22:09

@PetraJ a co holky, jak to berou? ty deti na to doplati nejvic.ex si myslel jak si celkove polepsi, ale malej s nim uz nechce mluvit, si asi odvykava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
26.7.15 22:14

Holky to vzaly docela v pohodě, až jsem se divila. Prostě jednou za týden za nima táta přijede a ob víkend jezděj oni k němu. A konečně začaly mít tatínka, protože jak se o ně předtím nezajímal, tak teď se stará. Jezdí s nima do bazénu, na výlety a tak. To dřív nedělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová