Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, jde o sex s mým manželem 😃 Máme ho tak jednou týdně. Manželovi se líbí v posteli na ženách bílá košile a mě to nějak nebere. Pořád mě přemlouvá, že ho to hodně vzrušuje, ale já hledám vždycky výmluvy, proč si ji nechci vzít. Nejraději nemám nic na sobě a necítila bych se v tom. Nechci ho ale zklamat, když mu na tom moc záleží. Jak mám udělat, aby se mi to taky líbilo? 😃 Já nosim jen šaty nebo kalhoty či sukně s halenkou. Dělá v kanceláři, kde chodí kolegyně v kostýmkách a bojím se, ať ho některá nesvede. Prý by se mu na mě libila jakákoliv barva košile s dlouhým rukávem, klidně i saténová a jako zpestření vestičku a sako. K tomu motýlek, sukni, silonky a lodičky. Má rád lesklé oblečení. Ale že by mě nenutil nikdy v tom chodit venku ale doma by se mu to líbilo.
A v čem je problém?
Tak ať ti to vybere to co se jemu líbí a prostě to párkrát nos jako kostým v rámci předehry či při sexu - na oplátku zase sdílej s partnerem svoji fantazii a naplňte ji. Je to hra a je výrazně zajímavější, když najdeš ve své hlavě postoj, fajn, tak si budeme hrát. Příště zase budeme úplně nazí, tak jak to vyhovuje mě.
Buď ráda že ho nevzrušují dospělí v plenkách a nebo furries ![]()
Mě přijde sexy ženská v pánské košili - takový to, jak se potkáte večer na baru, slovo dá slovo, prožijete úžasnou noc a ráno smažíš lívance v tý jeho košili. Takže bych šla touto cestou. My si snažíme v tomhle vycházet vstříc, takže mě by to bavilo.
Právě sedím v práci v tom kostýmu s bílou košilí
Jako já z toho odvařená nejsem, ale je fakt, že je to elegantní. Mohl po tobě chtít daleko kontroverznější věci. Tak si ji kup a když tak využiješ do divadla
.
Podle mě je ve vztahu skvělé si vyjít v tomhle vstříc, pokud nejde vyloženě o nějaký brutální fetiš, který je tomu druhému nepříjemný a může být až traumatizující, což si myslím u tebe není. Chápu tě, že může být trošku nepříjemný fakt, že krásné košile vidí v práci a pak ji chce vidět na tobě, ale může to být jinak - mě se jednou přítel zeptal, jestli si na sebe nedám lékařský hábit
protože v něm pracuje a a prý si představoval jaké by to bylo být kolegové a začít si spolu
. A upřímně ti trochu závidím, hned bych šla s přítelem vybrat saténovou košilku, je to krásné a hrozně příjemné na dotek ![]()
Nějak nechápu důvod tohoto sdělení. Není v tom konflikt ani dotaz, a vlastně v tom není vůbec nic zajímavého, jen info, že má paní manžela, mají občas sex a možná si vezme na sebe nějakou košili…
@ZuzZuzi píše:
Ahojky, jde o sex s mým manželem 😃 Máme ho tak jednou týdně. Manželovi se líbí v posteli na ženách bílá košile a mě to nějak nebere. Pořád mě přemlouvá, že ho to hodně vzrušuje, ale já hledám vždycky výmluvy, proč si ji nechci vzít. Nejraději nemám nic na sobě a necítila bych se v tom. Nechci ho ale zklamat, když mu na tom moc záleží. Jak mám udělat, aby se mi to taky líbilo? 😃 Já nosim jen šaty nebo kalhoty či sukně s halenkou. Dělá v kanceláři, kde chodí kolegyně v kostýmkách a bojím se, ať ho některá nesvede. Prý by se mu na mě libila jakákoliv barva košile s dlouhým rukávem, klidně i saténová a jako zpestření vestičku a sako. K tomu motýlek, sukni, silonky a lodičky. Má rád lesklé oblečení. Ale že by mě nenutil nikdy v tom chodit venku ale doma by se mu to líbilo.
Bud rada, ze te nechce v pandim kozisku se zvirec. ousky, to by zase odrovnalo me, stilizace do zvirat fakt nemusim.
A nestačilo by vám jako motivace vědomí, že až se na vás ve chvíli, kdy to budete mít na sobě, podívá, bude si o vás myslet, že jste neskutečně sexy? Mě by to tedy stačilo dost na to, abych si na sebe na chvíli vzala i něco, co běžně nenosím.
Navíc nechápu, co je vám nepohodlného na představě košile + sukně a sáčko, když běžně sukně a halenky nosíte? V tom přece není rozdíl… Spěte třeba nahá, ale proč byste se po vykoupání nemohla obléct do košile a nechat si ji aspoň do té chvíle, než si půjdete lehnout?
Mě to prostě přijde jako něco, co bych ani neřešila. A ani by mě tedy nenapadlo se strachovat, že mi případně manžel bude nevěrný s první dámou, co si košili vezme…
Kde je problém? Pokud neumíte vyjít vstříc manželovi v takové prkotině, jak potom budete řešit složitější věci v životě? Co je za problém si večer po sprše obléknout bílou košili, zapnout na dva knoflíky a těšit se z toho, jak je partner nadržený? ![]()
Měla byste ocenit, že se vám manžel svěřuje se svými sexuálními fantaziemi a že jsou naprosto pohodové. ![]()
Příspěvek upraven 21.12.21 v 18:54
@Fuflík píše:ŽE JO? No já tu nad tím kroutila očima, ale nechtěla jsem prudit takhle 3 dny (nebo kolik) před Vánoci
Nějak nechápu důvod tohoto sdělení. Není v tom konflikt ani dotaz, a vlastně v tom není vůbec nic zajímavého, jen info, že má paní manžela, mají občas sex a možná si vezme na sebe nějakou košili…
@ZuzZuzi píše:
Pokud nosíš halenky, jaký je problém s košilí? A ano, košile a lodičky, to je afrodiziakum jako prase. To jako žena poznám.
Já miluju košile, nam jich kvanta, různé barvy. Ale bílá je prostě sexy klasika. Kupodivu táhne… A je jedno, jestli ji vezmu s kalhotami, sukní nebo džínami. Podpatky jen punc Sexylooku umocní