Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zajímalo by mě, jestli se dá zjistit seznam cestujících určitého letu před měsícem…
Tezko, aerolinky takove informace zcela jiste obycejnym smrtelnikum nesdeluji. Predpokladam, ze zadny soudni prikaz ci neco podobneho pro to nemas ![]()
Tak to dost pochybuju. Předpokládám, že je ti asi jedno, jakých 229 lidí tam letělo, ale zajímá tě pouze 1 konkrétní Pepa Novák, ale myslím, že takové seznamy mají letecké společnosti jen pro své interní potřeby. ![]()
@Gabry Teď jsem o tom četla v souvislosti s ebolou a rizikem přenosu a bylo tam cosi o tom, že je infekční (či co to bylo) prosí, ať seznamy nechají alespoň 21 dní, což je její inkubační doba. Dle toho tedy soudím, že seznamy moc k dispozici nejsou.
Jinak se zeptám, jestli tu někdo neví, zda se dá zpětně zjistit, jak dlouho trvá který let? Na stránkách pražského letiště sice jsou psané přílety a odlety letadel, ale bohužel zpětně se to zjistit nedá, ač tam tu možnost mají, tak to nic nezobrazuje ![]()
@Amys píše:
Jinak se zeptám, jestli tu někdo neví, zda se dá zpětně zjistit, jak dlouho trvá který let? Na stránkách pražského letiště sice jsou psané přílety a odlety letadel, ale bohužel zpětně se to zjistit nedá, ač tam tu možnost mají, tak to nic nezobrazuje
Tak záleží, odkud kam letíš.
@Almira-Alm píše:
Zkus se ho primo zeptat se kterou letel![]()
slečnou nebo společností? ![]()
@Burj Chalifa To se mi tu právě psát nechce, ale je to dálkový let. Pokud nějaké letadlo přistane dejme tomu po dvou hodinách, tak to tam stihnou napsat, ale pokud let trvá déle, tak to prostě zmizí, protože to překryjí ty další
Koukám sem:
Orientačně bez mezipřistání- např. Praha - NY cca 8 hod, Thajsko cca 14 hod, SAE 6 hod, dál to bez mezipřistání nejde.
@Amys
Delku letu zjistis na strance letecke spolecnosti.. Vyhledej si dany let.
@MV313 píše:
@Amys
Delku letu zjistis na strance letecke spolecnosti.. Vyhledej si dany let.
Tak to není tak docela pravda některé aerolinie lítají podle letového řádu mnohem rychleji než ve skutečnosti, jinak by nemohly po půlnoci přistát. Když mají ale pravidelné zpoždění tak po půlnoci přistát můžou…
@MV313 Tam jsem to nemohla právě najít, už jsem to našla, zadala jsem špatně požadavek ![]()
@MartinKa36 píše:
Tak to není tak docela pravda některé aerolinie lítají podle letového řádu mnohem rychleji než ve skutečnosti, jinak by nemohly po půlnoci přistát. Když mají ale pravidelné zpoždění tak po půlnoci přistát můžou…
Nemluvim o casech pristani, ale casu letu a napr. let z mista A do mosta B trva 2h, samozrejme muze byt 1h50m, ale i pres 2h. Dotaz byl na delku letu ![]()
@MV313 Tak já našla ty časy odletu a přistání
Takový jakoby jízdní řád ne ![]()