Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Což mi tak připomíná - to přistání je myšleno v časovém pásmu vzletového letiště nebo toho, kde to letadlo přistává?
@Amys píše:
Což mi tak připomíná - to přistání je myšleno v časovém pásmu vzletového letiště nebo toho, kde to letadlo přistává?
Casy jsou vzdy lokalni!
@Amys A proč se nepodíváš přímo na to letadlo jak letí? Je to na flightradar24 ![]()
@MV313 píše:
Nemluvim o casech pristani, ale casu letu a napr. let z mista A do mosta B trva 2h, samozrejme muze byt 1h50m, ale i pres 2h. Dotaz byl na delku letu
Tak to jses vedle jak ta jedle, let co ve skutečnosti trvá 6 hodin podle letového řádu trvá 4 hodiny…
@Riky69 Tak já se tu ptala obecně a tohle mi doteď nikdo neporadil ![]()
@Amys
já na to poslala odkaz rodičům, když jsme letěli hodně daleko, abych jim nemusela na každém přestupu psát. A od té doby na to koukají vždy když někam letíme a táta s oblibou říká, že letěl s námi ![]()
@MartinKa36
A neni to temi rozdílnými lokálními časy?
Jinak jsem taky pro to, zeptat se primo dotyčného, se kterou letěl ![]()
Ja by jsem se podivala na letenku, ktera ma vzdy napsane cislo letu. A podle toho cisla by jsem si zjistila delku letu.
Kdyz letite z Parize do Miami.Na letence je odlet 13:55 a prilet v Miami je v 17:25
Prilet je vzdy uveden v casovem pasmu priletove destinace.Ve skutecnosti je potreba si pripocitat 6hod. V Miami je 17:25 v CR 23:25.Podle letenky je doba letu o sest hodin kratsi nez ve skutecnosti.Pri letu zpet do CR je delsi cas doba letu a kratsi doba priletu. Nejlepsi je si naridit hodinky na cas priletove destinace.Tam co nejrychleji se prizpusobit mistnimu casu.
@Riky69 píše:
@Amysjá na to poslala odkaz rodičům, když jsme letěli hodně daleko, abych jim nemusela na každém přestupu psát. A od té doby na to koukají vždy když někam letíme a táta s oblibou říká, že letěl s námi
Já taky. Mělo to jen jednu vadu na kráse a to to, že jsme letěli oblastí, kde nebylo pokrytí ADS-B přijímači a tak jsme jim v jednu chvíli zmizeli z obrazovky, což jim na klidu nepřidalo. Ale já ho používám dál.
Holky když už jsme u těch letadel. O můžu vzít do kufru do letadla… vim ze tekutiny max 100ml. Ale jde o to ze letim poprvé s malou (7mesicu), bereme jen příruční zavazadla, ale mužů tam mít 3 presnidavky a 3 dětské jidelka? Počítá se to jako tekutina?? Aha ted me napadlo to je vlastně sklo, takže nic ![]()
@Obr Koloděj píše:
Holky když už jsme u těch letadel. O můžu vzít do kufru do letadla… vim ze tekutiny max 100ml. Ale jde o to ze letim poprvé s malou (7mesicu), bereme jen příruční zavazadla, ale mužů tam mít 3 presnidavky a 3 dětské jidelka? Počítá se to jako tekutina?? Aha ted me napadlo to je vlastně sklo, takže nic
koukni se přímo na stránky aerolinek, se kterými poletíš, každá má ty požadavky malinko jiné. Obecně dětskou výživu nezbytnou na dobu letu mít můžeš, ale v jakém množství, to nevím (buď nenačatou, nebo musíš před nimi ochutnat)
http://www.flightradar24.com tady zjistis vse
kdyz si vyhledas cislo leto, ukaze ti to momentalni polohu letadla, rychlost, vysku… Ale bacha - nad oceany neni radarove pokryti, tak se nedesit, ze sem tam letadlo zmizi
jinak pokud te zajima delka letu do specificke destinace, tak si to hod do gugluu, nee? Treba Praha - Londyn delka letu apod..
@Obr Koloděj tak to prendej do nejakych plastovych doz.. Maximalne te to nechaj pri kontrole ochutnat:)