Seznam cestujících v letadle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20777
23.8.14 23:07

Což mi tak připomíná - to přistání je myšleno v časovém pásmu vzletového letiště nebo toho, kde to letadlo přistává?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
23.8.14 23:09
@Amys
@Amys píše:
Což mi tak připomíná - to přistání je myšleno v časovém pásmu vzletového letiště nebo toho, kde to letadlo přistává?

Casy jsou vzdy lokalni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
23.8.14 23:28

@Amys A proč se nepodíváš přímo na to letadlo jak letí? Je to na flightradar24 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
23.8.14 23:31
@MV313 píše:
Nemluvim o casech pristani, ale casu letu a napr. let z mista A do mosta B trva 2h, samozrejme muze byt 1h50m, ale i pres 2h. Dotaz byl na delku letu :)

Tak to jses vedle jak ta jedle, let co ve skutečnosti trvá 6 hodin podle letového řádu trvá 4 hodiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
23.8.14 23:43

@Riky69 Tak já se tu ptala obecně a tohle mi doteď nikdo neporadil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
24.8.14 00:02

@Amys :lol: já na to poslala odkaz rodičům, když jsme letěli hodně daleko, abych jim nemusela na každém přestupu psát. A od té doby na to koukají vždy když někam letíme a táta s oblibou říká, že letěl s námi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45717
24.8.14 01:22

@MartinKa36
A neni to temi rozdílnými lokálními časy?

Jinak jsem taky pro to, zeptat se primo dotyčného, se kterou letěl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
24.8.14 02:13

Ja by jsem se podivala na letenku, ktera ma vzdy napsane cislo letu. A podle toho cisla by jsem si zjistila delku letu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
24.8.14 04:57

Kdyz letite z Parize do Miami.Na letence je odlet 13:55 a prilet v Miami je v 17:25
Prilet je vzdy uveden v casovem pasmu priletove destinace.Ve skutecnosti je potreba si pripocitat 6hod. V Miami je 17:25 v CR 23:25.Podle letenky je doba letu o sest hodin kratsi nez ve skutecnosti.Pri letu zpet do CR je delsi cas doba letu a kratsi doba priletu. Nejlepsi je si naridit hodinky na cas priletove destinace.Tam co nejrychleji se prizpusobit mistnimu casu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
24.8.14 06:47
@Riky69 píše:
@Amys :lol: já na to poslala odkaz rodičům, když jsme letěli hodně daleko, abych jim nemusela na každém přestupu psát. A od té doby na to koukají vždy když někam letíme a táta s oblibou říká, že letěl s námi :lol:

Já taky. Mělo to jen jednu vadu na kráse a to to, že jsme letěli oblastí, kde nebylo pokrytí ADS-B přijímači a tak jsme jim v jednu chvíli zmizeli z obrazovky, což jim na klidu nepřidalo. Ale já ho používám dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
24.8.14 07:22

Holky když už jsme u těch letadel. O můžu vzít do kufru do letadla… vim ze tekutiny max 100ml. Ale jde o to ze letim poprvé s malou (7mesicu), bereme jen příruční zavazadla, ale mužů tam mít 3 presnidavky a 3 dětské jidelka? Počítá se to jako tekutina?? Aha ted me napadlo to je vlastně sklo, takže nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85403
24.8.14 07:30

@Obr Koloděj presne tak, to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
24.8.14 07:39
@Obr Koloděj píše:
Holky když už jsme u těch letadel. O můžu vzít do kufru do letadla… vim ze tekutiny max 100ml. Ale jde o to ze letim poprvé s malou (7mesicu), bereme jen příruční zavazadla, ale mužů tam mít 3 presnidavky a 3 dětské jidelka? Počítá se to jako tekutina?? Aha ted me napadlo to je vlastně sklo, takže nic :(

koukni se přímo na stránky aerolinek, se kterými poletíš, každá má ty požadavky malinko jiné. Obecně dětskou výživu nezbytnou na dobu letu mít můžeš, ale v jakém množství, to nevím (buď nenačatou, nebo musíš před nimi ochutnat)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
24.8.14 08:48

http://www.flightradar24.com tady zjistis vse :) kdyz si vyhledas cislo leto, ukaze ti to momentalni polohu letadla, rychlost, vysku… Ale bacha - nad oceany neni radarove pokryti, tak se nedesit, ze sem tam letadlo zmizi :-D jinak pokud te zajima delka letu do specificke destinace, tak si to hod do gugluu, nee? Treba Praha - Londyn delka letu apod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
24.8.14 08:50

@Obr Koloděj tak to prendej do nejakych plastovych doz.. Maximalne te to nechaj pri kontrole ochutnat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová