Seznam pro prvorodičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4593
28.8.14 21:56

@j.a.n.i1 ano,matrika, to je mi jasné, ale porodnice??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85356
29.8.14 06:21

@AndyR ty data tam nejak preposlou, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.8.14 07:32

@AndyR Kdybyste nebyli svoji, tak byste dávali prohlášení o otcovství z matriky.
Protože v manželství je otec vždycky manžel (i kdyby nebyl), tak se údaje berou podle oddacího listu.
Porodnice spolupracuje s matrikou, ty si většinou při odchodu z porodnice už můžeš na matrice vyzvednout hotový rodný list miminka - někde ho posílají poštou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648
29.8.14 08:31
@AndyR píše:
@j.a.n.i1 ano,matrika, to je mi jasné, ale porodnice??

Matrikářka chodí přímo do porodnice… jako nemusíš ho brát, ale pak si po propuštění budeš muset matriku oběhat sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4593
29.8.14 09:06

@Pipet ahá:))) no tak moc díky holky za info :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.9.14 12:53

Ahojky holky, chci se jen zeptat budete někdo rodit v Praze v Podolí, případně už jste tam rodili? Já jen, že bych se rovnou zeptala, co si vymýšlejí v Podolí :)

Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
27.9.14 22:55

Ahoj, v rijnu budu rodit v Podoli. Uvitam jakekoliv zkusenosti :) neni blby tahat na odd. sestinedeli kufrik? :( bohuzel nemam zadnou vetsi tasku.
Diky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
27.9.14 23:06

@honeybee Já měla na šestinedělí při prvním dítěti ikea tašku :mrgreen: Kufr bych nebrala, předpokládám, že jediné místo, kam by se vešel, bude pod postel a kdybys z něj něco potřebovala, budeš si muset dřepnout -AU!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
27.9.14 23:07

@honeybee Ahoj. Budu rodit v prosinci a pojedu s kufříkem. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
27.9.14 23:16

S kufrem bych nejela, je to zbytečný :-) na těch pár věcí..
Vem si raději nějaký větší batoh a nebo si nějakou tašku kup :-) není to nákladné a určitě to využiješ i do budoucna:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
27.9.14 23:29

Já jela do Podolí s kufříkem (střední velikost). Byl na kolečkách, tak bych ho v případě nouze nemusela tahat. Bylo to ok, kufr pod postelí, nejpotřebnější věci ve stolku. Tašku nebo cokoli jiného bych měla přece taky pod postelí. A sice jen pár věcí, ale strašně objemných (pleny, vložky, župan,…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
28.9.14 08:48

V podoli nejsou na pokojich skrine? Ja teda rodila ve Zline, ale byla jsem tam 3 tydny a veci jsem mela pul baraku. Vsechno se veslo do jedne skrine na pokoji. Kazda mamina ma svoji. I kufr by tam vesel, ja tam mela dve cestovni tasky a kabelku s osobnimi vecmi ve stolku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8469
28.9.14 09:53

@Gabulle Haha, ne v Podolí nemají na pokoji skříně. :lol: Dokonce nemají na pokoji ani sprchu. :lol: Obojí se dá asi vyřešit zaplacením nadstandardu v ceně 1000-2700Kč/noc :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
28.9.14 09:57

@NikynaU Ouuu, tak to je mazec. To jsem myslela, ze uz je vsude, obzvlast v Praze. Tak u nas nastesti dve maminy na pokoji, kazda ma svoji skrin vedle koupelny, na pokoji sprcha a zachod. Stul a pro kazdou zidle, balkon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8469
28.9.14 10:19

@Gabulle Jojo, je to mazec, zrovna tahle vyhlášená porodnice, o kterou holky ve 14.tt bojujou. Já tam byla 3dny, vydržet se to dalo, ale čekala bych nějakou modernizaci. Hlavně, že za chlapa u porodu chtěj 1500 a za nadstandard taky šílený prachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí