Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
No tak pokud ti bolesti přestali, tak to byli poslíčci, jestli přetrvávají i po teplé vaně, tak by jela radši do porodnice, jela bych i kdyby bolesti nebyly, radějipro kontrolu, jelikož nejsi ještě ani ve 37 tt, takže nic nezanedbat
@soňa marhoulová s tim co ti rekl pan dr se da i prenaset (to jen aby ses na to uplne neupinala) ![]()
Tepla vana nebo suche teplo na podbrisek a zada. Porodni bolesti by se meli zintenzivnovat a zkracovat, poslici naopak ![]()
@soňa marhoulová Ahoj jestli se necítíš určitě zajed. Nicméně podle mého jsou to poslíčci. Já měla poslíčky od 24tt. Od 33tt tak třikrát během dne šílený bolesti, že jsem to musela prodýchat, po hodině to vždycky přešlo
pomohla jedině sprcha třeba i ve tři ráno ![]()
Při bolestech zkusit teplou (ne horkou) vanu, když to poleví tak poslíčci, pokud ne nebo dokonce zesílí, jela bych do porodky, když je to o něco dříve.
Už jsem dávala teplou sprchu tak bolesti trochu povolily. Teď momentálně žádné bolesti nemám a už mi i polevuje i tuhost břicha. Hodně mi to polevilo smutkem dozvěděla jsem se že mi umřela babička.
Nebylo by raději lepší zajet do porodnice? raději 2× zbytečně než jednou pozdě. I případný stres by mohl porod vyvolat. Prohlídnou tě a buď tě pošlou domů, nebo už si tě tam nechají.
Upřímnou soustrast.
@soňa marhoulová upřímnou soustrast.
Jen se zeptám, bříško tě rozbolelo po sdělení této smutné zprávy?
@berry4 nn právě že před tím a tou smutnou zprávou přestalo bolet. jinak holky děkuji.
Ahoj holky mám dotaz dnes jsem 35+5tt a dostala jsem silnější poslíčky měla jsem je po 10 minutách tak 2 hodiny, šílená bolest v podbříšku jako kdybych měla dostat ms, tvrdé břicho nakonec mě to vše polevilo. Jsem prvorodička tak nevím jak přesně poznat poslíčky od porodu. Minulí týden mi bylo zděleno od pana doktora že budu rodit dřív. Mám totiž malého hodně dole a čípek se mi zkracuje. Děkuji za radu