Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@NikynaU Ouuu, tak to je mazec. To jsem myslela, ze uz je vsude, obzvlast v Praze. Tak u nas nastesti dve maminy na pokoji, kazda ma svoji skrin vedle koupelny, na pokoji sprcha a zachod. Stul a pro kazdou zidle, balkon.
@Gabulle Jojo, je to mazec, zrovna tahle vyhlášená porodnice, o kterou holky ve 14.tt bojujou. Já tam byla 3dny, vydržet se to dalo, ale čekala bych nějakou modernizaci. Hlavně, že za chlapa u porodu chtěj 1500 a za nadstandard taky šílený prachy.
@NikynaU a to dostane snad pozlaceny ten plast, ne?
u nas je to 500,– a melo by se to rusit. Nadstandart je taky drazsi, ale teda nepostrehla jsem nejaky velky rozdil. Pani tam mela akorat tv, postel pro chlapa a hezci povleceni. Jinak je to stejne. Stejne tak, normalni porodni boxy maji vse, i vanu a nadstandartu jen jen tv navic
Diky bohu, ze u nas nenu hekarna a kazda ma od zacatku soukromi. Kdyz mi mamka popisovala hak mely spolecne zachody jako ve skole, ne diky ![]()
@NikynaU hm, jako nadstandard beru jednolůžák
sprcha na pokoji a skříň by měla být samozřejmost
natož v Praze!!! To teda hledím.
U Apolinare se plati za doprovod u porodu 300,–
Jinak ta Praha je na tom totalne bidne, co se tyka porodnic… ![]()
@blumen píše:
@NikynaU hm, jako nadstandard beru jednolůžáksprcha na pokoji a skříň by měla být samozřejmost
![]()
natož v Praze!!! To teda hledím.
No, asi takhle, třeba zrovna u Apolináře blbě, tedy ta skříň jo, ale sprchy jsou problém - historická budova, kde to není zas až tak jednoduché…
@j.a.n.i1 Tak sprcha mi konkretne prisla v klidu, nevim. Ale celkove proste uroven porodnic v Praze je zalostna. Je to tu jak na bezicim pase…
@sagittarius Nojo, vyhlášené porodnice, spousta zájemců… ale zas brzo pouští domů ![]()
@j.a.n.i1 Vyhlasene, ale na ho.vno. Muzu potvrdit s vyse uvedenou slecnou, ze Zlin je na tom x krat lepe.
@j.a.n.i1 Jojo, problem je hlavne to kvantum zenskych… Apolinar je zastaraly, ale mne se silene proste libi ta historicka budova ![]()
@sagittarius Já nemohu soudit, na mé porody by vyhovovala asi každá porodnice ![]()
@Gabulle Ani plášť nedostal, natož aby byl pozlacenej
Hekárna tam díky bohu taky není a je rovnou porodní box, ale teda se sprchou, vana ne ne. ![]()
@blumen Njn, třeba Motol to tak normálně má.
@sagittarius Apolinář se mi taky líbí jako budova. Připadala bych si jak v Bradavicích. Fakt moc hezký. Vevnitř jsem nikdy nebyla, jen jsem zaslechla, že pokud nejsi celebrita, tak se k tobě moc hezky nechovaj. ![]()
@NikynaU Tak to mi přijde jako pomluva, rodila jsem u Apolináře 2× a jediný, kdo mě malinko točil byl doktor, který se mnou procházel porodní plán, ale to byla jediná osoba, jinak jsem tam za 2 pobyty, screeningy a kontroly s monitory nepotkala nikoho nepříjemného.
@j.a.n.i1 Jasný, všude je to tak. Strašný recenze mám i na Bulovku. A výborný zas na Motol a pak tam rodila sestřenice a strašný. Záleží asi na tom, na koho narazíš a jak je rodička náročná.
K Apolináři jsem chtěla jít minule, kdybych se nedostala do Podolí, tentokrát jdu zas do Podolí, případně Krč. ![]()