Seznam pro prvorodičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1137
28.9.14 17:13

@NikynaU Jo, kamos mi taky rikal, kdyz tam byl, ze prej: To je jak v Harry Potterovi :D No to se jich zas musim zastat, personal je tam uzasny, moc hodne sestricky, porodni asistentky i samotne doktorky a doktori. Perfektni, nemuzu absolutne nic vytknout. Jedina osoba, mne krajne nesympaticka a na tecku byla stara baba, ktera byla v poradne a zapisovala si tam nejake ty formality do evidence. Ta byla na zabiti. Ale o nejakou administrativni nanu prece nejde. Takze za me personal naprosto skvely… Ale jasne, zalezi na smene… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8469
28.9.14 18:09

@sagittarius 100 lidí, 100 zkušeností, já můžu soudit pouze Podolí. Ostatní porodnice jen z recenzí. Tak super, že mám na Apolináře zas jednu dobrou. Překvapuje mě ta částka za otce u porodu, to je za pusu, jaktože Podolí chce 1500? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
28.9.14 18:15

@NikynaU Jj, je to tak jak rikas a jak jsem psala ja, hlavne hodne zalezi na smene… Jj, je to vazne jen 300 korun, taky me to dost prekvapilo! Nechapu, jak je mozny takovy rozdil… http://www.apolinar.cz/…odnice/porod
U cisare 800, ale tam mi prijde stejne dost ujete, aby byl chlap 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8469
28.9.14 19:15

@sagittarius U císaře mi to taky přijde podivný. ;) Ale někteří třeba chtějí to své dítě vidět hned, no. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85356
28.9.14 19:17

@sagittarius @NikynaU chlap muze sedet u hlavy za plentou a muze zene mackat ruku a podporovat ji ;) tatonci to tak nekdy delavaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
28.9.14 19:17

@NikynaU Asi jo… Ale tak od chlapu kolem sebe si rikam, ze to moc extra nezerou a nehrnou se tam… Ikdyz jak kdo, muj tatka byl a chtel, svagr taky, manzel od nej kamosky taky… Ale vsichni malem omdleli a teda dost silne kafe to na ne bylo a uz nemuzou ted videt ani krev atd. Chlapi no, jsou to sracky, nic nevydrzi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
28.9.14 19:18

@blumen To jsem tomu svemu rikala taky, ale porad si neni jisty, zda tam chce byt ci ne… No, necham to osudu a uvidim :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85356
28.9.14 19:29

@sagittarius muj nepujde ani k porodu, natoz k cisari, proste by to nezvladl, ze me neco boli. Ja ho chapu, i kdyz hodne lidi nechape me :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
28.9.14 19:31

@blumen Tak pokud jste se tak shodli a tobe to nevadi, je to vase vec… A nikdo nema co do toho kecat. Me treba bude dost mrzet, zda tam fakt nepujde :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85356
28.9.14 19:33

@sagittarius jojo, shodli, rikal mi uz asi 10 let, ze tam nepujde. Ani nechtel, abych otehotnela, aby se mi neco nestalo. Pocka na chodbe, ale on by me tam stresoval, museli byste ho znat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85356
28.9.14 19:35

@sagittarius a Tebe ceka cisar? Nebo to myslis vseobecne? Ja kdyz se nad tim zamyslim, taky bych u toho byt nechtela, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
28.9.14 19:35

@blumen Jj, ja te chapu… Tohle je vazne vec kazdeho toho paru a mne to vubec neprijde divne, pokud jste se tak dohodli. Ja si myslim, ze me osobne to proste bude asi dost mrzet, jestli mi tam nepujde jako opora… Vim, ze by me hodne uklidnilo ho tam videt… Ale treba se pletu, ale myslim si, ze je to silny okamzik a mel by tam byt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
28.9.14 19:38

@blumen Nene, cisar planovany nemam, ikdyz jsem temer presvedcena, ze me nemine - mam astma, ktere se ted vlivem tehotenstvi a silneho stresu v poslednich mesicich dost vystupnovalo a beru 4× denne kortikoidy a presto nemuzu poradne dychat a rikala jsem dr, ze si neumim predstavit, jak to udycham, tak zvazuji, co se mnou… Mivam ve stresovych situacich nebo kdyz rychle jdu, mluvim, hodne stavy dusnosti a proste nemohu popadnout dech. A porod je na dychani extra zatezovy, tak z toho mam sileny strach vic nez z cehokoli jineho, co me u porodu muze potkat nebo co me ceka (bolesti atd). U cisare bych chlapa nepotrebovala, to by mne bylo celkem jedno a ani by me nenapadlo to po nem chtit, to mi prijde jak jsem psala vyse trochu ulitle a proste to ne… Ale klasicky porod, ano, chtela bych, aby tam byl… Aspon par minut, aby me podrzel… Nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85356
28.9.14 19:41

@sagittarius presne tak, proto mi vadi, kdyz nam do toho nekdo mluvi a rikaji mi - to snad neee - to ho jeste musis premluvit :zed: ja ho ale nepremlouvala a ani nechci, nema cenu ho nutit, je to i na me proste vsechno moc „krvave“. Tvuj pritel se urcit rozhodne tak, jsk si budes prat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
28.9.14 19:43

@blumen No my se kvuli tomu celkem i chytli, az v zaveru rekl, ze proste uvidi, dle situace a tak, nebo ze tam zkusi jit a kdyby bylo nejhur, odejde. Jinak ty reci typu to snad ne atd to znam velice dobre… Proste jak je clovek trochu mimo standard, je podivin a kazdy to ma potrebu silene resit a hledat vse spatne, lidi jsou proste takovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí