Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, je mi 30, mám za sebou pár neúspěšných vztahů a vůbec nevím kde dnes hledat partnerku. V práci jsem v mužském kolektivu, do posilovny kam chodím holky nechodí, na bazén taky hodně málo, na kulturní akci nemám s kým vyrazit protože kamarádi mají malé děti a jsou s nimi doma. Čas letí a já mám čím dál větší strach, že tu pravou nepotkám a zařadím se mezi staré mládence. Ve 20 najít vztah nebyl problém, dnes jsou všichni kolem mě zadaní a mají rodiny
@jd213 30 ještě není tolik. Dneska je spousta svobodných a bezdětných ženských i daleko za třicítkou. Ale mám to dost podobně, i když jsem mladší kus. Práce samej chlap, posilovnu jsem si zřídil doma a do hospody, kam chodím, ženský nechodí
A v maloměstě, kde žiju, moc kulturních akcí ani není. Já jsem měl celkem úspěch na seznamce, ale musel jsem být trpělivý. To bys mohl taky zkusit.
30?to neni zadny cislo
doporucila bych vypnout internet a jit mezi lidi ![]()
@jd213 píše: Více
Primarne je to o chemii a charmu. At se pise a okecava o dobrote srdce, karme,,charakteru a nevim co, pro vyber partnera je urcujici vzhled, vune..chlapi co to maji, mohou mit harem jen lusknou prstem a take ho vetsinou maji a nemusi se o to vubec zaslouzit, kdo to nema se muze pretrhnout a nic.
@lilith1 píše: Více
Možná prvních pár týdnů, max měsíců. Pokud ale chybí shoda v těch „okecávačkách“, jak píšeš, pak to jde drtivě do háje, chemie nechemie…
@lilith1 Tak to je rada nad zlato teda. To je stejný, jako když napíšu, že ženská musí mít max 60kg, velký kozy a musí umět vařit. Která to nemá, může se přetrhnout a stejně prd z toho.
Normalne na Facebooku. Tam je prehrsel seznamkovych skupin. Nebo se staci pridat k nejake hromadne organizovane akci. I akce pro singles tam jsou.
Zkus speed dating, bude to teda asi ve větším městě, ale zkušenost dobrá a aspoň zažiješ něco novýho.
Hned bych s tebou měnil. Já bych ti nechal všechny svoje baby a ty bys mi dal svůj věk ![]()
Chlape neblbni, máš celý život před sebou, nekaž si ho babama.
@Pavloun píše: Více
Hele takový chlapi jsou jim dobrý až mají dítě s tím, kterýho popisovala. Chlapi s harémem, jak píše, to dítě nikdy vychovávat nebudou a nejspíš mají takhle nemanželský dítě se spoustou bab. Jenže pak ty baby odkopne a ty hledají útěchu u těch normálních. Je to hnus.
@Pavloun píše: Více
Mluvim o tom prvnim nastrelu, pak deletujes dalsi..patologie, rodine zazemi a vnimani atd.atd..ale proste kdyz chces vubec nekoho vided jeste priste, chci s nim mit sex tak bez toho vyse to nejde. Jsme hold biologicky organismus, animals..
@prvnidruhej píše: Více
V podstate to tak ale je, trochu ti to ulehcim, kdyz ma velka prsa, tak ji vetsinou projde i par kilo navic, vlastni zkusennost ![]()
@lilith1 píše: Více
Není to tak. Tyhle lidi sice mají větší šanci na seznámení, ale rozhodně to neznamená, že ti ostatní si ani neškrtnou. To by totiž znamenalo, ža takový vlastnosti mají skoro všichni.