Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Citlivé téma - proto anonym.Jaká seznamka podle Vás dobře funguje?
Když jsem potřebovala, seznámila jsem se na Štěstí.
@Anonymní píše:
Záleží na tom, jak vypadáš ![]()
Hezká - fungují všechny.
Ošklivá - nefunguje žádná.
![]()
@Anonymní píše:
S manželem jsem se seznámila na Tindru.
A čí manžel to byl? ![]()
@Kutil Tom píše:
A čí manžel to byl?
Předtím ničí
teď můj.
Ale ještě pro zakladatelku, hodně chlapů z Tindru mělo profil i na Štěstí a hledali vážný vztah.
Ale ja obou najdeš všechno možné.
Záleží co hledáš, jestli jen sex, máš lepší Tinder. Jestli vážný vztah, Štěstí a klidne i ten Tinder, ale dobře to vysortuj.
Ja jsem štěstí našla na Tinderu. Ale nejspíš jen díky tomu, že jsem tehdy hledala jen rozptýlení a ne nic vážného a měla jsem fakt kliku. Neni to pro každého a kdo tam jde hledat něco vážného bude pravděpodobně zklamaný ![]()
@Anonymní píše:
Předtím ničíteď můj.Ale ještě pro zakladatelku, hodně chlapů z Tindru mělo profil i na Štěstí a hledali vážný vztah.
Ale ja obou najdeš všechno možné.
Záleží co hledáš, jestli jen sex, máš lepší Tinder. Jestli vážný vztah, Štěstí a klidne i ten Tinder, ale dobře to vysortuj.
Tak já jsem na Štěstí měla zaškrtnutý „nezávazný vztah, flirt, sex“, to doporučuju.
Navážno si je můžeš nechat vždycky, ale v opačném případě Ti ti, kteří tam hledají urputně „navážno“ a chtějí se hned ženit a stěhovat, budou vyčítat, že to nemyslíš vážně.
Někteří byli až agresívní.
Proto takhle a nemůže Ti nikdo nic vyčítat, když zmizíš po anglicku… ![]()
Chodit někam ven do zájmové skupiny mezi lidi…Vyzkoušeno oboje…internetová seznamka i zájmová skupina na živo. Vztahy ze seznamky moc nevydržely, i ty kamarádské kontakty nějak vymizely…Ale co jsem byla na táborech a akcích s jednou zájmovou skupinou, tak vznikla pevná přátelství a s přítelem jsme se na jednom takovém táboře poznali a jsme spolu 6 let
a pokud budete oponovat, že jste introvert a to seznamování vám nejde, tak klid. My jsme oba introverti jak poleno a výsledek tu je taky ![]()
@free333 píše:
Tak já jsem na Štěstí měla zaškrtnutý „nezávazný vztah, flirt, sex“, to doporučuju.Navážno si je můžeš nechat vždycky, ale v opačném případě Ti ti, kteří tam hledají urputně „navážno“ a chtějí se hned ženit a stěhovat, budou vyčítat, že to nemyslíš vážně.
Někteří byli až agresívní.
Proto takhle a nemůže Ti nikdo nic vyčítat, když zmizíš po anglicku…
Az tak
kdysi jsem tam taky byla, ja dala vazno, tolik exotu aby pohledal a to jsem dost selektovala. Ja se videla jednou a end, nastesti si nikdo naroky na stehovani nedelal, ale fakt je ze to je jiz hodne let, nebyli jeste tak exekuce a asi byli panove solventnejsi s vlastnimi nemovitostmi.
@Anonymní píše:
Což o to, všechny fungují dobře, jen ti jejich uživatelé jsou divní a seznámit se tam nedá. ![]()
No vy ženský taky nejste kdo ví co. Z bližšího výběru deseti které jakž takž splňovaly moje představy /a já jejich/ nezbyla žádná.
Vyšlo mi : Nemá čas, přestala reagovat, pes by byl na 1. místě, nemá čas, hádavá, nemá čas, už nereaguje, protivná učitelka, chce se přistěhovat-uteč, nepravé foto. Brr, jsem rád, že jsem to přežil.
Citlivé téma - proto anonym.
Jaká seznamka podle Vás dobře funguje?