Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky dámy ![]()
Ještě než začnete psát o tom, jak je to nezdravé, nezákonné, neúčinné a tak dále, Tak bych Vám ráda řekla, že k tomu mám své osobní důvody a všech rizik jsem si vědoma:-)
A Teď k tématu. Kdysy jsem brala prášky na hubnutí, myslím že to byla Meridia a měla jsem ji na předpis od své doktorky. A vím, že teď už se neprodává. Ale zaujal mě lěk Sibutramin a chtěla bych ho vyzkoušet, bohužel je dnešní trh z 80% zahlcený samými podvodníky a já bych nerada naletěla, to už mám za sebou. Chtěla bych se Vás zeptat, zda máte s tímto lékem zkušenost, zejména s jakými prodejci a distributory tohoto léku, případně zda jste někomu naletěli, tak jako já
Budu ráda za každou radu ![]()
PS: můj email - ****@gmail.com
17.9.2015 - edit. admin: kontaktní údaje
Ahoj, já si ted sibutramin 20mg objednala z topfigura.sk začínám ho dneškem brát. Holky na jiných diskuzích psali, že by tento měl být ten pravý. Je to slovenský obchod, takže počítej s tím, že budeš platit v eurech a ještě já cca 200Kč za převod peněz apod. V podstatě jsem za to dala skoro 2tis. 50 tbl. a k tomu mi poslali dvě platíčka REDUCE po 10tbl.
Opravdu došla zabalená zapečetěna krabička s modrobílýma pilulama.
Expirace je do 8/2016
A jinak příbalový letáček a veškeré popisky jsou v AJ.
Když tak pak písnu, zda to vůbec funguje.
@Anonymní píše:
Ahoj, já si ted sibutramin 20mg objednala z topfigura.sk začínám ho dneškem brát. Holky na jiných diskuzích psali, že by tento měl být ten pravý. Je to slovenský obchod, takže počítej s tím, že budeš platit v eurech a ještě já cca 200Kč za převod peněz apod. V podstatě jsem za to dala skoro 2tis. 50 tbl. a k tomu mi poslali dvě platíčka REDUCE po 10tbl.
Opravdu došla zabalená zapečetěna krabička s modrobílýma pilulama.
Expirace je do 8/2016
A jinak příbalový letáček a veškeré popisky jsou v AJ.
Když tak pak písnu, zda to vůbec funguje.
ahoj holky, navazuji na svůj příspěvek výše.
Z top figura jsem objednala sibutramin 20mg
je to k ničemu, takže varuju.
Nemám po tom ani žádné ty vedlejší účinky, jako bušení srdce, sucho v puse apod. NEbo možná to sucho v puse maličko. Ale nic závratného. Což dejme tomu bych brala, že tím lépe. Ale nemám dole ani kilo a to beru od 18.1. skoro měsíc.
Jsem holt blbá.
čili vás upozorňuju, neobjednávejte si odsud nic
Zdravim ozivuji diskuzi, ma nekdo zkusenost s timto sibutraminem, jestli je pravy? Objednano z rychle-hubnuti.net… kapsli jsem otevrela a ochutnala a horky je. Diky za odpovedi
@Anonymní píše:
Zdravim ozivuji diskuzi, ma nekdo zkusenost s timto sibutraminem, jestli je pravy? Objednano z rychle-hubnuti.net… kapsli jsem otevrela a ochutnala a horky je. Diky za odpovedi
Ahoj přesně tyto jsem také objednala ze slovenských stránek rychle-hubnuti.NET tak jsem zvědavá až dorazí zda to není fake… Odkud je máš prosím ty a jak účinkují?
@Anonymní píše:
Pošli mi SZ … začnu je brát taky tak si o tom mužem pokecat ???? treba přes messenger fb
@Petula919 píše:
Ahoj přesně tyto jsem také objednala ze slovenských stránek rychle-hubnuti.NET tak jsem zvědavá až dorazí zda to není fake… Odkud je máš prosím ty a jak účinkují?
Ahoj mam je ze stejne stranky brala jsem celi mesic, na vaze ani kilo dole no, ale partner rika ze jsem trochu zhubla… tak nevim no
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj mam je ze stejne stranky brala jsem celi mesic, na vaze ani kilo dole no, ale partner rika ze jsem trochu zhubla… tak nevim no![]()
Já stále čekám, měli je skladem a pak mi přišel email že nejsou, takže snad už tento týden dorazí už mi přišel i email o potvrzení o odeslání,, a co vedlejší účinky?
Ahojky ,Je tady teda někdo kdo sibutramin bral a vážně zhubnul? ![]()
Holky, mám ze stejné stránky, i stejnou krabičku a prášek. Hned po první tabletě jsem měla sucho v puse a pořád pila, za den jsem dala možná 3-4 litry a absolutně žádná chuť k jídlu. Večer jsem se musela donutit sníst večeři, ale vůbec mi nechutnala. Schválně jsem si vzala i brambůrky a čokoládu, moje srdcová záležitost, a také mi to nechutnalo po prvním soustu. Jinak teda asi největší vedlejší účinek je nespavost. Spím teď kolem 4 hodin místo 10ti a nepociťuji únavu 🙈
Na základě posledního příspěvku jsem objednala tentýž Sibutramin 20mg (krabička s modrým štítkem a bílým nápisem Sibutramin) ze stejné stránky. Beru 4. den a nepozoruju absolutně nic. Takže si myslím, že předchozí příspěvek je pouze reklamní kampaň prodejce. Prodejce je Health Profit někde v Anglii, pošta přijala zásilku od firmy FROGMAN s.r.o., a odesílatel je Health Profit ve Zlíně.
Teď mě čeká reklamace a jsem zvědavá, jak dopadne.
u me tez vyhozene penize, ale prdim na to od ledna jsem najela na lowcarb dietu a kila jdou krasne dolu i bez prasku a citim se skvele ![]()
Já beru 2 týden a mám dole 2,5kg. Mám sucho v puse a hodně piju. I k malému množství jídla se musím nutit. Objednávala jsem ze spalovace-tukov.com