Šicí stroj Pfaff

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7159
16.5.16 11:49

@Allbii Essential je jednodušší model řady Ambition, není v klasické řadě jako 1.0,1.5, nebo 2.0, ale kostrou je stejný jen se liší počtem stehů a nemá tu regulaci rychlosti, což jste chtěla kvůli aplikacím, to má ten 1.0, prot jsem vám doporučoval 1.0
to co je na obrázku je vyšívání a našívání aplikací, a ty patky máte v základním příslušenství stroje, jak pro systém IDT tak i normální.
u většiny obchodů i Eshopů se řeší reklamace stejně, stroj musíte donést( poslat) do obchodu kde jste ho koupila, a tam se vyřeší reklamace, některé Eshopy nabízí službu Door-To-Door, ale to dělá v rámci značky Janome dovozce, takže většinou platí pouze pro Janome, a tam si dovozce( jeho smluvní dopravce) vyzvedne stroj u vás doma a zase ho pošle zpět, takže stejně to jede poštou, jako když ho pošlte sama, musíte si nechat krabici aby byl do čeho zabalit, jinak ho nepřevezmou atd. a navíc ze zkušeností u té služby Door-To-Door tímže se to vozí do centrálního servisu to opravdu trvá zákonných 30 dní, kdežto když se náš prodaný stroj pošle přímo k nám, tak záruku začneme dělat hned den přijmu a během pár dnů je stroj zpět.
Tu službu Door-To-Door také nabízíme, ale vždy lidem doporučuju to poslat přímo k nám, a ne k dovozci, je to rychlejší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
16.5.16 12:15

@steeve děkuji.. myslela jsem si to :) aha.. tak tento rozdíl jsem nepostřehla! děkuji! Škoda jen, že třeba nemáte akci na 2.0 za stejnou cenu, jako 1.0. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
16.5.16 13:08

@Allbii nemůže být za stejnou cenu když má skoro dvojnásobek funkcí,
ale ty funkce co potřebujete má i ta 1.0, má horní podávání, regulaci rychlosti, automatické dírky, abecedu, Start/Stop, horizontální cívku, patky na aplikace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
16.5.16 13:16

@steeve já vím, jen jsem si povzdechla, ale za ty funkce už mi přijde zbytečné připlácet :) doufám, že i ten 1.0 mi bude i na základní quiltování stačit, když to má být i stroj na quiltování :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.2.18 14:47

Ahoj)
rozmýšlím se nad koupí lepšího šicího stroje, který bych používala třeba obden. Přemýšlím nad značkou Pfaff a Brother. Konkrétně Brother Innov-Is (NV) 15 nebo Pfaff Select 3.2.
Poradíte, prosím? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117139
8.2.18 15:05
@cmiki píše:
Ahoj)
rozmýšlím se nad koupí lepšího šicího stroje, který bych používala třeba obden. Přemýšlím nad značkou Pfaff a Brother. Konkrétně Brother Innov-Is (NV) 15 nebo Pfaff Select 3.2.
Poradíte, prosím? :)

já mám přes třicet let starý pfaff a velká spokojenost, pokud máš možnost si ho vyzkoušet, tak bych se rozhodla i podle toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
8.2.18 15:06

@cmiki záleží co na tom chcete šít, Brother NV 15 už má elektroniku, má 3 automatické dírky…, oproti tomu Pfaff select je robustnější, má horní podávání IDT, takže pro častější šití vhodnější., ale zase nemá automatickou dírku.
Já bych ty 2 stroje spojil a vyšlo by mi třeba toto : http://autosedacky.mimishop.cz/…ambition-1-0 zvětšený robusní stroj s IDT jako Pfaff select, ale elektronika s automatickými dírkami jako u Brotheru, navíc těch dírek je tam 7, celkem 136 stehů a vyšívání Abecedy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.2.18 15:52

Úžasný, díky za rady, kouknu na to:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
9.2.18 14:17

Mám tedy „pouze“ Pfaff Ambition 1.0 už 1,5 r a naprostá spokojenost, také jsem vybírala mezi Brother, ale vyhrálo IDT, bez toho si prakticky šití nedokážu představit, je to pomocník při jakémkoliv materiálu, často používám různé materiály.. přijde mi, že nemusím nic nastavovat přesnastavovat upravovat, že jen sednu a šiju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.5.18 19:15

Dobrý nemá prosím někdo návod na dětský šicí stroj klein toys na baterie, jde mi konkrétně o sprvné navlečení do všech oček, děkuji ***

edit admin - odstraněn email

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
27.9.20 22:51

Ahoj všem, poradí mi někdo prodejnu, kde se dá koupit kvalitní šicí stroj, ráda bych místo, kde mi poradí a ukážou, jak stroj funguje a nebudou se mi jenom snažit vnutit jenom to co chtějí prodat (Praha). Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18148
28.9.20 17:23
@steeve píše:
@cmiki záleží co na tom chcete šít, Brother NV 15 už má elektroniku, má 3 automatické dírky…, oproti tomu Pfaff select je robustnější, má horní podávání IDT, takže pro častější šití vhodnější., ale zase nemá automatickou dírku.
Já bych ty 2 stroje spojil a vyšlo by mi třeba toto : http://autosedacky.mimishop.cz/…ambition-1-0 zvětšený robusní stroj s IDT jako Pfaff select, ale elektronika s automatickými dírkami jako u Brotheru, navíc těch dírek je tam 7, celkem 136 stehů a vyšívání Abecedy…

Za ty dva roky se modely proměnily - kterému současnému modelu Pfaff Ambition 1.0 dnes cca odpovídá? Pfaff Ambition 610?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
5.10.20 11:17
@Eliška píše:
Za ty dva roky se modely proměnily - kterému současnému modelu Pfaff Ambition 1.0 dnes cca odpovídá? Pfaff Ambition 610?

610 je spíše jako Abnition Essential,
a Ambition 1.0 odpovídá Ambition 620

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18148
5.10.20 14:40
@steeve píše:
610 je spíše jako Abnition Essential,
a Ambition 1.0 odpovídá Ambition píše: Více

Děkuju. Teď se dost kloním k Pfaffu Quilt Ambition 630, ve srovnání s např. Janome Skyline S6, která už má také integrované horní podávání, je o dost levnější, bude tam nějaký kvalitativní rozdíl, příp. rozdíl v konstrukci stroje, nebo je to otázka většího počtu funkcí, stehů..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
6.10.20 19:15
@Eliška píše:
Děkuju. Teď se dost kloním k Pfaffu Quilt Ambition 630, ve srovnání s např. Janome Skyline S6, která už má také integrované horní podávání, je o dost levnější, bude tam nějaký kvalitativní rozdíl, příp. rozdíl v konstrukci stroje, nebo je to otázka většího počtu funkcí, stehů..?

Janome je samozřejmě dražší, protože ve většině parametrů je na tom lépe,
oba mají horní podávání, odtsřih…, ale Janome má více stehů, 512( Pfaff 210) více knoflíkových dírek- 12( 7), dleší rameno -21 cm( 20 cm), širší rozpich - 9 mm( 7 mm) více patek v zákl. výbavě- 12(8) navíc má kolenovou páku a stehovou desku na rovný steh ve výbavě. Takže vyšší cena, více funkcí, výbavy atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí