Šicí stroj - pomoc prosím

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7421
7.4.15 23:34

@Lussye Gratuluji.!
možná jsi tam měla něco špatně (nějaká blbost) a jen jsi si toho nevšimla… Ale důležitý je, že šije. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
8.4.15 09:15

@Lussye hlavně že šije.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
19.3.16 15:07

Čiší stroj - pootočený chapac - co delat?

@bamba Ahoj, asi mi stroj trpí tím co píses. Novy, Janoma, najednou nesije, trachta v něm a při bližším ohledani zřejmě nit sklouzne při tom, jak ji chapac nabírá a točí dokola. Nasazený je dobře, namazaný, žádný problém, nit z horní jehly bere v pohodě. To je teda na opravu? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
19.3.16 15:08

Čiší stroj - pootočený chapac - co delat?

@bamba Ahoj, asi mi stroj trpí tím co píses. Novy, Janoma, najednou nesije, trachta v něm a při bližším ohledani zřejmě nit sklouzne při tom, jak ji chapac nabírá a točí dokola. Nasazený je dobře, namazaný, žádný problém, nit z horní jehly bere v pohodě. To je teda na opravu? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
7.4.18 07:50

Ahoj, moc prosim o radu, jsem uz zoufala, vcera mi prisel muj vysneny Janome xl, ale mam s nim problem. Spatne nebo vubec mi neprovazuje cik cak steh (vypada potom pri siti jako primy steh) a vlastne u jakehokoli stehu, ktery by se mel provazat napravo, se nesvaze horni a spodni nit. I kdyz jehlu posunu napravo je i primy steh nepravidelny. A to uz pri dvou vrstvach softu. (Dve vrstvy upletu to celkem da) Zkusila jsem vymenit jehly i nite, ruzne typy, ruzne sily, ale vysledek je porad stejny. Prosim, pokud mate napad, tak piste, jsem uz fakt nestastna, tolik jsem se tesila, ze vymenim svoji prehistorickou veritasku za poradnou masinu a ted tohle. Co delam spatne? Dekuju Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
8.4.18 12:04

@Ter1 ahoj, tak to netusim, kdyz jsi tohle vyzkousela, zkus napsat na nejakou fb skupinku o siti…treba sikulici, tam je tolik lidi, ze snad neco vymysli :think: drzim palce, vim, jak to dokaze nastvat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3050
21.7.18 16:31

Ahoj holky, potřebuju poradit. Koupila jsem si stroj Singer, nidky předtím jsem nešila nevyznam se v tom. Každopádně no nešije. Respektive šije na jednom místě a nešije dopředu, nejde posouvat látka. Nevím co s tím. Nevím jeslti jsem dobře vytáhla tu spodní nit, dělala jsem to podle videa a přijde mi, že to mám správně. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat