Šicí stroj - potíže
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Aries6 ano
Dnes jsem trochu čistila a vyndala cívku a to v čem je vložena…po vrácení zpět to začlo zlobit…vše je na místě, kde to má být. Zkoušela jsem to i zatlačit, aby to bylo vpořádku…nijak se to ale nezacvakava, takže nevím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pizule píše:
@Aries6 ano
Dnes jsem trochu čistila a vyndala cívku a to v čem je vložena…po vrácení zpět to začlo zlobit…vše je na místě, kde to má být. Zkoušela jsem to i zatlačit, aby to bylo vpořádku…nijak se to ale nezacvakava, takže nevím
To bude ono.
Když je cívka v pouzdře a vkládá se i s tím pouzdrem dolu, tak je třeba s ní pootočit aby zacvakla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Korculalala ahaaa. tak zítra zkusím znovu, dnes mi to nějak nešlo, nejde tam s tím moc manevrovat…asi se musím víc snažit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pizule podsívejte se na vložení toho cívkového pouzdra, nejspíše nesedí správně a horní nit se pak zadrhává
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@steeve moc Vám děkuji, dnes zkusí a dám vědět, zda se povedlo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pizule píše:
@Korculalala ahaaa. tak zítra zkusím znovu, dnes mi to nějak nešlo, nejde tam s tím moc manevrovat…asi se musím víc snažit
Můžu se zeptat, co je to za typ stroje? Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pouzdro tam drží i když se nezacvakava a stejně zlobí…je po servisu, kde mi řekli, ze výroby je hlučný a má špatně pružné stehy…blbý je, že jsem začala sít po 4letech, kdy mi nový ležel ve skříni…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý de, chtěla bych se zeptat ,mám overlock singer 1478 . Mám problém v tom že mi zničeho nic přestal dělat stehy, prostě se ty nitě vůbec nespojí, nevíte v čem by to mohlo být?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@oeviko pokud přestal vázat steh z ničeho nic, bez nějakého nárazu, tak budou jen špatně navlečené nitě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
už jsem to navlékala snad stokrát a pořád to dělá, už jsem z toho nešťastná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@oeviko tak se stavte u prodejce, ať se na to koukne, to musí být nějaká blbost, pokud začal najednou zlobit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Otáčej pomalu kolečkem a podívej se pod desku, co se děje. Když hrot chapače míjí jehlu, měla by být horní hrana ouška pro nit 1,8-2 mm pod hrotem chapače. Zároveň musí být co možno nejblíž (0,05mm), aby chytil nit. Nesmí do jehly narazit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sici stroj mi nesije
Dobry den
Prosim mohl by mi nekdo poradit? Mam sici stroj Veritas a nechce mi sit. Vubec mi jehla nechce vzit spodni nit. Kdyby se aspon spodni nit cuckala, ale vubec nic, jehla nedela zadne stehy. Dekuji za kazdou radu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit