SIDS - prosím o informace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35
16.1.11 23:45

SIDS

Ahojky,

Urcite ted budete rikat, co jsem za mamu, ale mohly byste mi vysvetlit, co znamena SIDS :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10052
16.1.11 23:47

syndrom náhlého úmrtí dítětě, ve spánku, nejrizikovější skupina jsou mimča do půl roku

stačilo napsat do vyhledavače sids, a tam si toho můžeš přečíst milion

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
16.1.11 23:49

Co to je SIDS?

SIDS je zkratka anglického slova Sudden Infant Death Syndrome, v překladu syndrom náhlého úmrtí kojence.

Nejedná se o nemoc ani chorobu. SIDS je klasifikován jako stav, kdy jinak zdravé dítě mladší jednoho roku zemře bez jakéhokoliv varování. Příčiny nejsou přesně známy. Je vysoce pravděpodobné, že dítě se v průběhu hlubokého spánku zapomene nadechnout. V takovém případě je potřeba dítě vzbudit nebo mu ihned poskytnout první pomoc. V odborné literatuře je uváděno, že během prvního půl roku života umírá na SIDS více dětí, než na všechny jiné onemocnění a nehody dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
17.1.11 00:03

Ahojky,

Tak vám mockrát dekuju za odpovedi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
30.3.13 18:39

Ahoj, chtela jsem se zeptat jestli nekdo nevize, jak SIDS probiha? Dítě se nějsk dusí nebo prostě jen v tichosti přestane dýchat a neni na něm nic poznat, dokud nezmodra, takže se to muze stát klidně třeba i když ho někdo chová? Dik předem za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí