Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Čísla jsou na konci před tím pavoukem, ne? Proto tam je tolik stejných znaků vedle sebe, protože jsou to čísla, písmena by nedávali smysl
jj, nechce se mi to nahrat, pomalej komp - k N souradnicim dopln 5497 a k E 1113
krisulka píše:
jj, nechce se mi to nahrat, pomalej komp - k N souradnicim dopln 5497 a k E píše: Více
ty jo,jak jsi na to přišla
jsi dobrááááá ![]()
Můžu to tady trošku zneužít, podle čeho chodíte hledat? Myslím, jakej máte GPS přijímač.
my máme Magellan Sportrack color. Na začátek jsem chtěla něco lacinýho, příští rok budeme pořizovat něco novějšího. Ale zatim nevim co ![]()
peprle píše:krisulka píše:ty jo,jak jsi na to přišla
jj, nechce se mi to nahrat, pomalej komp - k N souradnicim dopln 5497 a k E píše: Více![]()
jsi dobrááááá
prosím,prosím
z čeho jsi vyčetla ty čísla,jsem asi tupá
![]()
peprle píše:peprle píše:prosím,prosímkrisulka píše:ty jo,jak jsi na to přišla
jj, nechce se mi to nahrat, pomalej komp - k N souradnicim dopln 5497 a k E píše: Více![]()
jsi dobrááááá
![]()
no cisla jsou tam uplne na konci - stejny princip porad - cely text „visím v kokonu; gumáky a batreka nutné; N5497; E1113“
krisulka píše:peprle píše:no cisla jsou tam uplne na konci - stejny princip porad - cely text „visím v kokonu; gumáky a batreka nutné; N5497; E1113“peprle píše:prosím,prosímkrisulka píše:ty jo,jak jsi na to přišla
jsi dobrááááá
![]()
manžel mě za tebe asi vymění
díky
krisulka píše:peprle píše:no cisla jsou tam uplne na konci - stejny princip porad - cely text „visím v kokonu; gumáky a batreka nutné; N5497; E1113“peprle píše:prosím,prosímkrisulka píše:ty jo,jak jsi na to přišla
jsi dobrááááá
![]()
Ty jsi machr, klobouk dolů
![]()
Tak manzel ve chvilce volna na to koukl a potvrzuje. ![]()
Píše:
No vysel mi text „VISIMVKOKONUGUMAKYABATERKANUTNEN5457E1113“, cili „Visim v kokonu, gumaky a baterka nutne N4547 E1113“ - trochu me natou ty souradnice, kdyz to hodim do map, tak to ukaze na nejaky barak kdesi v Dansku..
Petr 11:53
Teda oprava „…N5457 E1113…“
No jo, já na ty šifrovačky chodím spíš zavazet.
Ale nejhorší je, když nás třeba 5 sedí 2 hodiny v noci nad šifrou a NIC… ![]()
Hledali jsme,ale nenašli,zkusíme brzy znova…jak je možné,že se mi změnil nadpis diskuze??????
![]()
název asi změnili admini, někdy to dělají, aby to bylo výstižnější…
škoda, že jste nenašli, geoslepota je někdy hrozná, nebo jí někdo třeba ukrad, to už se nám taky stalo