Co nosíte v peněžence?

10713
28.11.11 18:18

Co nosíte v peněžence?

Čistě ze zvědavosti… Co všechno máte v peněžence?

Já tam mám: občanku, platební kartu, kartu do dm, dvě kartičky pojišťovny, řidičák (ale auto neřídím…) dvě šalinkarty, hromadu účtů, pár peněz, věrnostní kartičku do obchodu s látkovkama, jednu jízdenku a maličkou svatební fotku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
28.11.11 18:21

nemám peněženku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.11.11 18:26

OP, pas, kartičky ZP, kartu do DM, Tesko Clubcard, řidičák, složenky, účty, podací lístky, jízdenky, a hromadu bordelu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jo a fotku mě s bráškou (moje památeční)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
28.11.11 18:28

Uctenky, platebni karty, zdr. kartu sebe a dcery, ruzne vernostni karty (IKEA, mujsport, Billa, DM atd.), vizitky, male papirky na poznamky, opencard, in-kartu, obcanku, ridicak, fotky, karty s cislem uctu, studentskou kartu, kuponky do DMka

• Citovat
  • Upravit
35545
28.11.11 18:32

Spousta kartiček ani nevím do čeho - dokonce i do PNS už mi dali 8o :mrgreen: občanka, kreditka, zdravotní pojišťovna, řidičák, koukám i ISIC :oops: fotka malého, někdy i penízky :P účty vyndávám, zapisuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aleachimka

Holky vy si koledujete o průšvih. Až vám tu peněženku někdo ukradne, tak nebudete mít nic (mluvím z vlastní zkušenosti). Zvlášť Monny je odvážná, tahat s sebou OP i pas :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17050

Jéééj, sama jsem zvědavá, jak dlouhý to bude seznam. Účtenky, papírky s adresou do práce, ordinační hodiny k různým doktorům, vizitky, kartičky s čísly účtů, věrnostní karty (Baťa, Dráčik, Ikea, Sephora, DM, Tesco, Mimiclub), Kartičky do knihovny, 3zdravotní kartičky, OP, Platební karta, peníze, jízdenky na MHD. Tak to není nakonec tak hrozný:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
28.11.11 18:34

uplně všechno , ale mám jednu na doklady a druhou na penízky , jsem v Brně každej den a člověk má strach nosit hodně věcí u sebe už 3× jsem byla bez peněženky a bez dokladů :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924

uplně všechno , ale mám jednu na doklady a druhou na penízky , jsem v Brně každej den a člověk má strach nosit hodně věcí u sebe už 3× jsem byla bez peněženky a bez dokladů :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
aleachimka píše:
Holky vy si koledujete o průšvih. Až vám tu peněženku někdo ukradne, tak nebudete mít nic (mluvím z vlastní zkušenosti). Zvlášť Monny je odvážná, tahat s sebou OP i pas :nevim:

NO vidíš, já nedávno našla plnou peněženku kartiček a všech různých dokladů a chlapec mi neřekl ani dík.. :roll: Házela jsem do schránky i psala na FB..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
28.11.11 18:37

Lakynka , a nenašlas i tu mojí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
28.11.11 18:37

Lakynka , a nenašlas i tu mojí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
28.11.11 18:41
:)

Příspěvek upraven 28.11.11 v 21:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
28.11.11 18:45

Neskutečnej bordel…Dřív nešla ani zavřít, teď mi to manžel vyházel (měla jsem tam třeba i 5 let starý průkaz pořadatele rallye nebo 3 roky prošlý zdravotní průkaz pro člena letové posádky :mrgreen: ).Teď karty, vizitky, různé věrnostní karty (DM, Tesco…), řidičák, občanku, průkaz pojištěnce můj i malého, fotku z ultrazvuku a náramek z porodnice, co měl malej na ruce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
28.11.11 18:47

hihihihihih dobrý xangel87 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie