Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Čistě ze zvědavosti… Co všechno máte v peněžence?
Já tam mám: občanku, platební kartu, kartu do dm, dvě kartičky pojišťovny, řidičák (ale auto neřídím…) dvě šalinkarty, hromadu účtů, pár peněz, věrnostní kartičku do obchodu s látkovkama, jednu jízdenku a maličkou svatební fotku
OP, pas, kartičky ZP, kartu do DM, Tesko Clubcard, řidičák, složenky, účty, podací lístky, jízdenky, a hromadu bordelu
![]()
jo a fotku mě s bráškou (moje památeční)
Uctenky, platebni karty, zdr. kartu sebe a dcery, ruzne vernostni karty (IKEA, mujsport, Billa, DM atd.), vizitky, male papirky na poznamky, opencard, in-kartu, obcanku, ridicak, fotky, karty s cislem uctu, studentskou kartu, kuponky do DMka
Spousta kartiček ani nevím do čeho - dokonce i do PNS už mi dali
občanka, kreditka, zdravotní pojišťovna, řidičák, koukám i ISIC
fotka malého, někdy i penízky
účty vyndávám, zapisuji ![]()
Holky vy si koledujete o průšvih. Až vám tu peněženku někdo ukradne, tak nebudete mít nic (mluvím z vlastní zkušenosti). Zvlášť Monny je odvážná, tahat s sebou OP i pas ![]()
Jéééj, sama jsem zvědavá, jak dlouhý to bude seznam. Účtenky, papírky s adresou do práce, ordinační hodiny k různým doktorům, vizitky, kartičky s čísly účtů, věrnostní karty (Baťa, Dráčik, Ikea, Sephora, DM, Tesco, Mimiclub), Kartičky do knihovny, 3zdravotní kartičky, OP, Platební karta, peníze, jízdenky na MHD. Tak to není nakonec tak hrozný:D
uplně všechno , ale mám jednu na doklady a druhou na penízky , jsem v Brně každej den a člověk má strach nosit hodně věcí u sebe už 3× jsem byla bez peněženky a bez dokladů
![]()
uplně všechno , ale mám jednu na doklady a druhou na penízky , jsem v Brně každej den a člověk má strach nosit hodně věcí u sebe už 3× jsem byla bez peněženky a bez dokladů
![]()
aleachimka píše:
Holky vy si koledujete o průšvih. Až vám tu peněženku někdo ukradne, tak nebudete mít nic (mluvím z vlastní zkušenosti). Zvlášť Monny je odvážná, tahat s sebou OP i pas
NO vidíš, já nedávno našla plnou peněženku kartiček a všech různých dokladů a chlapec mi neřekl ani dík..
Házela jsem do schránky i psala na FB..
Neskutečnej bordel…Dřív nešla ani zavřít, teď mi to manžel vyházel (měla jsem tam třeba i 5 let starý průkaz pořadatele rallye nebo 3 roky prošlý zdravotní průkaz pro člena letové posádky
).Teď karty, vizitky, různé věrnostní karty (DM, Tesco…), řidičák, občanku, průkaz pojištěnce můj i malého, fotku z ultrazvuku a náramek z porodnice, co měl malej na ruce…