Co nosíte v peněžence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4118
28.11.11 21:19

Taky mám v peněžence veškeré doklady, slevové karty a náplasti s obrázkama :pankac: Jo a sem tam nějakou korunu. Tuhle jsem brečela před chlapem, že bych potřebovala novou a suveréně se na mě smál, že jako na co potřebuju peněženku, že mi stačí dokladovka, navíc že je levnější :cert: :lol:
Vím moc dobře, že by se neměly doklady nosit společně s penězma, ale já bych to neuhlídala. Když odcházím, musím mít 3 věci - mobil, peněženku a klíče. Dokladovku k tomu bych věčně někde zapomínala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
28.11.11 21:26

Peníze, platební kartu, doklady, věrnostní karty, vizitky.

Holky, myslíte, že zloděj při sáhnutí do kabelky bude zjišťovat, jestli bere peněženku nebo dokladovku? :mrgreen: Je si to dost podobný. A nebo vezme rovnou celou kabelku a je vymalováno. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
28.11.11 21:47

Mno, dalo by se čekat, že peníze, ale těch je tam poskrovnu, takže dále: kalendář směn HZS, různé věrnostní karty (DM, Pharmaland…), moje staré fotky, fotku babičky a bráchy, seznam knížek, co jsem si chtěla koupit ještě na škole, různé účtenky a čtyři poštovní známky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
28.11.11 21:57
Nelisa píše:
Peníze, platební kartu, doklady, věrnostní karty, vizitky.Holky, myslíte, že zloděj při sáhnutí do kabelky bude zjišťovat, jestli bere peněženku nebo dokladovku? :mrgreen: Je si to dost podobný. A nebo vezme rovnou celou kabelku a je vymalováno. :lol:
:D :mrgreen: :lol: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
28.11.11 21:59

Tak koukám a: Peníze, občanku, řidičák, šalinkartu (pro nebrněnské předplatní jízdenku na MHD :mrgreen: ), platební karty, průkazky zdr. pojišťovny svou i dcer (včetně jedné mé prošlé), kartu do DM, Globusu, Ikei, Tesca atd., věrnostní kartičky, průkazky do knihovny, průkaz zmocněnce na poštu (v životě jsem ho nepoužila :think: ), deníček na zápisky, kartičku do miniškolky pro dceru, různé vizitky, očkovací průkaz (vůbec nevím proč? 8o ), ISIC (12 let prošlý), objednací kartičky k lékařům, žetony do nákupních vozíků a hlavně hromadu účtenek. Tak proto se pořád divím, že mi peněženka nejde zavřít 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
28.11.11 22:14

Koukám,zase jedna diskuze pro mě :lol:
Já v peněžence zásadně žádný doklady nenosim!Nedokážu si představit toho běhání,kdyby mi peněženku někdo ukrad,nebo kdybych jí ztratila :oops:
Takže kromě peněz tam mám ještě dvě kreditky,club card,kartičku z tabáku kam se sbírají body,totéž kartičku z kafeterie a pak kartičky ke kreditkám.Poslední dobou uvažuju,že si tam ještě přidám naší fotku s přítelem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
28.11.11 22:14
katsha píše:
Tak koukám a: Peníze, občanku, řidičák, šalinkartu (pro nebrněnské předplatní jízdenku na MHD :mrgreen: ), platební karty, průkazky zdr. pojišťovny svou i dcer (včetně jedné mé prošlé), kartu do DM, Globusu, Ikei, Tesca atd., věrnostní kartičky, průkazky do knihovny, průkaz zmocněnce na poštu (v životě jsem ho nepoužila :think: ), deníček na zápisky, kartičku do miniškolky pro dceru, různé vizitky, očkovací průkaz (vůbec nevím proč? 8o ), ISIC (12 let prošlý), objednací kartičky k lékařům, žetony do nákupních vozíků a hlavně hromadu účtenek. Tak proto se pořád divím, že mi peněženka nejde zavřít 8o

Co to proboha máš za šílenou peněženku 8o 8o jak to tam narveš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
28.11.11 22:17

A ještě jsem zapomněla na kartičku do DM,těch věrnostních na body za nákup mám víc a ještě jednu kartičku,kam se sbírají razítka za nákup kávy a desátá je zdarma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
28.11.11 22:18

Jak tu někdo upozorňuje nemít v peněžence i doklady - no tak v tom případě si rovnou můžu vypsat pokuty od policajtů, protože jsem si naprosto jistá, že bych si dokladovku nevzala.Takže bych jezdila pěkně bez řidičáku a OP…Já si plácám po rameni, když si vzpomenu vzít tu štrajtofli, natož nějakou dokladovku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
28.11.11 22:27

Tak má peněženka: zdravotní kartička(moje i dcery-starší),OP, řidičák(stejnak mi je k ničemu-neřídila jsem už asi 8let), různý slevový karty, fotku starší dcery na kalendáříčku, občas nějakou tu vizitku (také manželovi-když ji chce někomu dát nemá většinou u sebe) no a občas peníze-ale těch je většinou nejmíň :lol:
Ale se přiznám, že nejčastěji vybíhám bez všeho peněženku totiž někde položím a nemohu ji najít. Takže nakonec ji víc nemám než mám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3838
28.11.11 22:36

a teraz sa smejte kolko chcete…ale ako vyzera ta dokladovka, co tu v kazdom prispevku spominate? :jazyk: :mrgreen:
Ja mam totiz doklady v takom dacom ako puzdro na pera, len to je z plysu(a je na tom kacicka :mrgreen: )…To by asi ziadneho zlodeja nenapadlo kradnut :mrgreen: :mrgreen:, ale nejde o to…skor o to, ze ked mi bola odcudzena penazenka, samozrejme zo vsetkymi dokladmi bola som v zahranici…Pas, obcanka, vodicak, karticka poistenca…no uplne rosambo…bez vodicaku nemozete soferovat, bez karticky vas neosetria a bez pasu sa nedostanete domov :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
29.11.11 07:15

Peníze, platební kartu, různé věrnostní karty, kartičku s telefonama, fotku Aničky, slevové kupony DM, starou vstupenku z koncertu Depeche Mode a šupinku z kapříka :) . Doklady (řidičák, OP, kartičku pojišťovny, očkovací průkaz) mám zvlášť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
29.11.11 07:56

Markit: No veliká je dost a má dost kapsiček :mrgreen:  :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
29.11.11 11:51
Nelisa píše:
Peníze, platební kartu, doklady, věrnostní karty, vizitky.Holky, myslíte, že zloděj při sáhnutí do kabelky bude zjišťovat, jestli bere peněženku nebo dokladovku? :mrgreen: Je si to dost podobný. A nebo vezme rovnou celou kabelku a je vymalováno. :lol:

No jo, některý zloději jsou dost šikovný. Mamce při nástupu do tramvaje sebrali z kabelky peněženku a doklady jí zůstaly neb je má jinde. Kamarádovi dokonce zloděj sebral jen peníze a prázdnou peněženku mu vrátil zpět do kapsy 8o . Je fakt, že když vám seberou kabelku (což se stalo mně) tak seberou vše. Já jsem měla trochu štěstí, protože doklady a klíče mi přišly zpět poštou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
29.11.11 20:31
langos píše:
a teraz sa smejte kolko chcete…ale ako vyzera ta dokladovka, co tu v kazdom prispevku spominate? :jazyk: :mrgreen:
Ja mam totiz doklady v takom dacom ako puzdro na pera, len to je z plysu(a je na tom kacicka :mrgreen: )…To by asi ziadneho zlodeja nenapadlo kradnut :mrgreen: :mrgreen:, ale nejde o to…skor o to, ze ked mi bola odcudzena penazenka, samozrejme zo vsetkymi dokladmi bola som v zahranici…Pas, obcanka, vodicak, karticka poistenca…no uplne rosambo…bez vodicaku nemozete soferovat, bez karticky vas neosetria a bez pasu sa nedostanete domov :pankac: :pankac: :pankac:

Zadej si do vyhledávače „pouzdro na doklady“, nebo klidně „dokladovka“, je jich hrozně moc. Já mám třeba obyčejné pouzdro Hypernovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová