Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych to raději tady nepsala, protože někdo nemusí mít dobré úmysly. Najde si fotky a město a je to v ![]()
1. přihrádka-drobné
2. přihrádka-papírové
3.přihrádka-stravenky a slevové kupony
4. přihrádka-občanka, řidičák, kartičky pojištěnců dětí a moje
boční přihrádky-kreditky a věrnostní kartičky do všech možných obchodů
zadní přihrádka-vizitky
jo a ještě se tam válí diazepam proti febrilním křečem ![]()
Peněženku nenosím od té doby co mi jich 5 zmizelo, tak prostě dám peníze a občanku do vnitřní kapsy u bundy a jdu ![]()
Jen platební karty, tesco karty, kalendář a občas peníze a slevové kupony.
Na doklady a ostatní karty mám dokladovku.
aleachimka píše:
Holky vy si koledujete o průšvih. Až vám tu peněženku někdo ukradne, tak nebudete mít nic (mluvím z vlastní zkušenosti). Zvlášť Monny je odvážná, tahat s sebou OP i pas
Já jednu dobu měla doklady zvlášť, ale kolikrát jsem večer nebo v rychlosti sedla do auta a jela třeba do Tesca koupit něco, co akutně pochybělo a nebo nebrala kabelku, ale jen peněženku a už jsem jela bez dokladů.
Mám tam OP, ŘP, platební kartu, 3 průkazky pojišťovny, slevové karty do 2 lékáren, do Dm, průkajdu do knihovny a sem tam i peníze. Účty tam mám jen než dojdu domů, nesnáším je tam.
Mám tam teda i čtyřlístek zatavený ve folii a pár šupin.
HMMM TAK JSEM PRÁVĚ DÍKY TÉTO DISKUZI ZJISTILA, ŽE JSEM ASI NECHALA PENĚŽENKU V KNIHOVNĚ.
![]()
Příspěvek upraven 28.11.11 v 19:52
Fuuu ked tak citam, co mate v penazenke, asi si fakt koledujete o prusvih, ako tu dakto pisal…Ja mam doklady v inej tasticke, ale v penazenke mam, peniaze, bankomatovu kartu, telefonnu kartu (pre pripad ze zabudnem mobil
, uz sa mi parkrat stalo
), kopiu OP, zdravotnej karticky a fotku najblizsich.
langos píše:
Fuuu ked tak citam, co mate v penazenke, asi si fakt koledujete o prusvih, ako tu dakto pisal…Ja mam doklady v inej tasticke, ale v penazenke mam, peniaze, bankomatovu kartu, telefonnu kartu (pre pripad ze zabudnem mobil, uz sa mi parkrat stalo
Myslíš proto, že to sem píšem, nebo proto, že nosíme vše v jedné věci?
Nemyslím, že by mě někdo chtěl hledat po celým brně
Navíc peněženku s penězi a nějakým „bonusem“ navíc nosí většina lidí ![]()
Markit.Hl píše:
Hmmm tak jsem byla slepá, mám ji tu před sebou![]()
ale ulevilo se ti, ne? ![]()
pomeranca píše:langos píše:Myslíš proto, že to sem píšem, nebo proto, že nosíme vše v jedné věci?
Fuuu ked tak citam, co mate v penazenke, asi si fakt koledujete o prusvih, ako tu dakto pisal…Ja mam doklady v inej tasticke, ale v penazenke mam, peniaze, bankomatovu kartu, telefonnu kartu (pre pripad ze zabudnem mobil, uz sa mi parkrat stalo
Nemyslím, že by mě někdo chtěl hledat po celým brněNavíc peněženku s penězi a nějakým „bonusem“ navíc nosí většina lidí
myslim preto, ze sa to nosi vsetko v jednej penazenke…ale hej aj ja som to tak nosila, kym mi penazenka nezmizla aj s dokladmi, to este len bolo „rosambo“…
![]()
pomeranca píše:Markit.Hl píše:ale ulevilo se ti, ne?
Hmmm tak jsem byla slepá, mám ji tu před sebou![]()
No spíš ve mě ještě nehrklo, byly 2 možnosti, bu%d je v knihovně nebo doma. PLašit bych začala až když by mi napsali, že ji tam nemají. Akorát mi prolítlo hlavou,ž e tu holky psaly, jak není dobré mít v peněžence doklady. ![]()
langos píše:
a jo..som zabudla, a leukoplast z opickami
No vidíš to , tu tam mám taky jen bez opiček ![]()
no tak já mám v peněžence… pár peněz, kartičku do dm drogerie , schleckera, pompa, kreditku, kartičku do knihovny, různý vizitky, fotky rodiny, jízdní řády, různý papíry, občanku, slevový kupony do dm drogerie atd no hromadu zbytečností ![]()