Oblékání puberťáka = horor!

3HE
22413
28.11.11 10:45

Oblékání puberťáka... horor!!!

Máte někdo doma puberťáka? Ten náš chce jen značkové oblečení z HIP HOP SHOPU… ceny jsou ohromné.. 8o Např. zimní boty 2500kč, rifle 1600kč…
Háček je v tom, že já bych mu to i koupila… budou vánoce… a vím, že bude radši chodit ve starých odrbaných hadrech než aby si koupil něco jiného… má prostě svoje vysněné oblečení, kvůli kterému čekal až do vánoc s doufáním, že mu je koupíme… Ale problém je v manželovi… říká, že je to zbytečně drahé oblečení… Tak DO TOHO… pište, pište… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5230
28.11.11 10:49

Pubetáka zatím nemám, ale napadá mě jestli má kapesné? Nebo chodí na brigády? Co kdyby si na to spíš ušetřil, aby viděl, že hospodařit s penězi není jen tak :think:
Ale k těm Vánocům bych mu asi něco koupila, vypadá, že by ho to hodně mrzelo a není nic horšího než pokažená Vánoční atmosféra nafrčeným pubošem :mrgreen:

Příspěvek upraven 28.11.11 v 10:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
28.11.11 10:49

Na vánoce bych asi něco „vysněného“ koupila, pokud na to máte, ale jinak bych to asi nekupovala - jen tak :think:
Třeba může vyhlásit babičkám, že na narozky chce penízky a pak si to koupí sám - nebo někde na brigádu (ale nevím, kolik mu je, nakolik je to reálné), možná i podmínit si koupi oblečků nějakou mimořádnou pomocí (Pojedeš se mnou k babi na chatu naštípat dřevo a přidám ti na triko…) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
28.11.11 10:51

Ahoj,jako bys psala o me dceri,rika,ze chodi jako bezdak,pritom ma hezke obleceni,ale ne znackove jako jeji spoluzacky.Penez moc nemame a tak se ji to snazime vysvetlit,bohuzel jako by jsme mluvili do dubu.Uz polovinu skrine vyradila,ze nebude jak socka.Nevim,neporadim,radu potrebuju taky.Pevne nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166

Na Vánoce bych mu tu radost udělala, jeden dva dárky, ale určitě bych se mu nepodřizovala v tom, mu kupovat po celý rok JEN značkové zboží. U nás bysme si to teda dovolit asi nemohli. Nejhorší je, když se děti chtějí vyrovnat okolí, kde kamarádi mají tuto rozežranost automaticky doma. Promluvit s ním, takové drahoty jen za odměnu nebo ve významné dny. Mám 13letou holku, a chápe, že jí tohle nemůžu dopřávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013

taky to znám jak se říká malé, děti malé starosti velké děti velké starosti,
mám 18 letého syna a nejedná se jen o oblečení, ale i o parfémy, kolo batoh, lyže atd.., no a potom mám 8 letou dceru a u ní je to ještě horší takže v pubertě nevím co mě čeká raději si to ani nepředstavuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
28.11.11 10:53

Vidím to tak jako Pipet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
28.11.11 10:54

nejhorší na tom je, že skoro všichni jeho vrstevníci chodí ve značkových hadrech, mobil atd.. takže co na to říct :zed:

Příspěvek upraven 28.11.11 v 10:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15067

Mám dvě holky,21 a 17.Ta starší na tom už tolik nebazíruje,ale ted začala zase ta mladší.K vánocům bych koupila oblečení které chce,mám neblahou zkušenost,že když koupíte něco,co vám se zdá dobré a jim ne,stejně to nosit nebudou a jsou to vyhozené peníze.No a pak jsem to řešila tak,že holky šly na nějakou brigádu a koupily si hadry za své ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda

Hlavně ho nežeňte na brigády, v životě se nadělá ještě dost, tak mu něco z vysněného oblečení kupte k Vánocům a na zbytek ať si postupně ušetří z kapesného ( určo nějaké dostává ne? ) pokud se nerozhodnete, že mu na Vánoce koupíte všechno co chce. Nechce žádné kraviny, chce něco na sebe :think: tak proč ne ?

• Citovat
  • Upravit
28.11.11 10:56

Taky záleží, jak je velký a kdy se vytáhne… jestli už je „vyrostlej“, tak bych mu něco koupila, ale kdyby mu to mělo být příští rok malé, tak nee… já osobně 2600 za boty klidně dám, protože se snažím vybírat takové, které mají kvalitní konstrukci a mohly by vydržet několik let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
28.11.11 10:56

Ahoj, zatím máme puberťáka batole, takže nás toto teprve čeká.
Píšeš, že na to čeká poslušně až do Vánoc, tak asi chápe, že to není levné a nechce to každý měsíc(možná by chtěl, ale rozumí finanční stránce rodiny), tak bych mu určitě něco takového pod stromeček koupila ;) Manželovi to zkus nastolit tak, že syn je rozumný, když vás neotravuje celoročně s takovými drahými věcmi, a že si to vlastně zaslouží :D
Vzpomeňte si na tu scénů s kozačkama z Pelíšku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
28.11.11 11:03

Na brigádu s ním :mrgreen: Na Vánoce bych něco pořídila, když si to přeje, to zase jo a jinak ať si to řeší z kapesného, brigády, narozeninových peněz… Nebo jak chce. Přispívala bych pouze do výše normálního oblečení - koupila bych mu rifle za 1000,–, bo šatit ho zas musím, on chce za 1600,–, tak si 600,– prostě přidá ze svého a dostane tamty. Netýká se teď Vánoc, to bych mu radost udělala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
28.11.11 11:04

já bych mu to taky koupila. Jestli si to teda můžete dovolit tak proč ne. Hračky už asi žádný nechce, tak co jinýho vymýšlet k Vánocům. Navíc když nebude mít aspoň pár lepších kousků, co jsou zrovna IN, tak bude mezi vrstevníkama za blbce a to je dneska dost ošemetný…
Já si taky ráda koupím značkový oblečení. Nechodím pro něj každej měsíc, ale zase když něco mám, tak je to kvalitní a vydrží to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
28.11.11 11:15

A nejde to sehnat třeba přes ebay levněji? U nás jsou značkový hadry a vůbec všechno, šíleně předražený. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová