Oblékání puberťáka = horor!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12978
28.11.11 15:18
Angua píše:
Mě taky značky minuly - kolikrát nestačím zírat, co všecko je značka :mrgreen:Já myslela puberťák tak kolem těch 15… Třeba se dozvíme, kolik mu je :mrgreen:

No to už psala - táhne mu na 18..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
28.11.11 15:20
3HE píše:
Máte někdo doma puberťáka? Ten náš chce jen značkové oblečení z HIP HOP SHOPU… ceny jsou ohromné.. 8o Např. zimní boty 2500kč, rifle 1600kč…
Háček je v tom, že já bych mu to i koupila… budou vánoce… a vím, že bude radši chodit ve starých odrbaných hadrech než aby si koupil něco jiného… má prostě svoje vysněné oblečení, kvůli kterému čekal až do vánoc s doufáním, že mu je koupíme… Ale problém je v manželovi… říká, že je to zbytečně drahé oblečení… Tak DO TOHO… pište, pište… :mrgreen:

Koupila bych to na co je,pokud chce znacku tak at si na ni vydela

• Citovat
  • Upravit
mmonica
28.11.11 15:24

Jeste mi to neda,ale tenhle cesky zvyk jet po znackach se mi hnusi,
jestli to je jako darek,tak proc vyjimecne ne,ale jinak bych to nepodporovala

• Citovat
  • Upravit
50725
28.11.11 15:35
Lizbeth píše:
Angua píše:
Mě taky značky minuly - kolikrát nestačím zírat, co všecko je značka :mrgreen:Já myslela puberťák tak kolem těch 15… Třeba se dozvíme, kolik mu je :mrgreen:
No to už psala - táhne mu na 18..

Aha, to jsem přehlédla, tak jsem zas mimo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12887
28.11.11 16:34

Na Vánoce bych mu třeba jednu věc koupila. Dle vašich finančních možností.
Jestli mu je tolik, ať si na zbytek přivydělá s tím, že mu přidáte.
Když jsem teda napřed četla značkové, tak jsem to původně čekala horší, ono dneska slušné boty stojí okolo 1500 a za rifle okolo 1000 taky člověk dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
28.11.11 16:36
:)

Příspěvek upraven 11.12.11 v 17:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
28.11.11 16:41
zuzulenda píše:
peggy.sl píše:
Koupit značkové oblečení mi přijde normální, dceři ani jiné nekupuji, stejně by ho nenosila.

Jenže je značka a značka. Koupíš kvalitní značkové tričko za tisícovku, které ti vydrží, protože je dobře ušito. Koupíš značkové tričko za 2,5tisíce a tričko se ti po pár vypráních rozsype :roll:
Já upřímně nemám ráda nápisy přes celé trička, bundy, atp… Příjde mi to nevkusné a laciné. Ale to už je mimo téma.
A taky se mi nelíbí takovéto hamounění za značkama. Jako kdo má nápis přes celé záda je IN :roll: Já mám ráda značkové oblečení, ale taky si vybírám věci, kde ta značka netrčí do očí a vím, že věc je kvalitní. A ona se ta sekáčová moda vrací :palec:

Já bych mu nějakou tu vysněnou věc koupila, zvlášť když píšeš, že jindy to nevyžaduje a dokáže počkat :-)

Ale však o tom nikdo nepíše, že když má rád nebo nosí značkové, že mu značka svítí přes celá záda nebo hrudník ;)

Sekáčová móda že se vrací - no nevím, i tam jsou přece značkové věci a jasně když najdeš dobrej kousek - tak nikdo nemusí vědět, že je to ze sekáču - to ale neznamená, že se to vrací :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
28.11.11 16:45
:roll:

Příspěvek upraven 11.12.11 v 17:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
28.11.11 16:50
zuzulenda píše:
RyBANA píše:
zuzulenda píše:
peggy.sl píše:
Koupit značkové oblečení mi přijde normální, dceři ani jiné nekupuji, stejně by ho nenosila.

Jenže je značka a značka. Koupíš kvalitní značkové tričko za tisícovku, které ti vydrží, protože je dobře ušito. Koupíš značkové tričko za 2,5tisíce a tričko se ti po pár vypráních rozsype :roll:
Já upřímně nemám ráda nápisy přes celé trička, bundy, atp… Příjde mi to nevkusné a laciné. Ale to už je mimo téma.
A taky se mi nelíbí takovéto hamounění za značkama. Jako kdo má nápis přes celé záda je IN :roll: Já mám ráda značkové oblečení, ale taky si vybírám věci, kde ta značka netrčí do očí a vím, že věc je kvalitní. A ona se ta sekáčová moda vrací :palec:

Já bych mu nějakou tu vysněnou věc koupila, zvlášť když píšeš, že jindy to nevyžaduje a dokáže počkat :-)

Ale však o tom nikdo nepíše, že když má rád nebo nosí značkové, že mu značka svítí přes celá záda nebo hrudník ;)

Sekáčová móda že se vrací - no nevím, i tam jsou přece značkové věci a jasně když najdeš dobrej kousek - tak nikdo nemusí vědět, že je to ze sekáču - to ale neznamená, že se to vrací :mrgreen:

Však tam taky mám, že je to mimo téma :roll:
A s tou modou ze sekáče… Narážela jsem na tohle: Teda zlata doba, kdy frcely veci ze sekace…

Zkus si projet pár blogu, pár stránek o těchto věcech a možná pochopíš, jak jsem příspěvek myslela :) Dříve v sekáčích nebyly značkové kousky? Já nevím, ptám se, protože v sekáčích jsem nikdy nenakupovala… :nevim:

Otazka je, jak se na znackovou vec ze sekace tvari mladasove…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
28.11.11 16:52
zuzulenda píše:
RyBANA píše:
zuzulenda píše:
peggy.sl píše:

Sekáčová móda že se vrací - no nevím, i tam jsou přece značkové věci a jasně když najdeš dobrej kousek - tak nikdo nemusí vědět, že je to ze sekáču - to ale neznamená, že se to vrací :mrgreen:

A s tou modou ze sekáče… Narážela jsem na tohle: Teda zlata doba, kdy frcely veci ze sekace…

Zkus si projet pár blogu, pár stránek o těchto věcech a možná pochopíš, jak jsem příspěvek myslela :) Dříve v sekáčích nebyly značkové kousky? Já nevím, ptám se, protože v sekáčích jsem nikdy nenakupovala… :nevim:

Nepotřebuju si projíždět blogy, to fakt ne :-)
Ale jo v sekáčích byly značky vždycky…já jen nechápu co myslíš tím, že se sekáčová móda vrací…jakou módu tím myslíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
28.11.11 16:56
asha píše:
zuzulenda píše:
RyBANA píše:
zuzulenda píše:
peggy.sl píše:

No myslím že za oldschoolovou adidasku by dali cokoliv, ale tím to asi tak nějak končí :mrgreen: Jenže to se teď už dá právě koupit i normálně, takže myslím, že sekáč je fakt pasé :lol:

Třeba u nás kdysi nebyly k sehnání boty Adidas Superstar - pro mladé hip hop nadšence určitě jedny z nejznámějších bot (díky kapele Run DMC) a já je v jednom pražským sekáči tenkrát objevila za 300,– - Boha to byl kup!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
28.11.11 16:58
RyBANA píše:
asha píše:
zuzulenda píše:
RyBANA píše:
zuzulenda píše:
peggy.sl píše:

No myslím že za oldschoolovou adidasku by dali cokoliv, ale tím to asi tak nějak končí :mrgreen: Jenže to se teď už dá právě koupit i normálně, takže myslím, že sekáč je fakt pasé :lol:

Třeba u nás kdysi nebyly k sehnání boty Adidas Superstar - pro mladé hip hop nadšence určitě jedny z nejznámějších bot (díky kapele Run DMC) a já je v jednom pražským sekáči tenkrát objevila za 300,– - Boha to byl kup!! :mrgreen:

Pase neni, nam asi nic jinyho nezbyde… Deticky budou vyzadovat znacky, tak my holt pro sebe budem nakupovat v sekacich, jako zamlada :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
28.11.11 16:59
Angua píše:
Mě taky značky minuly - kolikrát nestačím zírat, co všecko je značka :mrgreen:

Keep away from fire 8o :-O (se omlouvám, trochu odlehčení z MMB :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
28.11.11 17:02
kozisek píše:
Angua píše:
Mě taky značky minuly - kolikrát nestačím zírat, co všecko je značka :mrgreen:
Keep away from fire 8o :-O (se omlouvám, trochu odlehčení z MMB :oops: )

Jo, ta je bezva a docela frci! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
28.11.11 17:05

Já bych koupila. Zase když se na to těší..
Třeba pro nás zbytečnost je hračka pro malé dítě ale když víte, že mu udělá radost tak koupíte, tak proč ne puberťákovi??
Když bylo období mobilů a já měla takovou tu krabici starou :mrgreen: a přála si nový, tak samozřejmě pro rodiče zbytečnsot na co, ale tak moje problémy oni neznaly, že se miholky chechtaly za zády :D
Dopadlo to ta, že se mi babičky a odiče složili - tenkrát stál myslím 3 tis a něco, takže jsem už nic nedostala od nikoho..
Já bych mu ty kalhoty koupila, ale už nci jiného, třeba k tomu gel Adidas třeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová