Oblékání puberťáka = horor!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
28.11.11 17:13
asha píše:
RyBANA píše:
asha píše:
zuzulenda píše:
RyBANA píše:
zuzulenda píše:
peggy.sl píše:
Koupit značkové oblečení mi přijde normální, dceři ani jiné nekupuji, stejně by ho nenosila.

Jenže je značka a značka. Koupíš kvalitní značkové tričko za tisícovku, které ti vydrží, protože je dobře ušito. Koupíš značkové tričko za 2,5tisíce a tričko se ti po pár vypráních rozsype :roll:
Já upřímně nemám ráda nápisy přes celé trička, bundy, atp… Příjde mi to nevkusné a laciné. Ale to už je mimo téma.
A taky se mi nelíbí takovéto hamounění za značkama. Jako kdo má nápis přes celé záda je IN :roll: Já mám ráda značkové oblečení, ale taky si vybírám věci, kde ta značka netrčí do očí a vím, že věc je kvalitní. A ona se ta sekáčová moda vrací :palec:

Já bych mu nějakou tu vysněnou věc koupila, zvlášť když píšeš, že jindy to nevyžaduje a dokáže počkat :-)

Ale však o tom nikdo nepíše, že když má rád nebo nosí značkové, že mu značka svítí přes celá záda nebo hrudník ;)

Sekáčová móda že se vrací - no nevím, i tam jsou přece značkové věci a jasně když najdeš dobrej kousek - tak nikdo nemusí vědět, že je to ze sekáču - to ale neznamená, že se to vrací :mrgreen:

Však tam taky mám, že je to mimo téma :roll:
A s tou modou ze sekáče… Narážela jsem na tohle: Teda zlata doba, kdy frcely veci ze sekace…

Zkus si projet pár blogu, pár stránek o těchto věcech a možná pochopíš, jak jsem příspěvek myslela :) Dříve v sekáčích nebyly značkové kousky? Já nevím, ptám se, protože v sekáčích jsem nikdy nenakupovala… :nevim:
Otazka je, jak se na znackovou vec ze sekace tvari mladasove…

No myslím že za oldschoolovou adidasku by dali cokoliv, ale tím to asi tak nějak končí :mrgreen: Jenže to se teď už dá právě koupit i normálně, takže myslím, že sekáč je fakt pasé :lol:

Třeba u nás kdysi nebyly k sehnání boty Adidas Superstar - pro mladé hip hop nadšence určitě jedny z nejznámějších bot (díky kapele Run DMC) a já je v jednom pražským sekáči tenkrát objevila za 300,– - Boha to byl kup!! :mrgreen:
Pase neni, nam asi nic jinyho nezbyde… Deticky budou vyzadovat znacky, tak my holt pro sebe budem nakupovat v sekacich, jako zamlada :mrgreen:

Já myslela pasé pro mlaďochy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
28.11.11 17:57

´= ;)

Příspěvek upraven 11.12.11 v 17:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
28.11.11 19:26
asha píše:
kozisek píše:
Angua píše:
Mě taky značky minuly - kolikrát nestačím zírat, co všecko je značka :mrgreen:
Keep away from fire 8o :-O (se omlouvám, trochu odlehčení z MMB :oops: )
Jo, ta je bezva a docela frci! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No jasné, to je výjimka - tu jak někde vidím, neodolám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Magda18
24.7.12 17:01

Mám stejné problémy

Mám podobné problémy jako vy dámy, mám pro vás možná trohu přijatelnější řešení, můj syn přišel s tím, že si bude přispívat na oblečení a že prý našel i obchod, kde mají dobré ceny, myslím, že nebude problém, aby se vaše dítě oblékalo do značkového. :) :?:

• Citovat
  • Upravit
20557
24.7.12 17:59
@Magda18 píše:
Mám podobné problémy jako vy dámy, mám pro vás možná trohu přijatelnější řešení, můj syn přišel s tím, že si bude přispívat na oblečení a že prý našel i obchod, kde mají dobré ceny, myslím, že nebude problém, aby se vaše dítě oblékalo do značkového. :) :?:

A co je to za obchod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová