Oblékání puberťáka = horor!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
28.11.11 11:58
RyBANA píše:
No a to si vem, že hip hop vychází z módy, ještě, že nechce emo nebo gothic nebo „nerd“ hadry - tam už se člověk šplhá za mikinu či gatě skoro na 3 litry :mrgreen:

Teda zlata doba, kdy frcely veci ze sekace a vsechno jiny nez komercni main stream (pocatek 90. let) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
28.11.11 12:00
asha píše:
RyBANA píše:
No a to si vem, že hip hop vychází z módy, ještě, že nechce emo nebo gothic nebo „nerd“ hadry - tam už se člověk šplhá za mikinu či gatě skoro na 3 litry :mrgreen:
Teda zlata doba, kdy frcely veci ze sekace a vsechno jiny nez komercni main stream (pocatek 90. let) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já byla sekáčová do 15ti. Jakože strašná drsňačka roztrhaná nejlíp… Pak už jen značky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
28.11.11 12:02
RyBANA píše:
asha píše:
RyBANA píše:
Teda zlata doba, kdy frcely veci ze sekace a vsechno jiny nez komercni main stream (pocatek 90. let) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já byla sekáčová do 15ti. Jakože strašná drsňačka roztrhaná nejlíp… Pak už jen značky :lol: :lol:

Mne znacky uspesne minuly…15 mi bylo, kdyz byla revoluce. Takze ted nestacim zirat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
28.11.11 12:39

Pokud vám to fin. situace dovolí jistě bych mu něco značkového, předraženého koupila..Jestli bych chtěl více, prostě všechno..tak at si to zařídí svým spořením či prací..

MMCh- já když takhle čtu puberťák a tak, tak mi vyjednou děti 11-15 let, ale né někdo komu bude 18 :nevim: ( proto jsem se i lekla, že je ženete na brigády :mrgreen: )..
Já už tedy v 18ti pubertu měla za sebou.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
28.11.11 12:45
Lizbeth píše:
Já už tedy v 18ti pubertu měla za sebou.. :nevim:

Já jí nemám doteď za sebou :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
28.11.11 12:52
zoubky píše:
Lizbeth píše:

Tak nějak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
28.11.11 13:17
RyBANA píše:
zoubky píše:
Lizbeth píše:

..protože nechceš :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
28.11.11 13:30
Lizbeth píše:
RyBANA píše:
zoubky píše:
Lizbeth píše:

Dospívat v 18 se mi opravdu nechtělo…a teď nemám šanci s pubertálním batoletem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
28.11.11 13:42

Na Vánoce bych polevila a dala mu vybrat jednu věc (pro nás přece jen 2500 jsou prachy na dary pro všechny :oops: ). Zbytek ať si našetří z kapesnýho(předpokládám, že puberťák nějaký dostává) nebo jde na brigádu (já jsem od 13 uklízela baráky), případně může ukecat babičky na příspěvek.
Sice mám teprve osmiletého, ale taky to řeším - oni totiž ve škole mají kamarádi mobily „dotykáče“ se super hrama a on by ho chtěl taky (ten svůj přestal po 3 dnech nosit, když zjistil, že je opravdu jen na volání a SMS), případně všichni rodiče kupují LEGO a my jen Chevu, kamarádi dostanou co 3 měsíce několik nových Bakuganů, lego ninjů, Gormitů(podle toho co zrovna frčí, jakože každé tři měsíce něco jiného) a on nééé. Tudíž má kapesné a z toho si šetří, případně ukecává babičky. A tento systém nehodlám měnit ani až přijde ta pravá puberta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
28.11.11 13:50
renule 13 píše:
berou brigádníky od 15 letMladiství zaměstnanci mohou pracovat od dovršení patnáctého roku věku a současně nejdříve po ukončení povinné školní docházky. Mladistvým zaměstnancům jsou zakázány některé práce.

Nas kluk nesehnal vloni nic (15 let, Praha). Nechteli ho ani v KFC. Snad se pristi rok v 16ti uz chytne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
28.11.11 13:51
Lizbeth píše:
RyBANA píše:
zoubky píše:
Lizbeth píše:

Já ani nemůžu, rodiče jsou taky stále v pubertě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
28.11.11 14:00
3HE píše:
Máte někdo doma puberťáka? Ten náš chce jen značkové oblečení z HIP HOP SHOPU… ceny jsou ohromné.. 8o Např. zimní boty 2500kč, rifle 1600kč…
Háček je v tom, že já bych mu to i koupila… budou vánoce… a vím, že bude radši chodit ve starých odrbaných hadrech než aby si koupil něco jiného… má prostě svoje vysněné oblečení, kvůli kterému čekal až do vánoc s doufáním, že mu je koupíme… Ale problém je v manželovi… říká, že je to zbytečně drahé oblečení… Tak DO TOHO… pište, pište… :mrgreen:

Úplně ten můj 14- letý synátor :mrgreen: Taky mám problém co se týče oblékání. Musí jen ty svoje značky. Jak mu nedám penízky na to, tak chodí ve starém „odrbaném“ jak píšeš, tak dlouho, dokud už to nevydržím psychicky a nakonec mu s vypětím nervů s manžou ty korunky na ty hadry dáme - Ale má to jeden háček…musí si to „odpracovat“ :mrgreen: TJ. nosit dřevo, nějakou fušku u domu na stavbě, vyklidit manžovi garáž atd…Aby milostpán věděl, že mu zadarmo nikdo do klína nenakaká :mrgreen: Tedkom je v období, dky se chce líbít holkám, dokonce vymýšlí i spreje, takové ty smradečky…A o období, kdy byla v pubertě starší dcera, raději nemluvím…to byla totální katastrofa co ona všechno nepotřebovala :cert: :roll: :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
28.11.11 14:04

Jo musím se pochlubit, ten můj synátor je jinak šikovný, kdejaká bri :mrgreen: gáda o víkendu, tak bere. A donese kolikrát 400-500 kaček, takže nakonec si to značkové koupí i sám :lol: Tady na vísce je roboty pro mládež dost, aspoň vím, že se neflákoší někde s feťáckou partou. Jsou tu zednické fušky a takové ty melouchy okolo stavby, tak si tam často přivydělá :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
28.11.11 14:26

Mě taky značky minuly - kolikrát nestačím zírat, co všecko je značka :mrgreen:

Já myslela puberťák tak kolem těch 15… Třeba se dozvíme, kolik mu je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
28.11.11 15:14

Koupit značkové oblečení mi přijde normální, dceři ani jiné nekupuji, stejně by ho nenosila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová