Síla čárky na testu

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21.10.24 22:19

Síla čárky na testu

Ahoj. Jsem v 10. týdnu, na konci minulého týdne se mi zmenšily prsa zase trochu a snížila se citlivost, nevolnosti jsem neměla vůbec. Je síla čárky na testu dostatečná na 10. týden? Je ale fakt, ze to byla druha ranní moč a já jsem tomu dala jen “kapku” 😂 🙈 Mám ale strach, aby to nebylo ZT, kontrolu mám 7.11., naposledy jsem měla 14.10. před týdnem a miminko bylo v pořádku, ale v tydnu jsem měla nějaký stres.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68928
21.10.24 22:31

Věštit prosperitu těhotenství dle síly čárky na testu je naprostá hloupost, zcela nevypovídající. A není nic výjimečného, že po tom 10.tt se příznaky mírní. A nějaký stres vliv na prosperitu těhotenství taky nemá. Nezbývá než čekat na další ultrazvuk, držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
21.10.24 23:26

Po tom 10tt je normalni ze carka zeslabuje a priznaky ustupuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.24 07:38

@ugluk moc děkuji, miminko je vymodlene. Už jsme byli na IVF klinice a plánovali umele na leden, protože partner má morfologii 0,2%. Nakonec v den povodni 14.9. všude voda, zemřel mi den predtim pejsek a já jsem se dozvěděla, ze test je poz, takže malý zázrak. :) Ale mám prirozene strach, v minulosti jsem už měla SP. Tak uvidíme :) Vyděsilo me to zmenšení prsou. 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí