Je normální mít 6 potratů?

9Lucka
21.10.24 22:01

Je normální mít 6 potratů?

Otázka se netýká mě, ale blízké osoby, tak by mě zajímal váš názor

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76306
21.10.24 22:06
@9Lucka píše: Více

nemusíš zakládat další diskusi, může ti to být úplně jedno, kolik měla tvoje matka potratů, není to tvoje starost :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
21.10.24 22:09

Teď jsem to taky chtěla napsat :D

Když na to koukneš z druhé strany. Je lepší 6 potratů a nebo 6 deti, s matkou vyděračkou, která se nestará a děti by se neměly dobře. Skončily třeba v dětském domově, popelnici, ….?

Přestaň řešit matku a její rozhodnutí. Nemáš ji rada, nemáte žádný vztah. Tak ji zkus neřešit. Uvidíš že hned na tom světě bude lip :palec:

• Citovat
  • Upravit
76306
21.10.24 22:11

@9Lucka také doporučuji, to co ti píše @zuzanka320
a běž už spát, ráno vstáváš do školy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.24 18:01

V rodine mame holcinu : 5 tehotenstvi, z toho 2 deti. Premohla prirodu, ma deti, priroda ji hazi klacky pod nohy, ma tedka rakovinu prsu, a rozesla se s manzelem. Kritizovali manzela, ze se to nedela, ale tedka jeji maminka na ni taky nadava, ze je hrozna, ze se staci do pozice, ja jsem chudinka, musite mi pomahat, musite mi slouzit. Pls. anonym citlive osobni udaje.

• Citovat
  • Upravit
BananovaSusenka
24.10.24 13:57

Ano, je.

V práci se setkávám denně s ženami, nemohou otěhotnět, mají několik potratu, IVF pokusů za sebou. Potrat je mnohem častější než nás učilo bravíčko nebo škola.

Pokud je miminko nemocné nebo se nechce / nemůže o něj starat je potrat rozhodně lepší varianta něž nešťastný človíček.

• Citovat
  • Upravit
Bensova
30.10.24 14:29

Teď nevím, ale asi záleží, o co přesně jde, jestli to máš něco víc konkrétnějšího? Jsem tu zahledaná do pracovních kampaní, tak promiň když nevim uplně všechno. 🤔

• Citovat
  • Upravit
2902
30.10.24 15:29

Pokud jsou to potraty samovolné, pak to jistě úplně normální není. Pokud máš na mysli potrat jako umělé přerušení těhotenství, pak si myslím, že každý soudný gynekolog by zpozorněl tak při třetím nechtěném těhotenství a motivoval ženu k antikoncepčním metodám, protože tolik interrupci u jedné ženy mi přijde už jako zdravotní riziko. Ale protože se tohle netýká tebe, tak se v tom přestaň vrtat, není to tak úplně tvoje věc. Co ti to ve vztahu k matce pomůže, když ti tady napíšeme Jo, je to normální nebo Ne, není to normální. Když ani nevíme jak to celé bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76306
30.10.24 16:13
@Buba mara píše: Více

a jestli je to vůbec pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...