Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak bolest si nepamatuju, prokrveni a tlak (venku) ale jo. Matne si pamatuju i dalsi zmeny.
Je to paliva bolest? Jenom na povrchu, nebo spis pod kuzi? Nemuzes mit nejakou infekci? Treba kvasinky? Ale to by te i svedilo. ![]()
Nebereš nebo nedobrala jsi teď někdy nějaká antibiotika? Mně se přesně tohle stalo po dobrání antibiotik - prý reakce měkkých tkání. Pomohlo mi chladit to. Po pár dnech to bylo v pořádku.
Já jsem měla to samý, byla jsem u doktora a ten mi řekl, že to je od toho jak se prcek tlačí hodně hlavou dolu.
Tak je to prostě namožený. ![]()
Nevim jak to popsat, je to taková bolest opravdu jakoby pálivá bolest. Když jsem v klidu tak je to v pořádku, ale když se hýbu tak to citím. Pořád to přikládám blížícímu se porodu, protože žádná zevní poranění nevidím, při sexu to jakž takž jde, ale manžel nesmí dole používat ruce to pak bolí hodně.
Antibiotika jsem žádná nebrala už několik let ![]()
weruuunka píše:
Já jsem měla to samý, byla jsem u doktora a ten mi řekl, že to je od toho jak se prcek tlačí hodně hlavou dolu.Tak je to prostě namožený.
Také si to myslím, čekám ted druhé mimčo, s první dcerkou jsem tohle neměla tak se radši ptám
Anonymní píše:weruuunka píše:Také si to myslím, čekám ted druhé mimčo, s první dcerkou jsem tohle neměla tak se radši ptám
Já jsem měla to samý, byla jsem u doktora a ten mi řekl, že to je od toho jak se prcek tlačí hodně hlavou dolu.Tak je to prostě namožený.
No já jsem neměla pálivou bolest, spíš jako řezavou. ![]()
mě to přijde jako když vás něco svědí, tak si to skrábete skrábete a pak to máte takové citlivé tak asi tak
To je tím prokrvením, taky jsem to měla. Ne u prvního těhotenství, ale u těch dalších jo. Když jsem hodila nohy nahoru a lehla si, tak to bylo v pohodě, ale jinak jsem byla tam dole nateklá a bolavá až do porodu.
Ahoj, předem se omlouvám za anonym ale je to pro mě citlivé téma.
Za chvilku budu ve 39.tt a posledních 14 dní mě strašně bolí dole, ale ne vevnitř ale venku, jakože pysky. Mám je strašně citlivé, nejdřív jsem si myslela že jsem akorát podrážděná od holení, zkoušela jsem mazat mastičkou na opruzeniny ale nic. Když se prohlídnu mám jí celou rudou hodně prokrvenou. Bolí to i při sprchování. Je to normální? Máte s tím zkušenost?