Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj jsem v 6.týdnu nebo uz v 7.tydnu tehotenstvi.vcera mi to dr.potvrdil ![]()
jenze sem nachlazena,mam jen rymu a boli me v krku tak cely den lezim piju jen caj a zadne leky nic.
na wc sem si vsimla ze mam mirny naruzovely vytok..brisko me neboli jen me tam obcas zapicha..co to muze byt?prosim poradte dekuji veronika
nemusí to nic znamenat, neboj, hlavně odpočívej a nenamáhej se, roztahuje se děloha, taky jsem párkrát růžově i hnědě zašpinila v začátku těhotenství…když jsem to pak hlásila mudře, tak mi zkoukla a řekla to co jsem napsala na začátku příspěvku.
kdyby to ale mělo trvat víc dní, nebo se to změnilo do sytější krve, tak si radši zajdi na gyndu, prohlídnou tě, hlavu ti neutrhnou…
držím palce, ať jsi ok
a pokud ti není dobře, tak si klidně vem paralen - ten můžeš…mě řekla až 3 denně že jsou v pohodě.
Já nachlazená nebyla a taky jsem špinila, dokonce i krvácela v 6.tt..... Nic se nestalo…
Je to snad tím, jak se zahnízďuje prcek. K miminku gratuluju a přeju pohodové těhotenství ![]()
Já jsem teď v 5. týdnu a taky jsem tento týden jedenkrát zaregistrovala růžový výtok…na ko jdu ale až za týden, tak uvidím, zda je vše v pořádku. A to se mi objevil i přesto, že beru utrogestan, takže mám vcelku obavy. No, nějak to dopadne. Držím pěsti pro pohodové těhu ![]()
Taz píše:
Já nachlazená nebyla a taky jsem špinila, dokonce i krvácela v 6.tt..... Nic se nestalo…Je to snad tím, jak se zahnízďuje prcek. K miminku gratuluju a přeju pohodové těhotenství
a nemělo by už být dávno zahnízděné?
![]()
jo to už je určitě zahnízděné, mám takový pocit, že hnízdí někdy mezi ovulací a termínem MS dokonce.
spíš je to jak se prokrvuje sliznice a zvětšuje děloha, tak může prasknout nějaká žilka a špiní se z toho…
Já právě vím, ýe se zahnízďuje od cca 4-8 dne po ovulaci, takže o 14 dní nebo 3 týdny později si myslím, že musí být zahnízděné…
No sama jsem na svoji ko zvědavá, ale když jsem dr. volala, tak říkal, že špiní polovina těhotných…
![]()
Nemusí to znamenat nic. Mám to vyzkoušeno - jednou to dopadlo dobře, podruhé zle - a přitom na intenzitě špinění nezáleží.
Nemáš náhodou zrovna mít jakoby termín ms? Prý i tehdy se může objevit zašpinění. Nebo Ti praskla cévka - děloha se dost prokrvuje a začíná připravovat. Nebo nízko uložená placenta… Nebo…
Je toho opravdu dost. A někdy se na příčinu ani nepřijde.
Jsou ženy, které v těhotenství spotřebují několik vložek denně, jak krvácí! A miminko v pořádku donosí a vše je OK. ![]()
Kazdopadne pro tvuj klid, kdyby to trvalo,zajdi v pondeli k doktorce.
Na boleni v krku doporucuju cucaci Septisan,mohou tehotne a zabira!
Drzim palce,at je vse jak ma!
Nemusí to nic být, ale může.
Já marodila v 8tt a začala jsem nejprve růžově špinit a pak mírně špinit.
Jela jsem k dr. a měla jsem v děloze hematom…naštěstí to dopadlo dobře, je z toho 2,5 letý rošťák, ale pár dní jsem ležela v nemocnici.
Mar__tanka1983 píše:
jo to už je určitě zahnízděné, mám takový pocit, že hnízdí někdy mezi ovulací a termínem MS dokonce.
spíš je to jak se prokrvuje sliznice a zvětšuje děloha, tak může prasknout nějaká žilka a špiní se z toho…
Díky za upřesnění… ![]()
sunnyho.motylek píše:
Ahoj jsem v 6.týdnu nebo uz v 7.tydnu tehotenstvi.vcera mi to dr.potvrdil
jenze sem nachlazena,mam jen rymu a boli me v krku tak cely den lezim piju jen caj a zadne leky nic.
na wc sem si vsimla ze mam mirny naruzovely vytok..brisko me neboli jen me tam obcas zapicha..co to muze byt?prosim poradte dekuji veronika
ahoj já byla v 6-7 tt taky nachlazená, a také se mi stalo že jsme měla lehce narůžovělý špinění…jen úplně maličko, nic to nebylo, ale pokud máš obavy tak zajdi k dr. tím nic nezkazíš!!
Dobry vecer, jsem v 8tt a lehce ruzove spinim, spis je to takovy naruzovely vytok…Je pravda, ze jsem to dnes asi prehnala stehujeme se takze jsem se cely den nezastavila, jelikoz uz jsem po SP a ZT zacinam panikarit, je to v poradku nebo je to priznak toho nejhorsiho?
Dobrý den, jak bych jen začla. Udělala jsem si test a vyšel mi pozitivní. Poté jsem zašla k doktorce a ta mi prohlížela ultrazvukem, že sliznici mám hodně vysokou a tehotná bych mohla být eventuelně tak dva týdny ale že těhotenstvý nemuže na sto procent potvrdit.Ale že si je jistá že tam miminko je. Kontrolu pro potvrzení mám mít tet v Pndělí. Mám příznaky jako sylné bolení prsou a silnější výtok. Jenže jsem tet měla sex s manželem a spíše uvnitř jen zaregistrovala mírně ružoví a po té světle hnědý výtok. Už mám již čtyř letou dceru a takové výtoky jsem vubec nemněla, snažíme se s manželem už tři roky o další miminko ale kvuli špatným hormonum a tak i velmi častému déle trvajícímu krvácení jsem nemohla otěhotnět. Tet když se to zdá být na dobré cestě mám strach. ![]()