Šílená noc...znáte to?

178
27.10.05 09:29

Šílená noc...znáte to?

Ahoj maminky,chci se s vámi poradit ohledně mýho lumpíka.Už druhý den má teploty kolem 38 stupňů-přes den míň v noci trochu víc a lezou mu čtyři špičáky.Měly sme se zoubky trable pokaždý,ale jen jednou měl zvýšenou teplotu.Někdo mi kdysi říkal,že špičáky když lezou,tak je to pro děcka nejbolestivější-malýmu bude rok a půl a má několik stoliček i předních zoubků a teď se vyrojily právě zmíněné 4 špičáčky.Jinak průjem nebo rýmu nemá,tak si myslím,že ta teplota může být k tomu…ale že má v noci třeba 38,5???Neni to hodně?
Sem z toho trochu nervózní a tím víc,že v noci za námi přiběh do ložnice (asi ho zoubky bolely,tak sem mu je chtěla namazat gelíkem) potmě a zřejmě zakopl o shrnutou ponožku nebo co a letěl na bok naší dřevěné postele…samozřejmě řev a příšerná boule.Měla jsem strach (možná přeháním),aby snad neměl otřes mozku…uff a pak už sem do rána spala na půl oka.Asi ve tři ráno jsem mu dávala na tu teplotu Panadol a hlídala ho kdyby něco,že bychom vyrazily na pohotovost.Ráno v pohodě-malej se vzbudil,začal vykládat a na čele má obrovskou modřinu-stejně ho budu hlídat,kdyby se mi zdál divnej a zoubky už jsou skoro venku.
Sem úplně vyřízená,prcek usnul jako dycky a přemýšlím,zda s ním jít aspoň chvilku ven,když je tak krásně…
Jak zvládáte takové zátěžovky vy????? :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
474
27.10.05 09:39

Ahoj Milo :D , je mi lito, ze jsi prozila takovou noc, ale asi to nebyla posledni :( Mne prijde, ze s ditetem uz clovek nebude nikdy usinat bez starosti, kdyz to nebude neco takoveho, co se stalo Tobe, bude to zase treba, co dat ke svace diteti do skoly, kam zajit na pisek, jaky udelat program.....Ale to asi k detem patri a ty pady ani nemluve. ja osobne, kdyz je nejaky stres (pad ditete, nestiham uklidit, uvarit, vyzehlit…)tak jsem dost vystrasena a nervozni. Kolikrat vyjedu i na manzela, pritom on za to vubec nemuze, ale je nejbliz, to se neda nic delat :( On to nese tezce, mysli si, ze uz ho nemam rada, kdyz jsem na nej protivna, ale tak to neni, moc ho miluju :! dokonce ted zkousime i druhe mimi, ale nekdy si nemuzu pomoct!

Tak to jen tak neco malo o mne a mych pocitech :D

Simona&Kristy(15 mesicu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
27.10.05 10:29

Ahoj Milo,
určitě jsem taky zažila podobné noci a ještě zažiju :) , ale naštěstí strašně rychle zapomínám. Taky pozoruju, že při problémech s druhým mimi jsem klidnější (zatím nešlo o nic vážného, Ťuky ťuk), protože vím, že se to přežene a bude zase dobře. Po každém malém vítězství (zoubky, rýma..)
mám radost, že jsme to zase zvládli a vždycky se snažím sebe i děti nějakým způsobem „odměnit“. Tak ať jste brzo fit!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
27.10.05 10:46

Ještě chci dodat, že přesto všechno, když vidím své děti plakat ubírá mi to strašně energii a naopak, když se smějí děsně mě to vždycky nabije! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
27.10.05 11:08

Ahojky,
našemu Matášovi se konečně prořízly první 2 zoubky a taky jsme si zažili své. 3 týdny byly proplakané noci a poslední týden horečky kolem 39 stupňů :-( Ale ze dne na den se to zlepšilo - evidentně ho to přestalo bolet. Takže teď už je z něj zase veselý čertík a v noci se budí jenom na mlíko. Uvidíme, co se bude dít u dalších zubů…
Bohužel asi nám rodičům nezbývá nic jiného než to přečkat. Ostatně, jsme na tom líp než ti mrňousci, my už máme zuby venku :-) (i když bych samozřejmě radši, aby to bolelo mě než Máťu).
Takže trpělivost, bude líp :-)
Tereza + Matyáš (9,5 měsíce)

PS: máme i gel na dásničky, ale vůbec nezabírá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
27.10.05 11:43

No jo,musíme to vydržet,ale musím říct,že jsou to pro mě nejhorší chvíle,když vidím,že to malého bolí a nemůžu mu nijak pomoct.Jinak pro Simpanova :) - nám pomáhá pouze gel Mundi…něco je to taková bílá tubička s fialovým nápisem-Babydent,Calgel apod. nám nepomohlo nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
27.10.05 11:57

Ahoj,

my to všechno vydržíme, máme to „v náplni práce“ :) Taky máme za sebou děsnou noc, sice bez horeček, ale nespala jsem déle než hodinu…
Jestli to jsou zoubky nevím, máme jich 5, ten poslední (dvojka nahoře) už je čerstvě prořízlý, tak jsem zvědavá, jestli se tedy hned klube další?
Radši bych, aby mu vyrostly všechny najednou :lol: a měl to chudinka za sebou :( Jsem z toho divná, jelikož nás pozlobil až tenhle poslední zoubek, ty 4 předtím se zkrátka jen „najednou objevily“…

Hlavu vzhůru a lepší noci přejí Violet + Matyáš 9,5měs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
27.10.05 12:04

Tak to sme na tom Violet nejspíš stejně…dnes sem taky víc jak hodinu nenaspala a možná mám trošku „nevýhodu“ v tom,že chodím do práce a nemůžu se natáhnout,když malej usne,takže docela síla…ještě,že jsou teď tři dny volna :) a taky pořád otravuju naší tetu na hlídání,jak je malýmu…:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí